Поредната катастрофа на ОМВ Бояна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///HAMANN/// » 02 Юни 2009, 12:59

С 220 км/ч съм се блъскал с кола и нищо ми няма , обаче съм си на принципа "Каквото му е писано на човек ще се случи" ако ти е писано да те удари мотор няма да те удари влак ... като се замисля мотора не е по - широк от 60см айде 70 най - много , просто така си им е било писано :confused: Дано момчетата са на по - добро място и нека да почиват в мир :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 02 Юни 2009, 13:14

///HAMANN/// написа:С 220 км/ч съм се блъскал с кола и нищо ми няма , обаче съм си на принципа "Каквото му е писано на човек ще се случи" ако ти е писано да те удари мотор няма да те удари влак ... като се замисля мотора не е по - широк от 60см айде 70 най - много , просто така си им е било писано :confused: Дано момчетата са на по - добро място и нека да почиват в мир :(

Не че нещо ама с 220...........и да ти няма нищо!?!? По скоро си се движил с такава скорост, и при изникнала ситуация, се натискат спирачките и се намалява доста скорост. И тогава нещата изглеждат по-реалистично да се оцелее.
А за момчетата................мир на праха им. Каквото и да си говорим нищо няма да ги върне така, че как, защо и поради какава причина, се е случило вече няма особено голямо значение

Потребител
Аватар

Мнение от Julianо » 02 Юни 2009, 19:13

Kaквото и да си говорим, това е малоумие. Не можеш да караш с 250 на задна гума а около теб да пресичат хора. Жалко е че за нищо си отиват млади хора :(

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 02 Юни 2009, 21:25

horhef написа:
///HAMANN/// написа: Каквото и да си говорим нищо няма да ги върне така, че как, защо и поради какава причина, се е случило вече няма особено голямо значение

Няма да се върнат, но и никой моторист няма да си вземе поука от случката!

Безразсъдство е свръх мека дума за шофиране на задна гума с над 220 км в час в града на необезопъсен път, където минават същевременно и коли! Ако беше минал в този момент някой пътнически бус - маршрутка, мъртвите щяха да бъдат много!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 02 Юни 2009, 21:40

много ми е интересно ,не че има значение де ама да не би някои да е
имало с радар там и да е засякал с колко се е движел моториста :?: :?: :?:
или журналистите ги пишат тези скорости както им доиде

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 02 Юни 2009, 21:41

От утре пешеходците в района на ОМВ Бояна с нощно виждане, МАГНУМ автоматичен снайпер 22мм и противопехотни мини в радиус от 300метра...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 02 Юни 2009, 21:47

stambo_81dg написа:много ми е интересно ,не че има значение де ама да не би някои да е
имало с радар там и да е засякал с колко се е движел моториста :?: :?: :?:

Тялото на пешеходеца-зрителя е разчленено на две от моториста! Дали са 190 - 220 или 240 няма абсолютно никакво значение.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 03 Юни 2009, 12:34

///Ivan написа:От утре пешеходците в района на ОМВ Бояна с нощно виждане, МАГНУМ автоматичен снайпер 22мм и противопехотни мини в радиус от 300метра...

пешеходците нямат работа по околовръсното, все едно да пресичаш цариградско :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 03 Юни 2009, 14:16

В крайна сметка потвърди ли се, дали всъщност е бил пешеходец или се е возил на мотора втория загинал? Защото навсякъде чета различни версии ? :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Юни 2009, 15:11

мисля,че няма значение това няма да го върне обратно
просто това с пешеходците си ни е манталитет!на всяко драг състезание било то на божура,дупница,сливен....въпреки че си има организация,специални заграждения за публиката и тн. dj-я постоянно се цепи никои да не пресича и все има някои които си минава се едно е на парад!и как още няма там няке нещастие не знам направо си е чудо!а за бояна кадето всеки си прави квот си изка пак мисля че са рядки сакатлъците

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 04 Юни 2009, 9:18

Имало е друга катастрофа с мотор същия ден! Момче се вози с приятелката си на мотор и са си карали най-културно, когато две коли пълни с кисели пУмияри, псевдо гъзарчета решават да сближат колите си на Околовръстносто, за да могат да си приказват в движение, а го правят точно когато момчето с мотора минава между тях...Резултата е лошо падане за щастие без жертви, тъй като и момчето и момичето са били с екипировка....Тия лайньовци с колите дето са били изцяло виновни просто не ми се мисли какво им се е случило като гледах какви са приятелите на моториста дето дойдоха веднага в болницата...

А иначе за фаталния инцидент с двете жертви-продрисканите журналисти (които мразя не по-малко от циганите) писаха, че мотора се е движел с 250-300 км/ч :shock: :shock: :shock: Сметай баце каква ракета требва да е това ( а е било скромно Кавазаки, малко по-ново от мойто..... :roll: :roll: :roll: )!!!

Гаден инцидент, нелеп край, абсолютно ненужни мъки за родители и роднини....Дано почиват в мир....
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 04 Юни 2009, 9:40

Само хора дето не са помирисвали мотор могат да пишат - 220 на задна гума с кавазаки над 13 години... правете си изводите...

а за колегата които писа че се е удрял с 220 с кола... не ми се вярва или поне поляната пред теб трябва да е била доста голяма и без едно "препядствие"
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 04 Юни 2009, 10:02

Колко млади момчета си загинаха тая година :confused: :confused: :confused: НАПРАВО УЖАС :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: Да почиват в мир :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата