Ти си българин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

На колко твърдения от статията можете да отговорите с ДА?

Анкетата свършва на 03 Сеп 2009, 12:03

Нито 1 от твърденията не важи за мен!
13
11%
Една малка част от твърденията важат за мен
50
42%
Около половината
27
23%
Повечето или почти всички
25
21%
Всички до едно - все едно за мен е писана статията!
5
4%

Общо гласове : 120
старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Авг 2009, 14:09

spdrrk0 написа:особено французите (и ти говора за хора с бая пари), за които да се оригнеш зверски на масата е напълно нормално :mhihi:

знам, че от 300-ста кладенеца вода ще донесеш, само и само да се докажеш прав, ама не си... проста нация сме от където и да погледнеш ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 04 Авг 2009, 14:12

Е.Димитров написа:На клечките за зъби пише "Хванете клечката със 2 пръста и пъхнете заотреният край между зъбите"

Или "ако се съветвате със психиатъра си кога да взимате детето от училище-значи сте американец"

Ти остави ташака, ами на сфетофарите в щатите имаше упътване за пресичане. Беше обяснено на една малка табелка какво значи червеното и какво значи зеленото : )))))
А пич, тва с уригването не мога да го разбера, и с пърденето също, да го правиш супер силно не е от най културните действия, но да го подтискаш, щото било невъзпитано, е пълно безумие.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 04 Авг 2009, 14:15

vicho написа:
spdrrk0 написа:особено французите (и ти говора за хора с бая пари), за които да се оригнеш зверски на масата е напълно нормално :mhihi:

знам, че от 300-ста кладенеца вода ще донесеш, само и само да се докажеш прав, ама не си... проста нация сме от където и да погледнеш ;)

Ся ше дойде фламбето да каже.
Така си е селения и простотия има навсякъде, но къде сме ние къде са те. И прости прости, но си имат държавите и са неква сила, ние сме никой. Може някога да сме били преди 1000години, ма сега само история ни остава да четем, ебаха мамата на държавата!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Авг 2009, 14:18

bozukov_a написа:Емиии,нали все пак сме народни хора :) :roll:

Така си е най обичам боба,леба и да е.а .

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Авг 2009, 14:27

"повечето или почти всички" -гласувах аз Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Авг 2009, 14:28

Проблема е че сме си нация с традиции,ама сега искат да ни турнат у калъп.
Ше направят солниците гумени,ще направят хубавите ябълки да са отвратителни на вкус и прасетата да не ги ядат,черешите няма да имат костилки и нема да има забавна тема за разговори какво си изакал,буквата "А" ще я забранят като знак за повторение,а за "Опаа" ще се плаща акциз

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Авг 2009, 14:40

Говореше се, че забраняват шкембе-чорбата, представяте ли си? :confused: :paranoid: :kuku: :ranting: Не им ща нито културата, нито цивилизацията!
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Авг 2009, 14:48

saleen написа:Говореше се, че забраняват шкембе-чорбата, представяте ли си? :confused: :paranoid: :kuku: :ranting: Не им ща нито културата, нито цивилизацията!

Ако я забранят-тайно ше си я варя в мазето и ще сърбам незаконно шкембе чорба,то както е тръгнало,след шкембето ше забранат и кебапчетата ебаси

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 04 Авг 2009, 15:13

Е.Димитров написа:
saleen написа:Говореше се, че забраняват шкембе-чорбата, представяте ли си? :confused: :paranoid: :kuku: :ranting: Не им ща нито културата, нито цивилизацията!

Ако я забранят-тайно ше си я варя в мазето и ще сърбам незаконно шкембе чорба,то както е тръгнало,след шкембето ше забранат и кебапчетата ебаси

:hitit:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 04 Авг 2009, 15:40

сони, тва за австралийците повече важи...
а шкембето кой измисли че ще забраняват, не знам... факт е, че се продава на доста места в европата...

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 04 Авг 2009, 15:42

vicho написа:

ма нищо не носа, давам ти конкретен пример, защото аз не съм виждал някой българин в хубав ресторант да се оригне зверски
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Авг 2009, 15:48

Владо написа:сони, тва за австралийците повече важи...
а шкембето кой измисли че ще забраняват, не знам... факт е, че се продава на доста места в европата...

Чувал съм така да се говори...информация от втора ръка. Като знам как избирателно се измислят разни глупости, които уж са по препоръка на ЕС колко му е да я забранят-с идеята да им купуваме западните боклуци. Като гледам накъде върви животновъдството ни скоро ще се храним само с разни залежали отпадъжи внесени отвън.
Eто малко по темата http://www.segabg.com/online/article.as ... 0010060003 :roll:
Последна промяна saleen на 04 Авг 2009, 15:54, променена общо 2 пъти
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 04 Авг 2009, 15:49

:bgflag:
100% ВЯРНО за 99% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 04 Авг 2009, 16:45

saleen написа:
Владо написа:сони, тва за австралийците повече важи...

Чувал съм така да се говори...информация от втора ръка. Като знам как избирателно се измислят разни глупости, които уж са по препоръка на ЕС колко му е да я забранят-с идеята да им купуваме западните боклуци. Като гледам накъде върви животновъдството ни скоро ще се храним само с разни залежали отпадъжи внесени отвън.
Eто малко по темата http://www.segabg.com/online/article.as ... 0010060003 :roll:

:mhihi: тва за шкембето се говореше още преди да влезнем в ЕС и накрая отпадна, а за статията, която си дал погледни отгоре на заглавието от кога е ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Авг 2009, 18:03

spdrrk0 написа:
vicho написа:

ма нищо не носа, давам ти конкретен пример, защото аз не съм виждал някой българин в хубав ресторант да се оригне зверски
Не само се оригват,ами и попръцкват,без да се срамуват и крият :idea: Не знам,но за тях не е странно,така е прието.. :help:
За мене си е :puke:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата