STAR WARS III

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

STAR WARS III

Мнение от F-14 » 19 Май 2005, 12:53

Снощи мислех да ви пиша за да споделя...
Феноменален филм.Неочаквано драматичен.
В края му 2 жени в киното плачеха а през цялото време всички въздишаха тежко.
Надмина всичките ми очаквания!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 19 Май 2005, 13:03

Каде го гледа. :?:
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 19 Май 2005, 13:05

Яката работа ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 19 Май 2005, 14:09

bmw maniqk ivo bmw написа:Каде го гледа. :?:

В кино Палас във Варна...вероятно най-скапаното кино.Но току що со взех билети за утре за едно по хубаво кино,макар и по малко

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 19 Май 2005, 15:30

аве тоз филм щом е излязал как така още го нямам .. тез дни ще трябва да го имам.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 19 Май 2005, 16:32

Ми в торентите на арената го има от снощи.[/code]

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от NESH » 19 Май 2005, 17:06

Този филм не се гледа на компютър, просто се похабява тръпката от Лукас гения ! Нямам серия гледана по-малко от 30 пъти /е все пак съм му фен от 81-ва/ и винаги съм гледал новите серии първо на голямо кино! Точно преди 25 години в Оскарите добавиха категорията Фантастика заради първата трилогия и от 80-до 88-ма познайте кое бе отправната точка в жанра наградено с Оскар?! Lucas Rules the Fantasy :bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 19 Май 2005, 17:17

Nesh, хората, родени след средата на 70-те, просто няма как да разберат... този филм си е на нашето поколение.

А в торентите го има от сряда вечерта, защото тогава копията се пръснаха по целия свят - за световната премиера в 0:01 ч., включително и в София. Явно е имало такава и във Варна. Иначе аз го гледах още преди две седмици и смятам да повторя и потретя - все на голям екран. Както вече бе казано - подобни зрелища нямат смисъл на 17-инчов монитор в хола (пък бил той и плосък, или малко по-голям).

Филмът е... :bowdown:

И като всяко final edition - и малко тъжно. :roll:
You will find adventure
or the adventure will find you.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 19 Май 2005, 17:27

трябва и аз тези дни да отида да го гледам тамън ще видя и как са я направили новата арена в квартала ми :D
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 19 Май 2005, 17:51

anica banica
Nesh, хората, родени след средата на 70-те, просто няма как да разберат... този филм си е на нашето поколение.

тук не съм съгласен ...аз съм 80ти набор и съм гледал филма стотици пъти-откак имам видео- от 83та до сега.
Мисля че това не е филм само на едно поколение.
NESH
Този филм не се гледа на компютър, просто се похабява тръпката от Лукас гения ! Нямам серия гледана по-малко от 30 пъти /е все пак съм му фен от 81-ва/ и винаги съм гледал новите серии първо на голямо кино! Точно преди 25 години в Оскарите добавиха категорията Фантастика заради първата трилогия и от 80-до 88-ма познайте кое бе отправната точка в жанра наградено с Оскар?! Lucas Rules the Fantasy

абсолютно съм съгласен...
а днес се зачетох из разни форуми където доста хора основателно оборват изказването на Лукас че ще приключи със сагата именно с епизод 3.
Всъщност епизодите са реално 12 но последното което се говори е че ще ги направчт 9 защото очеизвадно е че няма да имат време :mhihi:
все пак 28 години са минали от Нова Надежда...
Но както и да е- когато артиста който играе Чубака е подписвал договора си за епизод 3 е имало клауза че ще бъде повикан да участва в продължението...
Дано всичко което Лукас каза последните 4 месеца да е просто медиен трик и да изненада нас феновете с още три серий.../а защо не и още 6 :roll: /

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Май 2005, 18:26

е са 6 то ще стане като СЪПУНКА ве ще с изагуби смисълът
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 19 Май 2005, 18:32

Аница е адски права.. за мен всичките поредици са уникално тъпи.. ама уникално! За хората които са малко по големи.. и са гледали като е излезнал края на 70тте сигурно е велико усещане.. ма мен ми е като треторазряден йекшън. :roll:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Май 2005, 19:01

SlipKnoT написа:Аница е адски права.. за мен всичките поредици са уникално тъпи.. ама уникално! За хората които са малко по големи.. и са гледали като е излезнал края на 70тте сигурно е велико усещане.. ма мен ми е като треторазряден йекшън. :roll:
еее бате ти се изказа тва е филма с главно "Ф" бе стига са чак треторазряден чак недей така милиони хора по света му се кефета не е чак толкоз лош ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 19 Май 2005, 19:04

Scott написа:
SlipKnoT написа:Аница е адски права.. за мен всичките поредици са уникално тъпи.. ама уникално! За хората които са малко по големи.. и са гледали като е излезнал края на 70тте сигурно е велико усещане.. ма мен ми е като треторазряден йекшън. :roll:
еее бате ти се изказа тва е филма с главно "Ф" бе стига са чак треторазряден чак недей така милиони хора по света му се кефета не е чак толкоз лош ;)

Те и милиони хора се кефат на новите автомобили (като цяло, не говора само за БМВ) ма аз НЕ.. ненавиждам ги. :roll: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 19 Май 2005, 21:05

и ако не е тайна кой според твоето мнение е хубав филм...например предложи по жанрове като включиш и фантастиката?

Следваща

Назад към Извън Темата