За наркоманите и още нещо.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

За наркоманите и още нещо.....

Мнение от 2shae » 13 Юли 2009, 1:14

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Паркирах си снощи 30-ката пред блока (53-ти в Банишора) и сутринта излизам да се видя с приятел и направо се смръзнах.
Гадовете счупили малкия триъгълен прозорец,смъкнали големия и нахълтали с калните обувки в баварията.Яко тършували из жабки,пепелници - нищо не намерили и духнали.Направо ми се прирева като си видях милата.От там 166 - пренасочиха ме към 2-ро районно.Почнах да се жалвам аз,обяснявам къде се намирам,а полицай Фарфуй отсреща само дето не ми се скара че му обяснявам в коя пряка на Опълченска да свият :shock: Както и да е седя си примерно на дъжда и чакам да дойде групата за огледите.Пристигат 3-ма,огледаха и ме питаха за пред кой ми трябва бележка.Казах им,че ми е изтекло каското и че не ми трябва бележка.Пък те се пулят и се чудят що съм ги извикал.Взех да обяснявам как по белите държави полицията бързо ги решева тия проблеми и наркоманчетата биват доволно наказвани.Обясних им че не искам обезщетение от никой,само да хванат извършителите и да си понесът съответните наказания.Писах жалба до другаря началник - диктува ми единия(печен беше),че ми беше изчезнало въображението.Обещаха да се обадят и да ги хванат копеленцата.Силно се надявам да изядат палките,щото мойта не можаха.
No time like the present.

Аватар

Мнение от TUZara` » 13 Юли 2009, 1:18

Жалко за люБИМАТА,но ако чакаш на полицията да сварши нещо ... то значи от умрел писмо да чакаш ...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 13 Юли 2009, 1:34

Добре, че волана и борда са на място. А за полицията, аз го изпитах преди една седмица. Престъпно нехайство.
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 13 Юли 2009, 1:37

Добре дошъл в Банишора. Другия път ми звънкаш и вкарваме в склада зад решетките ... Мен какво ли не ми крадоха а уж на най осветеното място ... пред кулата на полицая на затвора я спирам :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 13 Юли 2009, 1:52

Тия мръшляци лелееее,направо откачам :evil:
Колега съжалявам за колицата :(
от свинята лебед не става...

Потребител
Аватар

Мнение от Odita » 13 Юли 2009, 1:58

Няма по-добро обезщетение за теб от това да разбиеш главата на този който ти е тарашувал в бимата.Нито някой ше ти даде пари за стъклото нито ше тръгнат да ги гонят...как ще ги хванат?Очевидци да е имало?Нещо да са откраднали и да го намерят в тях при евентуално задържане...не!? Ама може да си сигурен, че този/тези които са ти разбили колата, няма да се спрат и евентуално при следващ опит да потрошат друга кола се надявам да попаднат на някой който няма да спи или по една или друга причина си е близко до колата, щото ми писна от скапани наркоманчета в тая държава... :evil: :evil: :evil:
Наркоман закъса ли за доза става страшно нещо и лада да имаш и нея ще разбият....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 13 Юли 2009, 2:02

zvezdo88 написа:Добре дошъл в Банишора. Другия път ми звънкаш и вкарваме в склада зад решетките ... Мен какво ли не ми крадоха а уж на най осветеното място ... пред кулата на полицая на затвора я спирам :confused:

Досега само в Люлин ядах хурката и си мислех,че в Банишора е по цивилизовано.
Лошото е,че както повечето момчета от форума така и аз си заделям последните пари за баварията.Омръзна ми само домати да ям,да износвам на батко ми дрехите щото "да има за 30-ката"И полека-полека градиш нещо и изведнъж няква гадна дрога ти посяга на най-скъпото.Оставаш с чувството че колата ти е опетнена от гадните наркомански ръце дето с радост би отсякъл.С извинение аз в тая кола не съм пръднал,не съм ял,не съм влизал с кални обувки,на тая предна седалка к'ви кукли са се возили....
No time like the present.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 13 Юли 2009, 2:43

И на мен ми се случи - тук в Пловдив- 2 коли ми разбиваха по същия начин и то на центъра и се в неделни вечери.
Даже в полицията се оплаквах- та те дори не взеха отпечатъци- шанса викат е почти нулев да ги открием. Крадоха ми касетофони.
Провери по оказионите и заложните къщи.....- това полицая ми го каза.
От тогава не смея да слагам сиди - карам със стъпало и преносимо дискменче....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Юли 2009, 9:24

оргиналния кастфон никой не го ще. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
не стига че касетките ми ги заваля като пиян изпълнител ами и грозен бе :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 13 Юли 2009, 10:56

там е работата, че единия беше алпайн а другия джей ви си с мп3ка....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 13 Юли 2009, 14:38

И аз съм от Банишора и знам какво е положението......Най-крадливите наркомани живеят срещо нас и ако ми разбият колата знам на кой да разбия главата. :twisted:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 13 Юли 2009, 20:16

UBAH5 написа:Добре, че волана и борда са на място. А за полицията, аз го изпитах преди една седмица. Престъпно нехайство.

Престъпно бездействие е по- точното определение. С нетърпение чакам новото правителство и Цецо да видя какво ще направят.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 13 Юли 2009, 20:34

Мене по едно време в Кобра си ме познаваха и като ме видят питаха-ляво или дясно :evil:
За момента в квартала сме спипали един път 2-ма(бяха откраднали касетофон с врътки) и 20 човека ги бихме и ги разходихме по слипове из квартала и един път 1 циганин които беше откраднал телефон,тръгна си с 6 зъба по-малко :mhihi: Много са нагли и двата случая през деня,а и са бързи ма*ицата им добрече имаше кои да ги настигне че аз съм станал 105 кила :uups:
Колега направи си каско и като мен като се събудиш хвърляи по едно око на колицата,от полицията недей да очакваш да ги хванат. :confused:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 14 Юли 2009, 10:35

2shae написа:
zvezdo88 написа:Добре дошъл в Банишора. Другия път ми звънкаш и вкарваме в склада зад решетките ... Мен какво ли не ми крадоха а уж на най осветеното място ... пред кулата на полицая на затвора я спирам :confused:

Досега само в Люлин ядах хурката и си мислех,че в Банишора е по цивилизовано.
Лошото е,че както повечето момчета от форума така и аз си заделям последните пари за баварията.Омръзна ми само домати да ям,да износвам на батко ми дрехите щото "да има за 30-ката"И полека-полека градиш нещо и изведнъж няква гадна дрога ти посяга на най-скъпото.Оставаш с чувството че колата ти е опетнена от гадните наркомански ръце дето с радост би отсякъл.С извинение аз в тая кола не съм пръднал,не съм ял,не съм влизал с кални обувки,на тая предна седалка к'ви кукли са се возили....
като прибавиш и младост и топ 3 е готов

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 14 Юли 2009, 19:36

А дружба? и обеля и въобще почти цяла София...В моя квартал до сега не се е случвало ,за жалост защото заспивам късно и често пуша по някоя и друга цигара на прозореца и слухтя само да чуя нещо но не....Само дето имаме 2-3 откраднати коли за последните около 6 месеца...Но иначе в цяла България е така...Що не оберат на някой дилър колата да им даде отрова за мишки после сами да се измъчват венозно :help: :mhihi:
Live it like you Love it

Следваща

Назад към Извън Темата