кой как отслабва...
Модератор: Общи модератори
Apassionata написа:една колежка, с която работя поне от 7 години. На една възраст сме горе-долу. Изглежда перфектно, стройна, та стройна, яде невероятно много, и то какви неща...то не са баници, чипсове, вафли, мазни неща... Аз ако два месеца ям като нея, ще стана минимум 90 кг. Същата тази колежка роди и я видях само 40 дни след раждането, беше се възстновила напълно, поне 20 кг беше свалила...
Така че... има разлика в това как всеки организъм обработва храната.
Още един пример... ходех с едно приятелче на фитнес, той строен, по-скоро към слаб... никакви мазнини... Тъпчеше се като идот, насила, с какво ли не, пиеше какви ли не добавки и качваше супер трудно, по-трудно отколкото аз свалях... Тогава видях, че е неговата не е лесна...
Напълно съгласен

Apassionata написа:Още един пример... ходех с едно приятелче на фитнес, той строен, по-скоро към слаб... никакви мазнини... Тъпчеше се като идот, насила, с какво ли не, пиеше какви ли не добавки и качваше супер трудно, по-трудно отколкото аз свалях... Тогава видях, че е неговата не е лесна...
Напълно съгласен още веднъж

Аз обаче говорех за ония, които се оправдават, че всичко им се лепяло, а същевременно набиват като Дан Колов претендент за титлата

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
павката написа:най-бърже се слабее така-много диско,лек алкохол,много пудрене и малко сън!
за месец-два има осезаем ефект
Има нещо вярно, особено за диското

Който е решил да сваля повече от 10 килца, да внимава след това със страничните ефекти - стрии ала бала

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Правилно съм прочел за какво е темата! За да трупаш мускулна маса трябва да работиш в анаеробен режим, така че е абсурдно да се мисли, че при крос може да се правят мускули. Да стягат се, но не се качва маса!
Не случайно казах с каква пулсова честота трябва да се изпълнява, защото един ще тича, а друг ще ходи при един и същи пулс! Дали ще е тичане, ходене, колело и т.н. важното е да се изпълняват над 30мин. с пулс в границите на 130-140. При по-висок пулс се преминава в аеробен-анаеробен режим, а при по-нисък не е достатъчно ефективно. При спортисти, които по някаква причина са преостановили за известно време дейност, при възобновяване на тренировки се наблюдава възход на формата до 10-тия ден, след което следва дупка от 3-4 дни и след тва отново покачване на формата! винаги има цикличност! Ма тва се учи при планиране на седмични, месечни и годишни програми, олимпийски цикли и т.н.
Аз със мойта програма свалях по 2-3 кг на седмица(тва преди да ми писне да се занимавам
) от 87кг свалих на 67кг за 2 месеца и половина.
Пиех едни амино-киселини на Мусаши за по-бърз пренос на мазнинте, сутрин и вечер по една чаена лъжичка. Сутрин 30 мин. преди крос 500мг L-carnetin.
Сутрин - 30-40 мин. крос с пулс 130-140, което са горе-долу 5-6 км
Вечер - 5х100 скокове на въже, лицеви опори и много коремни преси.
Не ядях хляб, мазно и пържено. Приключвах с тежките яденета до 17 часа. Никакво газирано и алкохол.
И така всеки ден. Водех си и дневник и ми беше гузно като вида, че не се изпълнявам програмата някой ден.
След тва си ядях нормално и тренирах поне 4 пъти в седмицата. Формата си я държах докато не почна отново да ме мързи
Успех на всички
аз пак ще влизам във форма, ама нещо ми се е разширил стомаха от тия празници 

Не случайно казах с каква пулсова честота трябва да се изпълнява, защото един ще тича, а друг ще ходи при един и същи пулс! Дали ще е тичане, ходене, колело и т.н. важното е да се изпълняват над 30мин. с пулс в границите на 130-140. При по-висок пулс се преминава в аеробен-анаеробен режим, а при по-нисък не е достатъчно ефективно. При спортисти, които по някаква причина са преостановили за известно време дейност, при възобновяване на тренировки се наблюдава възход на формата до 10-тия ден, след което следва дупка от 3-4 дни и след тва отново покачване на формата! винаги има цикличност! Ма тва се учи при планиране на седмични, месечни и годишни програми, олимпийски цикли и т.н.

Аз със мойта програма свалях по 2-3 кг на седмица(тва преди да ми писне да се занимавам

Пиех едни амино-киселини на Мусаши за по-бърз пренос на мазнинте, сутрин и вечер по една чаена лъжичка. Сутрин 30 мин. преди крос 500мг L-carnetin.
Сутрин - 30-40 мин. крос с пулс 130-140, което са горе-долу 5-6 км
Вечер - 5х100 скокове на въже, лицеви опори и много коремни преси.
Не ядях хляб, мазно и пържено. Приключвах с тежките яденета до 17 часа. Никакво газирано и алкохол.
И така всеки ден. Водех си и дневник и ми беше гузно като вида, че не се изпълнявам програмата някой ден.
След тва си ядях нормално и тренирах поне 4 пъти в седмицата. Формата си я държах докато не почна отново да ме мързи

Успех на всички

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
аз надебелявам само на щембак а и сигърно около органите, ето като се задъхам тука и се сещам че имам лой около сърцето. Ям ужасни неща и то мешано, всичко. Принципно не ми се яде, ама като хапна нещо сладко.... и полудявам ям докато мога. Свиня ужас. Спра ли хляба газираното, и мазнотииите и сладкото за няма и 3 месеца ставам 80кг. еееейййййй тогава летя направо... сега като я четох таз тема мисля точно това да направя.
Ограничаване на сладкото - което не мога да си обясня какво прави с мен, защо така ми се дояжда като ям сладко??? - газираното АУТ, алкохол и цигари не ползвам, и движение... и ще ви обадя след 2-3 месеца кво е станало...
Тука имам един колега, който лапа по цял ден Активия и "отслабва" едиснтвоеното нещо което отслабва обаче са връзките на тоалетната чиния
Ограничаване на сладкото - което не мога да си обясня какво прави с мен, защо така ми се дояжда като ям сладко??? - газираното АУТ, алкохол и цигари не ползвам, и движение... и ще ви обадя след 2-3 месеца кво е станало...
Тука имам един колега, който лапа по цял ден Активия и "отслабва" едиснтвоеното нещо което отслабва обаче са връзките на тоалетната чиния

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Penchev написа:Transportera написа:а кой как надебелява
Ей това и аз искам да попитам![]()
![]()
Георги Пенчев
Жениш се и след 3 месеца си една 10ка отгоре

Спираш цигарите и за 2 месеца си пак 10ка

Освен тия работи прилагаш и силна храна с малко алкохол и никакъв спорт

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
kagebista написа:Да ви имам проблемите
аз ям всичко и не мърдам от килограмите![]()
Обаче, сутрин яжте много, наобед нормално и вечерта леко. Ежедневието на повечето е незакусване и яко гнетене на вечеря......... те ви килограми отгоре
Много правилно

Escape написа:Един страничен въпрос - понеже сладки работи е забранено да се ядат, поне мед може ли да се хапва? той като цяло е по ниско калоричен от шоколада, ама не си спомням как стои въпроса със захарите
Има такъв, който е без захар - тоест пчелите не са захранвани със захар преди да произведат продукцията си

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
Escape написа:Един страничен въпрос - понеже сладки работи е забранено да се ядат, поне мед може ли да се хапва? той като цяло е по ниско калоричен от шоколада, ама не си спомням как стои въпроса със захарите
не може мед пчеларите захранват кошерите със захар

Последна промяна Blond_G на 18 Май 2009, 19:07, променена общо 1 път
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
kagebista написа:Escape написа:Един страничен въпрос - понеже сладки работи е забранено да се ядат, поне мед може ли да се хапва? той като цяло е по ниско калоричен от шоколада, ама не си спомням как стои въпроса със захарите
Има такъв, който е без захар - тоест пчелите не са захранвани със захар преди да произведат продукцията сиТо и си му личи и по вкуса и по това, че не отделя захарта на върха след време
това не го знаех как да различим такъв мед като купуваме

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
Не е само захарта в меда, има някои, които им дават и антибиотици на пчелите и т.н. така че аз мед, който не знам от кого е произведен не бих консумирал...
За всички любители на захарта - сакрозата(обикновената захар на кристали), освен че е празна откъм микронутриенти (минерали, витамини) за да бъде разграждена се вземат и налични такива от организма...
Така че, да ви е сладко ...
Аз ше си ям пържоли, пък нека съм глупав
За всички любители на захарта - сакрозата(обикновената захар на кристали), освен че е празна откъм микронутриенти (минерали, витамини) за да бъде разграждена се вземат и налични такива от организма...
Така че, да ви е сладко ...
Аз ше си ям пържоли, пък нека съм глупав

In Ban We Trust!
Blond_G написа:kagebista написа:Escape написа:Един страничен въпрос - понеже сладки работи е забранено да се ядат, поне мед може ли да се хапва? той като цяло е по ниско калоричен от шоколада, ама не си спомням как стои въпроса със захарите
Има такъв, който е без захар - тоест пчелите не са захранвани със захар преди да произведат продукцията сиТо и си му личи и по вкуса и по това, че не отделя захарта на върха след време
това не го знаех как да различим такъв мед като купуваме
Чисто визуално изглежда течен и леко рядък - при завъртане бързо се раздвижва така да го кажа

Мед почнах да купувам когато ходя към Рилския манастир, вярно че е скъп но 5 литрови буркана на година ми стигат... и не само на мен вкъщи

Мъжът струва точно толкова,
Сутрин една лъжица ябълков оцет с една чаша топла вода...
След 2 часа ядеш твърдо сварени яйца...
След още 2 часа ядеш 200г. ориз с пилешко месо...
След 2 часа набиваш различни асорти плодове...
За вечеря 200-300г салата с повечко оцет!
Oлиото го заместваш с Зехтин! Между храненията е хубаво да набиваш ядки по възможност сурови...
Забравяте свинското месо!!! Наблягате на Телешко, Пилешко и Риба и морски дарове...
А ако искате да пробвате нещо не традиционно прочетете за фазите и рецептите на Пиер Дюкан!
Но е и малко вредна неговата диета!!!
След 2 часа ядеш твърдо сварени яйца...
След още 2 часа ядеш 200г. ориз с пилешко месо...
След 2 часа набиваш различни асорти плодове...
За вечеря 200-300г салата с повечко оцет!
Oлиото го заместваш с Зехтин! Между храненията е хубаво да набиваш ядки по възможност сурови...
Забравяте свинското месо!!! Наблягате на Телешко, Пилешко и Риба и морски дарове...
А ако искате да пробвате нещо не традиционно прочетете за фазите и рецептите на Пиер Дюкан!
Но е и малко вредна неговата диета!!!
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Точно това исках да кажа и азApassionata написа:Пиер Дюкан е авторът... " как да отслабнем завинаги" . Много мотивираща книжка наистина. Ако трябва да се свалят повече килограми - 10, 15... това е диетата! Работи безотказно... ...