Един въпрос

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Един въпрос

Мнение от feel » 02 Май 2009, 21:02

Колеги,знам,че не е много за тука,ама ми е малко спешно....та направо към въпроса.Направих един запис посредством лаптопа(звуков) и качеството не е много добро и силно съответно.Как мога да го пооправя и да бъде силно,щото ми трябва за презентация.Предварително благодаря на всеки който може да помогне.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 02 Май 2009, 22:22

Да направиш записа силен можеш... със обикновенния "Sound Recorder" на Windows-а,намира се в старт менюто после програми,пренадлежности(Accesories>Entertaiment).... но с него ще можеш да го направиш по силен (ще видиш настройките които има не са много ;) ) но няма да можеш да направиш записа по качествен.... дано съм ти помогнал :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 02 Май 2009, 22:31

sean-john написа:Да направиш записа силен можеш... със обикновенния "Sound Recorder" на Windows-а,намира се в старт менюто после програми,пренадлежности(Accesories>Entertaiment).... но с него ще можеш да го направиш по силен (ще видиш настройките които има не са много ;) ) но няма да можеш да направиш записа по качествен.... дано съм ти помогнал :)

Опитах ама не става,не зарежда щото файла ми е wma а recoredera поддържа само wav-формати.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

.....

Мнение от narcosan » 02 Май 2009, 23:04

Колега сто не пробваш сас Youtube Dawnloader тя не само сваля а и ти обраста фаиловете вав 5 6 различни формата и преди да го направи те пита на какво качество го искаш даваш му наи доброто и го прави :!: :!: :!:
Не давам гаранция че сте ти сварши работа но не ти пречи да пробваш :!: Успех

младши ентусиаст
Аватар

Re: .....

Мнение от feel » 02 Май 2009, 23:18

narcosan написа:Колега сто не пробваш сас Youtube Dawnloader тя не само сваля а и ти обраста фаиловете вав 5 6 различни формата и преди да го направи те пита на какво качество го искаш даваш му наи доброто и го прави :!: :!: :!:
Не давам гаранция че сте ти сварши работа но не ти пречи да пробваш :!: Успех

Колега, тази програма ми дава само в три формата, а и никъде не ми псочва за качество на файла, и не ми дава да зареждам от компа а само линкове.Можеш ли да ми дадеш линк към версията която ти ползваш?

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 02 Май 2009, 23:19

Ами също можеш със Sound Forge на Сони... с нея 100% ще станат нещата ако не... просто обърни форматите от wma>>>wave

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 03 Май 2009, 14:33

Тази програма на сони ми помогна,повиших звука и качеството и формата в мп3.А сега може ли да ми кажете програм с която мога да изрязвам откъси от мп3 файла,че има няколко места които трябва да изрежа.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Май 2009, 15:23

Nero WaveEditor върши идеална работа за изрязване на части- ако не си с някоя орязана или твърде стара версия на Неро-то значи я имаш, аз съм с Неро 7...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 03 Май 2009, 15:32

GoldWave v5.13 - аз лично съм много доволен, лесно се работи, записва, просвирва, редактираш, компилираш и т.н.
въпрос е на личен избор и вкус...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 03 Май 2009, 20:08

Мерси за отговорите колеги.Сега ги свалям и двете и почвам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 03 Май 2009, 21:18

dokie написа:GoldWave v5.13 - аз лично съм много доволен, лесно се работи, записва, просвирва, редактираш, компилираш и т.н.
въпрос е на личен избор и вкус...

Колега можеш ли да уточниш точно как се процедира с тази програмка,че вече час се бъхтя и никакъв ефект

Потребител
Аватар

Мнение от bestman » 03 Май 2009, 23:33

Уроци Sound Forge -> ЦЪК

Видеоуроче GoldWave на англ. -> ЦЪК

Успех!

Назад към Извън Темата