Измамниците - ГЛОБУЛ
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
Измамниците - ГЛОБУЛ
ЗДРАВЕЙТЕ
и аз да се включа с едно оплакване от оператора и да ме посъвевате
- около май ми се наложи да замина извън бг и отидох преди това в глобул да изчистя сметките си.
платих и заминах- връщам се на 27.06.09 в бг и на следващия ден отивам веднага в глобул да си платя и да си включа телефоните и какво да видя ?????????????
решили те и ми прекратили договора от тяхна страна без да ме уведомят нито писмено нито със смс само заради месечни такси без задължения.
ходих почти в 5 клона на глобул + 20 разговора с оператор.
от 6 години съм клиент без едно закъснение от моя страна и ме изненадаха с НАЧИСЛЯВАНЕ НА НЕУСТОЙКИ НА СТОЙНОСТ 262.32 лв
и сега за да си върна номерата трябжа да ги платя .
КЪМ КОЙ И КАДЕ ДА СЕ ОБЪРНА???????????????
- около май ми се наложи да замина извън бг и отидох преди това в глобул да изчистя сметките си.
платих и заминах- връщам се на 27.06.09 в бг и на следващия ден отивам веднага в глобул да си платя и да си включа телефоните и какво да видя ?????????????
решили те и ми прекратили договора от тяхна страна без да ме уведомят нито писмено нито със смс само заради месечни такси без задължения.
от 6 години съм клиент без едно закъснение от моя страна и ме изненадаха с НАЧИСЛЯВАНЕ НА НЕУСТОЙКИ НА СТОЙНОСТ 262.32 лв
Последна промяна chegevara1 на 06 Авг 2009, 22:08, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Към комисията за защита на потребителите
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd& ... ent_id=118
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd& ... ent_id=118
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Кво, кво? Платил си, изключил си телефоните, заминал си, те ти прекратили договора и сега искат 1200лв. неустойки, така ли?

Re: Измамниците - ГЛОБУЛ
chegevara1 написа:ЗДРАВЕЙТЕ
от 6 години съм клиент без едно закъснение от моя страна и ме изненадаха с НАЧИСЛЯВАНЕ НА НЕУСТОЙКИ НА СТОЙНОСТ 1262.32 лв
Човече, прощавай - сигурно си афектиран - но трябва да ти кажа, че най-вероятно не си прав. Доколкото знам при 2 неплатени сметки Глобул прекратяват договора и си търсят неустойки - и това го пише във всеки договор, не съм го измислил аз.
Може би знаеш, че ако имаш срочен договор нямаш право да спираш временно телефона и таксите си вървят - независимо дали говориш или не. А таксите пък защо се учудваш - те също са сметки, по-точно част от цялата сметка. Според мен ако си знаел, че няма да те има 2 месеца е трябвало да оставиш някакъв депозит на Глобул - когато някой има задължения и не си ги плаща, операторът дърпа от депозита (ако има такъв) и всичко е наред.
А иначе Глобул са долни колкото и всички останали гърци, но все някой им се връзва на подмолните (но законни) номера

- chegevara1
- младши ентусиаст
-
клега 1 като видях че ще се забавя пратих един приятел да внесе депозит и тои е внесъл 30 лв (толко е имал)
2 никъде не е опоменато (изчетох доста) кога ще ти делигират номера.
3 навсякаде в която и да е нормална държава - при всяко дейсвие или предприето движение за каквото и да е било те уведомяват на адрес или с писмо че ако до еди къв си период не предприемеш плащане ще има последствия.
3 навсякаде в която и да е нормална държава - при всяко дейсвие или предприето движение за каквото и да е било те уведомяват на адрес или с писмо че ако до еди къв си период не предприемеш плащане ще има последствия.
chegevara1 написа:клега 1 като видях че ще се забавя пратих един приятел да внесе депозит и тои е внесъл 30 лв (толко е имал)
Еми каръшка работа - ако е имал повече пари сигурно е нямало да ти го спрат...
Ъъъ, мисля че трябва да търсиш за прекратяване на договора къде пише, а не за картата...
Последното не е така и го пише изрично

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: Измамниците - ГЛОБУЛ
chegevara1 написа:КЪМ КОЙ И КАДЕ ДА СЕ ОБЪРНА???????????????
Дай си телефония номер на ЛС.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
chegevara1 написа:3 навсякаде в която и да е нормална държава - при всяко дейсвие или предприето движение за каквото и да е било те уведомяват на адрес или с писмо че ако до еди къв си период не предприемеш плащане ще има последствия.
Тва е вярно. От Мтел така бяха изпратили едно писмо, че ако в еди-какъв си срок не се плати една сметка, щели да ме съдат. А сметката не е плащана, защото фактура не е пристигала, а ставаше да дума за някакви 30лв.

- chegevara1
- младши ентусиаст
-
точно така е
уведомление - срок за изпълнение - прекраяване и наказание
ТОВА Е РЕДА
при мен е
прекратяване - наказание - уведомление за предните 2
СУПЕР
а тапанарщината е о6те по голяма че не ми дават и сертификат за пренос на номера за да мина към друг оператор
уведомление - срок за изпълнение - прекраяване и наказание
ТОВА Е РЕДА
при мен е
прекратяване - наказание - уведомление за предните 2
СУПЕР
а тапанарщината е о6те по голяма че не ми дават и сертификат за пренос на номера за да мина към друг оператор
((:BuKcu:)) написа:
Тва е вярно. От Мтел така бяха изпратили едно писмо, че ако в еди-какъв си срок не се плати една сметка, щели да ме съдат. А сметката не е плащана, защото фактура не е пристигала, а ставаше да дума за някакви 30лв.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Пилев написа:((:BuKcu:)) написа:
Това е добре аз съм имал същото писмо от мтел за сметка от 4.60 като са ми начислени 3 ст(три стотинки) наказтлна лихва
.
Ми примерно 3 000 000 х 0.03 = 90 000лв, кво се чудиш.
На мен пък, щo не ми начисляват, понеже пращат там смсите, че ако не платя ще спрат тела, хубаво, aма в повечето случай забравям, и си го спират. И до сега съм нямал лихви.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Колегата chegevara1 до някъде си е сам виновен......,но има неща които и на мен ми станаха чудни
Както и да е....... дано успеем да оправим нещата

Както и да е....... дано успеем да оправим нещата

Великите умове обсъждат идеи.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3