откога в БГ има Murcielago ?!
Модератор: Общи модератори
Engi написа:момчета, защо постоянно трябва да се заяждате като малките деца...
като не се харесвате, си прескачайте постовете и готово. какъв е смисъла да спорите за подобни глупости![]()
не разбрахте ли, че няма никакъв смисъл в тези безпочвени караници...
ходи се снимай пък ти бе миротворец

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми то тва е идеята...ама няма значение 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Някой беше писал за него преди време.. та даже тогава доста хора му се изсмяха и казаха, че в София няма такава кола, а тя просто седяла нейде из Бояна.. Колата е един път! Черна с черните стопове... 16" ББС..
Засичам я само в движение и немога да слажа визитка или да говоря със собственика.. 

- Гост
-
Engi написа:
момчета, защо постоянно трябва да се заяждате като малките деца...
като не се харесвате, си прескачайте постовете и готово. какъв е смисъла да спорите за подобни глупости
не разбрахте ли, че няма никакъв смисъл в тези безпочвени караници...
ходи се снимай пък ти бе миротворец клубен пиисмейкър!
не се сдържах

сори за офф-а

SlipKnoT написа:Някой беше писал за него преди време.. та даже тогава доста хора му се изсмяха и казаха, че в София няма такава кола, а тя просто седяла нейде из Бояна.. Колата е един път! Черна с черните стопове... 16" ББС..Засичам я само в движение и немога да слажа визитка или да говоря със собственика..
Свии му пътя и го спри бе .. аз с колко народ се запознах така .. даже с евентуалния ми бъдещ работодател се запознахме преди година като се гонихме по магистралата с 200+ км/ч и после го спрях да му подаря BMW Magazine

- F-14
- младши ентусиаст
-
alx написа:F-14 написа:извини ама коя е доста бързата супра??
има една със hks кит.. трябва да е около 650 коня на гумите така наизуст със 100 бензин.. около 750 със 112 бензин .. на драг не мисля че ще може да тръгне както трябва (то mkiv със много бууст стартовете са им трудни общо взето), ма на летящ старт не мисля че във бг ша има кой да я догони ако е направена както трябва...
ма аз така си говоря- наизуст
да сетих се...всъщност въпроса ми беше риторичен и не се сетих а просто се потвърди очакването ми...
Ами нека да разкажа на тук присъстващите за въпросната супра...
Бижу!Невероятна кола,сас страхотен кит,може би над 900 коня на 112 бензин...обачеееее
няма кой да я настрои..и така стоя си на кафе в град Бургас при едни нинджи с бързи опели и те ми споделиха какво?!!Че супрата е паднала от опел астра...и то как?Ами опела направен до момента в който се чудиш кола ли е или драгстер,обаче си остава опел...а супрата красота,ама като нема читав специалист/или по-скоро читавия е тихичък да ме извини като прочете това/който да я направи да върви....си остава една обикновенна супра.
За жалост доколкото съм запознат ще се продава,тоест ако не я купи някой който разбира ...забравете че тая кола ще тръгне някога.
Иначе има супра да...има и кит-да..ама резултата клони към нула.

- F-14
- младши ентусиаст
-
Turturelo написа:спокойноо .. ще я подкарат
надявам се за да бъда честен защото това е кола от личното ми ТОП 3 и ще бъда крайно щастлив един от малкото истински автомобили в БГ да тръгне как си требе

- Новини
-
Turturelo написа:SlipKnoT написа:Черното е адски запазено..
това не го знам
В сервиза на Иван от Враждебна .... там в двора до вратата тихичко се спотайва един екземпляр от легендарната серия Е30 М3. Незнам коя от версийте е но някакси дори така паркиран и непомръдван от доста време, този баварски звяр вдъхва страхопочитаие...
Ако искаш може да отидем да го разгледаш...

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колата в сервиза на Иван е 215 конски сили,пък нека Владо каже коя от всичките серии е ...
Георги Пенчев

Георги Пенчев