Поредната катастрофа на ОМВ Бояна
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///HAMANN///
- кандидат ентусиаст
-
С 220 км/ч съм се блъскал с кола и нищо ми няма , обаче съм си на принципа "Каквото му е писано на човек ще се случи" ако ти е писано да те удари мотор няма да те удари влак ... като се замисля мотора не е по - широк от 60см айде 70 най - много , просто така си им е било писано
Дано момчетата са на по - добро място и нека да почиват в мир 

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
///HAMANN/// написа:С 220 км/ч съм се блъскал с кола и нищо ми няма , обаче съм си на принципа "Каквото му е писано на човек ще се случи" ако ти е писано да те удари мотор няма да те удари влак ... като се замисля мотора не е по - широк от 60см айде 70 най - много , просто така си им е било писаноДано момчетата са на по - добро място и нека да почиват в мир
Не че нещо ама с 220...........и да ти няма нищо!?!? По скоро си се движил с такава скорост, и при изникнала ситуация, се натискат спирачките и се намалява доста скорост. И тогава нещата изглеждат по-реалистично да се оцелее.
А за момчетата................мир на праха им. Каквото и да си говорим нищо няма да ги върне така, че как, защо и поради какава причина, се е случило вече няма особено голямо значение
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
horhef написа:///HAMANN/// написа: Каквото и да си говорим нищо няма да ги върне така, че как, защо и поради какава причина, се е случило вече няма особено голямо значение
Няма да се върнат, но и никой моторист няма да си вземе поука от случката!
Безразсъдство е свръх мека дума за шофиране на задна гума с над 220 км в час в града на необезопъсен път, където минават същевременно и коли! Ако беше минал в този момент някой пътнически бус - маршрутка, мъртвите щяха да бъдат много!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
много ми е интересно ,не че има значение де ама да не би някои да е
имало с радар там и да е засякал с колко се е движел моториста
или журналистите ги пишат тези скорости както им доиде
имало с радар там и да е засякал с колко се е движел моториста

или журналистите ги пишат тези скорости както им доиде
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
От утре пешеходците в района на ОМВ Бояна с нощно виждане, МАГНУМ автоматичен снайпер 22мм и противопехотни мини в радиус от 300метра...

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
stambo_81dg написа:много ми е интересно ,не че има значение де ама да не би някои да е
имало с радар там и да е засякал с колко се е движел моториста![]()
![]()
![]()
Тялото на пешеходеца-зрителя е разчленено на две от моториста! Дали са 190 - 220 или 240 няма абсолютно никакво значение.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
///Ivan написа:От утре пешеходците в района на ОМВ Бояна с нощно виждане, МАГНУМ автоматичен снайпер 22мм и противопехотни мини в радиус от 300метра...
пешеходците нямат работа по околовръсното, все едно да пресичаш цариградско

Tux0 Ca !

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
В крайна сметка потвърди ли се, дали всъщност е бил пешеходец или се е возил на мотора втория загинал? Защото навсякъде чета различни версии ? 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
мисля,че няма значение това няма да го върне обратно
просто това с пешеходците си ни е манталитет!на всяко драг състезание било то на божура,дупница,сливен....въпреки че си има организация,специални заграждения за публиката и тн. dj-я постоянно се цепи никои да не пресича и все има някои които си минава се едно е на парад!и как още няма там няке нещастие не знам направо си е чудо!а за бояна кадето всеки си прави квот си изка пак мисля че са рядки сакатлъците
просто това с пешеходците си ни е манталитет!на всяко драг състезание било то на божура,дупница,сливен....въпреки че си има организация,специални заграждения за публиката и тн. dj-я постоянно се цепи никои да не пресича и все има някои които си минава се едно е на парад!и как още няма там няке нещастие не знам направо си е чудо!а за бояна кадето всеки си прави квот си изка пак мисля че са рядки сакатлъците
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Имало е друга катастрофа с мотор същия ден! Момче се вози с приятелката си на мотор и са си карали най-културно, когато две коли пълни с кисели пУмияри, псевдо гъзарчета решават да сближат колите си на Околовръстносто, за да могат да си приказват в движение, а го правят точно когато момчето с мотора минава между тях...Резултата е лошо падане за щастие без жертви, тъй като и момчето и момичето са били с екипировка....Тия лайньовци с колите дето са били изцяло виновни просто не ми се мисли какво им се е случило като гледах какви са приятелите на моториста дето дойдоха веднага в болницата...
А иначе за фаталния инцидент с двете жертви-продрисканите журналисти (които мразя не по-малко от циганите) писаха, че мотора се е движел с 250-300 км/ч
Сметай баце каква ракета требва да е това ( а е било скромно Кавазаки, малко по-ново от мойто.....
)!!!
Гаден инцидент, нелеп край, абсолютно ненужни мъки за родители и роднини....Дано почиват в мир....
А иначе за фаталния инцидент с двете жертви-продрисканите журналисти (които мразя не по-малко от циганите) писаха, че мотора се е движел с 250-300 км/ч

Гаден инцидент, нелеп край, абсолютно ненужни мъки за родители и роднини....Дано почиват в мир....
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Само хора дето не са помирисвали мотор могат да пишат - 220 на задна гума с кавазаки над 13 години... правете си изводите...
а за колегата които писа че се е удрял с 220 с кола... не ми се вярва или поне поляната пред теб трябва да е била доста голяма и без едно "препядствие"
а за колегата които писа че се е удрял с 220 с кола... не ми се вярва или поне поляната пред теб трябва да е била доста голяма и без едно "препядствие"

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4