РЕВЕЕЕЕЕЕЕ МИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
РЕВЕЕЕЕЕЕЕ МИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
не мога простоооо
няма какво да кажа
Добре се вижда как
застрелват български
гражданин като куче!!!
не знам просто не мога
да се сдържаааа
ТУК
няма какво да кажа
Добре се вижда как
застрелват български
гражданин като куче!!!
не знам просто не мога
да се сдържаааа

ТУК
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Моля лица със слабо сърце и под 16 години да подхождат към материала на собствена отговорност.
СЪДЪРЖА НАСИЛИЕ !!!!
СЪДЪРЖА НАСИЛИЕ !!!!

- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-

Майка ви мръсна гадна

Извинявам се за епитетите /ама не са достатъчни мамицата им

naskoksan написа:не искам да коментирам защото
ще предизвикам етнически конфликт
с нещата които мога да кажа!!!!!!!!
Нямам думи...

Мир на праха на наште момчета и дано се върне тъпкано на гнусните мюсулмански животни (щото това не са хора

offtopic: Може и те да вършат глупости, zа да се облагодетелстват, но аz съм твърдо zад Щатите

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
шибани копе**та сичките да ги достигне същата съдба това са невинни хора цивилни не са войници
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Това е единственото мнение, което ще напиша на латиница в този форум:
WONT SOMEONE SAVE THE WORLD?
В момента обработвам филма, за да извадим снимки, които да публикуваме във вестника.
Очите ми са насълзени... В гърлото ми е заседнала буца...
В душата ми се надига гняв...
WONT SOMEONE SAVE THE WORLD?
В момента обработвам филма, за да извадим снимки, които да публикуваме във вестника.
Очите ми са насълзени... В гърлото ми е заседнала буца...
В душата ми се надига гняв...
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
да и нашия го надупчиха наушким дано да е така и да е жив 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Американците са виновни за това те го предизвикаха за да си продават оръжията и да краднат петрола такаче и те не са по малки терористи.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
grnka написа:несвързани по никакъв начин с окупацията и отишли там да изкарат някой лев за семействата си и да помогнат на техните
тогава какво правят там??на разходка с хеликоптера на чужда държава и за чужда цел?да не би да е България версус Ирак? Не ми е мястото тук да коментирам все пак не съм български гражданин ама ми става жал всеки път като слушам по новините че 17 души били застреляни или 50 иракски деца са осакатени за цял живот..вие как щяхте да реагирате ако бяха нападнали Вас??![]()
ТЕЗИ ВОЙНИЦИ (един Господ да ги нарече така) СИ ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА С ТОВА ДА ОКУПИРАТ ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И ДА УБИВАТ ГРАЖДАНИТЕ! Видяхте ли напоследък кадри с осакатени деца,изнасилвани/убити майки и мъже да си понасят какви ли не мъчения в американските затвори?Да не би да си затворихте очите внезапно? Не мога да ви разбера колеги...
Още да добавя, гледах веднъж по новините погребението на един БГ войник , един старшина (даже небръснат) казал великото: "БЕШЕ ГОЛЯМ ПАТРИОТ УМРЯ ЗА РОДИНАТА" е извинявайте затова което ще кажа ама за коя родина умря?За Щатите ли?За България ли? Заради парите ли? И малките деца знаят че умря заради парите така че не ми ги бутайте тия номера...Поел риска да ходи там като нападател и го "изядоха" ...Еми така става
Тези хора отиват там доброволно,подписват трудови договори все едно са си продали услугите си като убиват един борещ се народ за своята свобода и се плащат затова...Срам и позор само това имам да кажа и едновременно съжаление за тях и семействата си това изпитвам в момента..Ако искат да си изкарат прехраната да вземат да поработят това което работят и всички останали като вас колеги даже на нужда да бере картофи и да пази овче отколкото да ходи там и да убива хора...
Нито се карам нито имам такова намерение...просто да имате едно наум...следващия път като заредете бензин в бензиностанция да си палете по една свещичка за тези души които са си дали живота за един чужд коз и за чужд интерес т.е. семейството Буш да си брой пачките в Швейцария
Напълно съм съгласен с тебе.

grnka написа:
ТЕЗИ ВОЙНИЦИ (един Господ да ги нарече така) СИ ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА С ТОВА ДА ОКУПИРАТ ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И ДА УБИВАТ ГРАЖДАНИТЕ! Видяхте ли напоследък кадри с осакатени деца,изнасилвани/убити майки и мъже да си понасят какви ли не мъчения в американските затвори?Да не би да си затворихте очите внезапно? Не мога да ви разбера колеги...
Още да добавя, гледах веднъж по новините погребението на един БГ войник , един старшина (даже небръснат) казал великото: "БЕШЕ ГОЛЯМ ПАТРИОТ УМРЯ ЗА РОДИНАТА" е извинявайте затова което ще кажа ама за коя родина умря?За Щатите ли?За България ли? Заради парите ли? И малките деца знаят че умря заради парите така че не ми ги бутайте тия номера...Поел риска да ходи там като нападател и го "изядоха" ...Еми така става
с това съм съгласен, войниците
са волнонаемни и отиват там да
се бият или каквото там правят
без всякаква кауза и меко казано
звучи смешно като кажа че те бяха
патриоти и умраха за родината...
Обаче при тези летци мисля че
случая е съвсем друг не мога да
нямам право да говоря за неща които
незнам но не мисля че за тях важи
твоето твърдение...
А и най вече каквито и да са в крайна
сметка това са българи застреляни като
кучето без да имат пряка вина за това

летци пешеходци все едно ман те хеликоптерите не убиват ли?
Welcome to the jungle...през война всичко и всички са врагове и точка по въпроса ман...не го мъчи повече просто си е така...няма значение дали си летец или пешеходец...истината на войната е такава..Дог ийт дог..око за око
А и най вече каквито и да са в крайна
сметка това са българи застреляни като
кучето без да имат пряка вина за това
Welcome to the jungle...през война всичко и всички са врагове и точка по въпроса ман...не го мъчи повече просто си е така...няма значение дали си летец или пешеходец...истината на войната е такава..Дог ийт дог..око за око
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3