За наркоманите и още нещо.....
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
За наркоманите и още нещо.....
Паркирах си снощи 30-ката пред блока (53-ти в Банишора) и сутринта излизам да се видя с приятел и направо се смръзнах.
Гадовете счупили малкия триъгълен прозорец,смъкнали големия и нахълтали с калните обувки в баварията.Яко тършували из жабки,пепелници - нищо не намерили и духнали.Направо ми се прирева като си видях милата.От там 166 - пренасочиха ме към 2-ро районно.Почнах да се жалвам аз,обяснявам къде се намирам,а полицай Фарфуй отсреща само дето не ми се скара че му обяснявам в коя пряка на Опълченска да свият

No time like the present.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Добре, че волана и борда са на място. А за полицията, аз го изпитах преди една седмица. Престъпно нехайство.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
Няма по-добро обезщетение за теб от това да разбиеш главата на този който ти е тарашувал в бимата.Нито някой ше ти даде пари за стъклото нито ше тръгнат да ги гонят...как ще ги хванат?Очевидци да е имало?Нещо да са откраднали и да го намерят в тях при евентуално задържане...не!? Ама може да си сигурен, че този/тези които са ти разбили колата, няма да се спрат и евентуално при следващ опит да потрошат друга кола се надявам да попаднат на някой който няма да спи или по една или друга причина си е близко до колата, щото ми писна от скапани наркоманчета в тая държава...
Наркоман закъса ли за доза става страшно нещо и лада да имаш и нея ще разбият....

Наркоман закъса ли за доза става страшно нещо и лада да имаш и нея ще разбият....
zvezdo88 написа:Добре дошъл в Банишора. Другия път ми звънкаш и вкарваме в склада зад решетките ... Мен какво ли не ми крадоха а уж на най осветеното място ... пред кулата на полицая на затвора я спирам
Досега само в Люлин ядах хурката и си мислех,че в Банишора е по цивилизовано.
Лошото е,че както повечето момчета от форума така и аз си заделям последните пари за баварията.Омръзна ми само домати да ям,да износвам на батко ми дрехите щото "да има за 30-ката"И полека-полека градиш нещо и изведнъж няква гадна дрога ти посяга на най-скъпото.Оставаш с чувството че колата ти е опетнена от гадните наркомански ръце дето с радост би отсякъл.С извинение аз в тая кола не съм пръднал,не съм ял,не съм влизал с кални обувки,на тая предна седалка к'ви кукли са се возили....
No time like the present.
И на мен ми се случи - тук в Пловдив- 2 коли ми разбиваха по същия начин и то на центъра и се в неделни вечери.
Даже в полицията се оплаквах- та те дори не взеха отпечатъци- шанса викат е почти нулев да ги открием. Крадоха ми касетофони.
Провери по оказионите и заложните къщи.....- това полицая ми го каза.
От тогава не смея да слагам сиди - карам със стъпало и преносимо дискменче....
Даже в полицията се оплаквах- та те дори не взеха отпечатъци- шанса викат е почти нулев да ги открием. Крадоха ми касетофони.
Провери по оказионите и заложните къщи.....- това полицая ми го каза.
От тогава не смея да слагам сиди - карам със стъпало и преносимо дискменче....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
оргиналния кастфон никой не го ще.
не стига че касетките ми ги заваля като пиян изпълнител ами и грозен бе

не стига че касетките ми ги заваля като пиян изпълнител ами и грозен бе

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
И аз съм от Банишора и знам какво е положението......Най-крадливите наркомани живеят срещо нас и ако ми разбият колата знам на кой да разбия главата. 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
UBAH5 написа:Добре, че волана и борда са на място. А за полицията, аз го изпитах преди една седмица. Престъпно нехайство.
Престъпно бездействие е по- точното определение. С нетърпение чакам новото правителство и Цецо да видя какво ще направят.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Мене по едно време в Кобра си ме познаваха и като ме видят питаха-ляво или дясно
За момента в квартала сме спипали един път 2-ма(бяха откраднали касетофон с врътки) и 20 човека ги бихме и ги разходихме по слипове из квартала и един път 1 циганин които беше откраднал телефон,тръгна си с 6 зъба по-малко
Много са нагли и двата случая през деня,а и са бързи ма*ицата им добрече имаше кои да ги настигне че аз съм станал 105 кила
Колега направи си каско и като мен като се събудиш хвърляи по едно око на колицата,от полицията недей да очакваш да ги хванат.

За момента в квартала сме спипали един път 2-ма(бяха откраднали касетофон с врътки) и 20 човека ги бихме и ги разходихме по слипове из квартала и един път 1 циганин които беше откраднал телефон,тръгна си с 6 зъба по-малко

Колега направи си каско и като мен като се събудиш хвърляи по едно око на колицата,от полицията недей да очакваш да ги хванат.

като прибавиш и младост и топ 3 е готов2shae написа:zvezdo88 написа:Добре дошъл в Банишора. Другия път ми звънкаш и вкарваме в склада зад решетките ... Мен какво ли не ми крадоха а уж на най осветеното място ... пред кулата на полицая на затвора я спирам
Досега само в Люлин ядах хурката и си мислех,че в Банишора е по цивилизовано.
Лошото е,че както повечето момчета от форума така и аз си заделям последните пари за баварията.Омръзна ми само домати да ям,да износвам на батко ми дрехите щото "да има за 30-ката"И полека-полека градиш нещо и изведнъж няква гадна дрога ти посяга на най-скъпото.Оставаш с чувството че колата ти е опетнена от гадните наркомански ръце дето с радост би отсякъл.С извинение аз в тая кола не съм пръднал,не съм ял,не съм влизал с кални обувки,на тая предна седалка к'ви кукли са се возили....
А дружба? и обеля и въобще почти цяла София...В моя квартал до сега не се е случвало ,за жалост защото заспивам късно и често пуша по някоя и друга цигара на прозореца и слухтя само да чуя нещо но не....Само дето имаме 2-3 откраднати коли за последните около 6 месеца...Но иначе в цяла България е така...Що не оберат на някой дилър колата да им даде отрова за мишки после сами да се измъчват венозно

Live it like you Love it
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3