Ти си българин
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
spdrrk0 написа:особено французите (и ти говора за хора с бая пари), за които да се оригнеш зверски на масата е напълно нормално
знам, че от 300-ста кладенеца вода ще донесеш, само и само да се докажеш прав, ама не си... проста нация сме от където и да погледнеш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Е.Димитров написа:На клечките за зъби пише "Хванете клечката със 2 пръста и пъхнете заотреният край между зъбите"
Или "ако се съветвате със психиатъра си кога да взимате детето от училище-значи сте американец"
Ти остави ташака, ами на сфетофарите в щатите имаше упътване за пресичане. Беше обяснено на една малка табелка какво значи червеното и какво значи зеленото : )))))
А пич, тва с уригването не мога да го разбера, и с пърденето също, да го правиш супер силно не е от най културните действия, но да го подтискаш, щото било невъзпитано, е пълно безумие.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
vicho написа:spdrrk0 написа:особено французите (и ти говора за хора с бая пари), за които да се оригнеш зверски на масата е напълно нормално
знам, че от 300-ста кладенеца вода ще донесеш, само и само да се докажеш прав, ама не си... проста нация сме от където и да погледнеш
Ся ше дойде фламбето да каже.
Така си е селения и простотия има навсякъде, но къде сме ние къде са те. И прости прости, но си имат държавите и са неква сила, ние сме никой. Може някога да сме били преди 1000години, ма сега само история ни остава да четем, ебаха мамата на държавата!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"повечето или почти всички" -гласувах аз 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Проблема е че сме си нация с традиции,ама сега искат да ни турнат у калъп.
Ше направят солниците гумени,ще направят хубавите ябълки да са отвратителни на вкус и прасетата да не ги ядат,черешите няма да имат костилки и нема да има забавна тема за разговори какво си изакал,буквата "А" ще я забранят като знак за повторение,а за "Опаа" ще се плаща акциз
Ше направят солниците гумени,ще направят хубавите ябълки да са отвратителни на вкус и прасетата да не ги ядат,черешите няма да имат костилки и нема да има забавна тема за разговори какво си изакал,буквата "А" ще я забранят като знак за повторение,а за "Опаа" ще се плаща акциз
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Говореше се, че забраняват шкембе-чорбата, представяте ли си?
Не им ща нито културата, нито цивилизацията!

Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
saleen написа:Говореше се, че забраняват шкембе-чорбата, представяте ли си?![]()
![]()
![]()
Ако я забранят-тайно ше си я варя в мазето и ще сърбам незаконно шкембе чорба,то както е тръгнало,след шкембето ше забранат и кебапчетата ебаси
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е.Димитров написа:saleen написа:Говореше се, че забраняват шкембе-чорбата, представяте ли си?![]()
![]()
![]()
Ако я забранят-тайно ше си я варя в мазето и ще сърбам незаконно шкембе чорба,то както е тръгнало,след шкембето ше забранат и кебапчетата ебаси

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
сони, тва за австралийците повече важи...
а шкембето кой измисли че ще забраняват, не знам... факт е, че се продава на доста места в европата...
а шкембето кой измисли че ще забраняват, не знам... факт е, че се продава на доста места в европата...
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
vicho написа:spdrrk0 написа:особено французите (и ти говора за хора с бая пари), за които да се оригнеш зверски на масата е напълно нормално
ма нищо не носа, давам ти конкретен пример, защото аз не съм виждал някой българин в хубав ресторант да се оригне зверски
Tux0 Ca !

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Владо написа:сони, тва за австралийците повече важи...
Чувал съм така да се говори...информация от втора ръка. Като знам как избирателно се измислят разни глупости, които уж са по препоръка на ЕС колко му е да я забранят-с идеята да им купуваме западните боклуци. Като гледам накъде върви животновъдството ни скоро ще се храним само с разни залежали отпадъжи внесени отвън.
Eто малко по темата http://www.segabg.com/online/article.as ... 0010060003

Последна промяна saleen на 04 Авг 2009, 15:54, променена общо 2 пъти
Никой не мое ма връне на селу!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
saleen написа:Владо написа:сони, тва за австралийците повече важи...
Чувал съм така да се говори...информация от втора ръка. Като знам как избирателно се измислят разни глупости, които уж са по препоръка на ЕС колко му е да я забранят-с идеята да им купуваме западните боклуци. Като гледам накъде върви животновъдството ни скоро ще се храним само с разни залежали отпадъжи внесени отвън.
Eто малко по темата http://www.segabg.com/online/article.as ... 0010060003

Tux0 Ca !

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не само се оригват,ами и попръцкват,без да се срамуват и криятspdrrk0 написа:vicho написа:spdrrk0 написа:особено французите (и ти говора за хора с бая пари), за които да се оригнеш зверски на масата е напълно нормално
ма нищо не носа, давам ти конкретен пример, защото аз не съм виждал някой българин в хубав ресторант да се оригне зверски

За мене си е

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3