кой как отслабва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Май 2009, 12:41

Apassionata написа:една колежка, с която работя поне от 7 години. На една възраст сме горе-долу. Изглежда перфектно, стройна, та стройна, яде невероятно много, и то какви неща...то не са баници, чипсове, вафли, мазни неща... Аз ако два месеца ям като нея, ще стана минимум 90 кг. Същата тази колежка роди и я видях само 40 дни след раждането, беше се възстновила напълно, поне 20 кг беше свалила...
Така че... има разлика в това как всеки организъм обработва храната.
Още един пример... ходех с едно приятелче на фитнес, той строен, по-скоро към слаб... никакви мазнини... Тъпчеше се като идот, насила, с какво ли не, пиеше какви ли не добавки и качваше супер трудно, по-трудно отколкото аз свалях... Тогава видях, че е неговата не е лесна...

Напълно съгласен :) Има хора, които ядат като за световно и са хилави като манекени.

Apassionata написа:Още един пример... ходех с едно приятелче на фитнес, той строен, по-скоро към слаб... никакви мазнини... Тъпчеше се като идот, насила, с какво ли не, пиеше какви ли не добавки и качваше супер трудно, по-трудно отколкото аз свалях... Тогава видях, че е неговата не е лесна...

Напълно съгласен още веднъж :) Има и такива хора, чиято мъка е точно обратната на желаещите да отслабнат.

Аз обаче говорех за ония, които се оправдават, че всичко им се лепяло, а същевременно набиват като Дан Колов претендент за титлата :mhihi: Да ме прощават, ама ако не ядат нищо, няма как да не отслабнат ;) Учените все още не са установили да се пълнее от вдишвания въздух :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Май 2009, 13:21

павката написа:най-бърже се слабее така-много диско,лек алкохол,много пудрене и малко сън!
за месец-два има осезаем ефект

Има нещо вярно, особено за диското :mhihi:

Който е решил да сваля повече от 10 килца, да внимава след това със страничните ефекти - стрии ала бала :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 18 Май 2009, 14:53

Правилно съм прочел за какво е темата! За да трупаш мускулна маса трябва да работиш в анаеробен режим, така че е абсурдно да се мисли, че при крос може да се правят мускули. Да стягат се, но не се качва маса! ;)
Не случайно казах с каква пулсова честота трябва да се изпълнява, защото един ще тича, а друг ще ходи при един и същи пулс! Дали ще е тичане, ходене, колело и т.н. важното е да се изпълняват над 30мин. с пулс в границите на 130-140. При по-висок пулс се преминава в аеробен-анаеробен режим, а при по-нисък не е достатъчно ефективно. При спортисти, които по някаква причина са преостановили за известно време дейност, при възобновяване на тренировки се наблюдава възход на формата до 10-тия ден, след което следва дупка от 3-4 дни и след тва отново покачване на формата! винаги има цикличност! Ма тва се учи при планиране на седмични, месечни и годишни програми, олимпийски цикли и т.н. :winky:
Аз със мойта програма свалях по 2-3 кг на седмица(тва преди да ми писне да се занимавам :mhihi: ) от 87кг свалих на 67кг за 2 месеца и половина.
Пиех едни амино-киселини на Мусаши за по-бърз пренос на мазнинте, сутрин и вечер по една чаена лъжичка. Сутрин 30 мин. преди крос 500мг L-carnetin.
Сутрин - 30-40 мин. крос с пулс 130-140, което са горе-долу 5-6 км
Вечер - 5х100 скокове на въже, лицеви опори и много коремни преси.
Не ядях хляб, мазно и пържено. Приключвах с тежките яденета до 17 часа. Никакво газирано и алкохол.
И така всеки ден. Водех си и дневник и ми беше гузно като вида, че не се изпълнявам програмата някой ден.
След тва си ядях нормално и тренирах поне 4 пъти в седмицата. Формата си я държах докато не почна отново да ме мързи :mhihi:

Успех на всички :D аз пак ще влизам във форма, ама нещо ми се е разширил стомаха от тия празници :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Май 2009, 15:22

Transportera написа:а кой как надебелява :mhihi:

Ей това и аз искам да попитам :roll: :?:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 18 Май 2009, 15:59

аз надебелявам само на щембак а и сигърно около органите, ето като се задъхам тука и се сещам че имам лой около сърцето. Ям ужасни неща и то мешано, всичко. Принципно не ми се яде, ама като хапна нещо сладко.... и полудявам ям докато мога. Свиня ужас. Спра ли хляба газираното, и мазнотииите и сладкото за няма и 3 месеца ставам 80кг. еееейййййй тогава летя направо... сега като я четох таз тема мисля точно това да направя.
Ограничаване на сладкото - което не мога да си обясня какво прави с мен, защо така ми се дояжда като ям сладко??? - газираното АУТ, алкохол и цигари не ползвам, и движение... и ще ви обадя след 2-3 месеца кво е станало...
Тука имам един колега, който лапа по цял ден Активия и "отслабва" едиснтвоеното нещо което отслабва обаче са връзките на тоалетната чиния :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 18 Май 2009, 16:32

Penchev написа:
Transportera написа:а кой как надебелява :mhihi:

Ей това и аз искам да попитам :roll: :?:

Георги Пенчев

Жениш се и след 3 месеца си една 10ка отгоре :shock: :help:
Спираш цигарите и за 2 месеца си пак 10ка :shock: :smoke:
Освен тия работи прилагаш и силна храна с малко алкохол и никакъв спорт :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 18 Май 2009, 16:35

kagebista написа:Да ви имам проблемите
аз ям всичко и не мърдам от килограмите :mhihi:
Обаче, сутрин яжте много, наобед нормално и вечерта леко. Ежедневието на повечето е незакусване и яко гнетене на вечеря......... те ви килограми отгоре

Много правилно :yes: Имаше една поговорка. Закуската изяж сам, обяда подели с приятел а вечерята я подари на врага си

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 18 Май 2009, 16:47

Един страничен въпрос - понеже сладки работи е забранено да се ядат, поне мед може ли да се хапва? той като цяло е по ниско калоричен от шоколада, ама не си спомням как стои въпроса със захарите

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Май 2009, 18:56

Escape написа:Един страничен въпрос - понеже сладки работи е забранено да се ядат, поне мед може ли да се хапва? той като цяло е по ниско калоричен от шоколада, ама не си спомням как стои въпроса със захарите

Има такъв, който е без захар - тоест пчелите не са захранвани със захар преди да произведат продукцията си ;) То и си му личи и по вкуса и по това, че не отделя захарта на върха след време ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 18 Май 2009, 19:03

Escape написа:Един страничен въпрос - понеже сладки работи е забранено да се ядат, поне мед може ли да се хапва? той като цяло е по ниско калоричен от шоколада, ама не си спомням как стои въпроса със захарите

не може мед пчеларите захранват кошерите със захар ;) може шоколад над 75%натурален :(
Последна промяна Blond_G на 18 Май 2009, 19:07, променена общо 1 път
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 18 Май 2009, 19:06

kagebista написа:

Има такъв, който е без захар - тоест пчелите не са захранвани със захар преди да произведат продукцията си ;) То и си му личи и по вкуса и по това, че не отделя захарта на върха след време ;)

това не го знаех как да различим такъв мед като купуваме :help:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Май 2009, 19:15

Не е само захарта в меда, има някои, които им дават и антибиотици на пчелите и т.н. така че аз мед, който не знам от кого е произведен не бих консумирал...

За всички любители на захарта - сакрозата(обикновената захар на кристали), освен че е празна откъм микронутриенти (минерали, витамини) за да бъде разграждена се вземат и налични такива от организма...

Така че, да ви е сладко ...
Аз ше си ям пържоли, пък нека съм глупав :)
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Май 2009, 19:44

Blond_G написа:
kagebista написа:

това не го знаех как да различим такъв мед като купуваме :help:

Чисто визуално изглежда течен и леко рядък - при завъртане бързо се раздвижва така да го кажа :P . А ако купуваш, просто ако е коректен търговеца го питаш за 100 натурален мед без захранки ;)
Мед почнах да купувам когато ходя към Рилския манастир, вярно че е скъп но 5 литрови буркана на година ми стигат... и не само на мен вкъщи ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Потребител
Аватар

Мнение от Memphis » 18 Май 2009, 19:57

Сутрин една лъжица ябълков оцет с една чаша топла вода...
След 2 часа ядеш твърдо сварени яйца...
След още 2 часа ядеш 200г. ориз с пилешко месо...
След 2 часа набиваш различни асорти плодове...
За вечеря 200-300г салата с повечко оцет!

Oлиото го заместваш с Зехтин! Между храненията е хубаво да набиваш ядки по възможност сурови...

Забравяте свинското месо!!! Наблягате на Телешко, Пилешко и Риба и морски дарове...

А ако искате да пробвате нещо не традиционно прочетете за фазите и рецептите на Пиер Дюкан!
Но е и малко вредна неговата диета!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, E87, F25

Мнение от xts » 18 Май 2009, 22:35

Apassionata написа:Пиер Дюкан е авторът... " как да отслабнем завинаги" . Много мотивираща книжка наистина. Ако трябва да се свалят повече килограми - 10, 15... това е диетата! Работи безотказно... ...
Точно това исках да кажа и аз :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата