откога в БГ има Murcielago ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Май 2005, 1:04

Engi написа:момчета, защо постоянно трябва да се заяждате като малките деца...:(
като не се харесвате, си прескачайте постовете и готово. какъв е смисъла да спорите за подобни глупости :confused:
не разбрахте ли, че няма никакъв смисъл в тези безпочвени караници... :roll:

ходи се снимай пък ти бе миротворец :winky: клубен пиисмейкър! :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 17 Май 2005, 1:04

ми то тва е идеята...ама няма значение ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 17 Май 2005, 1:06

Черното е адски запазено.. :shock:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Май 2005, 1:06

тя е пребоядисвана тая бялата ако не ме лъже паметта, удряна е .. с не много ясна история .. общо взето криминален филм е, но ако се направи добре си е инвестиция.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Май 2005, 1:08

SlipKnoT написа:Черното е адски запазено.. :shock:

това не го знам :roll:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 17 Май 2005, 1:13

Някой беше писал за него преди време.. та даже тогава доста хора му се изсмяха и казаха, че в София няма такава кола, а тя просто седяла нейде из Бояна.. Колата е един път! Черна с черните стопове... 16" ББС.. :twisted: Засичам я само в движение и немога да слажа визитка или да говоря със собственика.. :evil:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Май 2005, 2:56

Engi написа:
момчета, защо постоянно трябва да се заяждате като малките деца...
като не се харесвате, си прескачайте постовете и готово. какъв е смисъла да спорите за подобни глупости
не разбрахте ли, че няма никакъв смисъл в тези безпочвени караници...

ходи се снимай пък ти бе миротворец клубен пиисмейкър!

не се сдържах :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
сори за офф-а :mhihi: :mhihi: :mhihi:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Май 2005, 9:19

SlipKnoT написа:Някой беше писал за него преди време.. та даже тогава доста хора му се изсмяха и казаха, че в София няма такава кола, а тя просто седяла нейде из Бояна.. Колата е един път! Черна с черните стопове... 16" ББС.. :twisted: Засичам я само в движение и немога да слажа визитка или да говоря със собственика.. :evil:

Свии му пътя и го спри бе .. аз с колко народ се запознах така .. даже с евентуалния ми бъдещ работодател се запознахме преди година като се гонихме по магистралата с 200+ км/ч и после го спрях да му подаря BMW Magazine :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 17 Май 2005, 9:30

alx написа:
F-14 написа:извини ама коя е доста бързата супра??

има една със hks кит.. трябва да е около 650 коня на гумите така наизуст със 100 бензин.. около 750 със 112 бензин .. на драг не мисля че ще може да тръгне както трябва (то mkiv със много бууст стартовете са им трудни общо взето), ма на летящ старт не мисля че във бг ша има кой да я догони ако е направена както трябва...

ма аз така си говоря- наизуст ;)

да сетих се...всъщност въпроса ми беше риторичен и не се сетих а просто се потвърди очакването ми...
Ами нека да разкажа на тук присъстващите за въпросната супра...
Бижу!Невероятна кола,сас страхотен кит,може би над 900 коня на 112 бензин...обачеееее
няма кой да я настрои..и така стоя си на кафе в град Бургас при едни нинджи с бързи опели и те ми споделиха какво?!!Че супрата е паднала от опел астра...и то как?Ами опела направен до момента в който се чудиш кола ли е или драгстер,обаче си остава опел...а супрата красота,ама като нема читав специалист/или по-скоро читавия е тихичък да ме извини като прочете това/който да я направи да върви....си остава една обикновенна супра.
За жалост доколкото съм запознат ще се продава,тоест ако не я купи някой който разбира ...забравете че тая кола ще тръгне някога.
Иначе има супра да...има и кит-да..ама резултата клони към нула. :)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Май 2005, 9:41

спокойноо .. ще я подкарат

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 17 Май 2005, 13:54

Turturelo написа:спокойноо .. ще я подкарат

надявам се за да бъда честен защото това е кола от личното ми ТОП 3 и ще бъда крайно щастлив един от малкото истински автомобили в БГ да тръгне как си требе :guitarist:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Май 2005, 14:40

кои са другите два в Топ 3?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 17 Май 2005, 16:23

Turturelo написа:
SlipKnoT написа:Черното е адски запазено.. :shock:

това не го знам :roll:

В сервиза на Иван от Враждебна .... там в двора до вратата тихичко се спотайва един екземпляр от легендарната серия Е30 М3. Незнам коя от версийте е но някакси дори така паркиран и непомръдван от доста време, този баварски звяр вдъхва страхопочитаие...

Ако искаш може да отидем да го разгледаш... ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Май 2005, 17:36

Колата в сервиза на Иван е 215 конски сили,пък нека Владо каже коя от всичките серии е ... :lol:

Георги Пенчев
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Май 2005, 18:08

S14 принципно има 5 версии .. 215к.с. е S14 с катализатор от Април 1989 и принципно трябва да е Cecotto или Ravaglia edition, но този мотор е и стандартен за всички Е30 М3 след Септември 1989.

Доволен?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата