РЕВЕЕЕЕЕЕЕ МИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

РЕВЕЕЕЕЕЕЕ МИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Мнение от naskoksan » 22 Апр 2005, 12:36

не мога простоооо
няма какво да кажа
Добре се вижда как
застрелват български
гражданин като куче!!!
не знам просто не мога
да се сдържаааа :( :( :( :(

ТУК
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 22 Апр 2005, 13:01

Моля лица със слабо сърце и под 16 години да подхождат към материала на собствена отговорност.

СЪДЪРЖА НАСИЛИЕ !!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 22 Апр 2005, 13:02

ужас :cry:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 22 Апр 2005, 13:06

това е българин от екипажа
на хеликоптера който свалиха
вчера някъде из ирак
човека е още жив и
тия изверги го гръмват като
куче в името на Аллах
много са набожни хората
не искам да коментирам защото
ще предизвикам етнически конфликт
с нещата които мога да кажа!!!!!!!!

Мир на прахта им :!:
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kazakoff » 22 Апр 2005, 13:17

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Майка ви мръсна гадна :censored: ... и арабски :gay: -ве.
Извинявам се за епитетите /ама не са достатъчни мамицата им :maad: :bang: /. Нямам думи. Що не си стрелят там шибаните носърчета /американските тарикати имам впредвид/, а избиват пилоти, несвързани по никакъв начин с окупацията и отишли там да изкарат някой лев за семействата си и да помогнат на техните. Дано да ги застигне същата съдба, щото аз съм сигурен, че всичко се връща на тоя свят и то тъпкано.
Изображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 22 Апр 2005, 13:22

naskoksan написа:не искам да коментирам защото
ще предизвикам етнически конфликт
с нещата които мога да кажа!!!!!!!!

Нямам думи... :( Почти всичкото zло на тоя свят в момента идва от тия шибаняци фанатиzираните ислямисти. Тях ги програмират буквално като животни да са в името на техния "Алах" :!:

Мир на праха на наште момчета и дано се върне тъпкано на гнусните мюсулмански животни (щото това не са хора :!:), които убиват така :!:

offtopic: Може и те да вършат глупости, zа да се облагодетелстват, но аz съм твърдо zад Щатите :!: Днес например четох една статия в Die Presse, където един немски политолог обяснява как Европа може и да може да иzмести или намали глобалното влияние на Щатите, но не иска, zащото ако се махнат щатските войски от много части на света просто лошо ни се пише (например Северна Корея, Ирак)... :roll:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 22 Апр 2005, 13:48

шибани копе**та сичките да ги достигне същата съдба това са невинни хора цивилни не са войници
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 22 Апр 2005, 13:54

Това е единственото мнение, което ще напиша на латиница в този форум:
WONT SOMEONE SAVE THE WORLD?
В момента обработвам филма, за да извадим снимки, които да публикуваме във вестника.
Очите ми са насълзени... В гърлото ми е заседнала буца...
В душата ми се надига гняв...
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 22 Апр 2005, 14:03

:maad: :ranting: :++ :bang: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 22 Апр 2005, 14:15

Последната информция
от ройтерс е че филма е
монтиран и не е истински,
което мен дълбоко ме съмнява :shock:
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 22 Апр 2005, 14:17

да и нашия го надупчиха наушким дано да е така и да е жив :confused:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 22 Апр 2005, 15:03

Американците са виновни за това те го предизвикаха за да си продават оръжията и да краднат петрола такаче и те не са по малки терористи. :evil: :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 22 Апр 2005, 15:16

grnka написа:
несвързани по никакъв начин с окупацията и отишли там да изкарат някой лев за семействата си и да помогнат на техните

тогава какво правят там??на разходка с хеликоптера на чужда държава и за чужда цел?да не би да е България версус Ирак? Не ми е мястото тук да коментирам все пак не съм български гражданин ама ми става жал всеки път като слушам по новините че 17 души били застреляни или 50 иракски деца са осакатени за цял живот..вие как щяхте да реагирате ако бяха нападнали Вас?? :confused:

ТЕЗИ ВОЙНИЦИ (един Господ да ги нарече така) СИ ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА С ТОВА ДА ОКУПИРАТ ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И ДА УБИВАТ ГРАЖДАНИТЕ! Видяхте ли напоследък кадри с осакатени деца,изнасилвани/убити майки и мъже да си понасят какви ли не мъчения в американските затвори?Да не би да си затворихте очите внезапно? Не мога да ви разбера колеги...

Още да добавя, гледах веднъж по новините погребението на един БГ войник , един старшина (даже небръснат :evil: ) казал великото: "БЕШЕ ГОЛЯМ ПАТРИОТ УМРЯ ЗА РОДИНАТА" е извинявайте затова което ще кажа ама за коя родина умря?За Щатите ли?За България ли? Заради парите ли? И малките деца знаят че умря заради парите така че не ми ги бутайте тия номера...Поел риска да ходи там като нападател и го "изядоха" ...Еми така става

Тези хора отиват там доброволно,подписват трудови договори все едно са си продали услугите си като убиват един борещ се народ за своята свобода и се плащат затова...Срам и позор само това имам да кажа и едновременно съжаление за тях и семействата си това изпитвам в момента..Ако искат да си изкарат прехраната да вземат да поработят това което работят и всички останали като вас колеги даже на нужда да бере картофи и да пази овче отколкото да ходи там и да убива хора...

Нито се карам нито имам такова намерение...просто да имате едно наум...следващия път като заредете бензин в бензиностанция да си палете по една свещичка за тези души които са си дали живота за един чужд коз и за чужд интерес т.е. семейството Буш да си брой пачките в Швейцария

Напълно съм съгласен с тебе.
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 22 Апр 2005, 15:21

grnka написа:

ТЕЗИ ВОЙНИЦИ (един Господ да ги нарече така) СИ ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА С ТОВА ДА ОКУПИРАТ ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И ДА УБИВАТ ГРАЖДАНИТЕ! Видяхте ли напоследък кадри с осакатени деца,изнасилвани/убити майки и мъже да си понасят какви ли не мъчения в американските затвори?Да не би да си затворихте очите внезапно? Не мога да ви разбера колеги...

Още да добавя, гледах веднъж по новините погребението на един БГ войник , един старшина (даже небръснат :evil: ) казал великото: "БЕШЕ ГОЛЯМ ПАТРИОТ УМРЯ ЗА РОДИНАТА" е извинявайте затова което ще кажа ама за коя родина умря?За Щатите ли?За България ли? Заради парите ли? И малките деца знаят че умря заради парите така че не ми ги бутайте тия номера...Поел риска да ходи там като нападател и го "изядоха" ...Еми така става

с това съм съгласен, войниците
са волнонаемни и отиват там да
се бият или каквото там правят
без всякаква кауза и меко казано
звучи смешно като кажа че те бяха
патриоти и умраха за родината...
Обаче при тези летци мисля че
случая е съвсем друг не мога да
нямам право да говоря за неща които
незнам но не мисля че за тях важи
твоето твърдение...
А и най вече каквито и да са в крайна
сметка това са българи застреляни като
кучето без да имат пряка вина за това :!:
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 22 Апр 2005, 15:27

летци пешеходци все едно ман те хеликоптерите не убиват ли?

А и най вече каквито и да са в крайна
сметка това са българи застреляни като
кучето без да имат пряка вина за това

Welcome to the jungle...през война всичко и всички са врагове и точка по въпроса ман...не го мъчи повече просто си е така...няма значение дали си летец или пешеходец...истината на войната е такава..Дог ийт дог..око за око

Следваща

Назад към Извън Темата