STAR WARS III
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- F-14
- младши ентусиаст
-
STAR WARS III
Снощи мислех да ви пиша за да споделя...
Феноменален филм.Неочаквано драматичен.
В края му 2 жени в киното плачеха а през цялото време всички въздишаха тежко.
Надмина всичките ми очаквания!
Феноменален филм.Неочаквано драматичен.
В края му 2 жени в киното плачеха а през цялото време всички въздишаха тежко.
Надмина всичките ми очаквания!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- F-14
- младши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Каде го гледа.
В кино Палас във Варна...вероятно най-скапаното кино.Но току що со взех билети за утре за едно по хубаво кино,макар и по малко
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
ре
Този филм не се гледа на компютър, просто се похабява тръпката от Лукас гения ! Нямам серия гледана по-малко от 30 пъти /е все пак съм му фен от 81-ва/ и винаги съм гледал новите серии първо на голямо кино! Точно преди 25 години в Оскарите добавиха категорията Фантастика заради първата трилогия и от 80-до 88-ма познайте кое бе отправната точка в жанра наградено с Оскар?! Lucas Rules the Fantasy

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Nesh, хората, родени след средата на 70-те, просто няма как да разберат... този филм си е на нашето поколение.
А в торентите го има от сряда вечерта, защото тогава копията се пръснаха по целия свят - за световната премиера в 0:01 ч., включително и в София. Явно е имало такава и във Варна. Иначе аз го гледах още преди две седмици и смятам да повторя и потретя - все на голям екран. Както вече бе казано - подобни зрелища нямат смисъл на 17-инчов монитор в хола (пък бил той и плосък, или малко по-голям).
Филмът е...
И като всяко final edition - и малко тъжно.
А в торентите го има от сряда вечерта, защото тогава копията се пръснаха по целия свят - за световната премиера в 0:01 ч., включително и в София. Явно е имало такава и във Варна. Иначе аз го гледах още преди две седмици и смятам да повторя и потретя - все на голям екран. Както вече бе казано - подобни зрелища нямат смисъл на 17-инчов монитор в хола (пък бил той и плосък, или малко по-голям).
Филмът е...

И като всяко final edition - и малко тъжно.

You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
трябва и аз тези дни да отида да го гледам тамън ще видя и как са я направили новата арена в квартала ми 

Tux0 Ca !

- F-14
- младши ентусиаст
-
anica banica
Nesh, хората, родени след средата на 70-те, просто няма как да разберат... този филм си е на нашето поколение.
тук не съм съгласен ...аз съм 80ти набор и съм гледал филма стотици пъти-откак имам видео- от 83та до сега.
Мисля че това не е филм само на едно поколение.
NESH
Този филм не се гледа на компютър, просто се похабява тръпката от Лукас гения ! Нямам серия гледана по-малко от 30 пъти /е все пак съм му фен от 81-ва/ и винаги съм гледал новите серии първо на голямо кино! Точно преди 25 години в Оскарите добавиха категорията Фантастика заради първата трилогия и от 80-до 88-ма познайте кое бе отправната точка в жанра наградено с Оскар?! Lucas Rules the Fantasy
абсолютно съм съгласен...
а днес се зачетох из разни форуми където доста хора основателно оборват изказването на Лукас че ще приключи със сагата именно с епизод 3.
Всъщност епизодите са реално 12 но последното което се говори е че ще ги направчт 9 защото очеизвадно е че няма да имат време

все пак 28 години са минали от Нова Надежда...
Но както и да е- когато артиста който играе Чубака е подписвал договора си за епизод 3 е имало клауза че ще бъде повикан да участва в продължението...
Дано всичко което Лукас каза последните 4 месеца да е просто медиен трик и да изненада нас феновете с още три серий.../а защо не и още 6

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
е са 6 то ще стане като СЪПУНКА ве ще с изагуби смисълът
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Аница е адски права.. за мен всичките поредици са уникално тъпи.. ама уникално! За хората които са малко по големи.. и са гледали като е излезнал края на 70тте сигурно е велико усещане.. ма мен ми е като треторазряден йекшън. 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
еее бате ти се изказа тва е филма с главно "Ф" бе стига са чак треторазряден чак недей така милиони хора по света му се кефета не е чак толкоз лошSlipKnoT написа:Аница е адски права.. за мен всичките поредици са уникално тъпи.. ама уникално! За хората които са малко по големи.. и са гледали като е излезнал края на 70тте сигурно е велико усещане.. ма мен ми е като треторазряден йекшън.

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Scott написа:еее бате ти се изказа тва е филма с главно "Ф" бе стига са чак треторазряден чак недей така милиони хора по света му се кефета не е чак толкоз лошSlipKnoT написа:Аница е адски права.. за мен всичките поредици са уникално тъпи.. ама уникално! За хората които са малко по големи.. и са гледали като е излезнал края на 70тте сигурно е велико усещане.. ма мен ми е като треторазряден йекшън.
Те и милиони хора се кефат на новите автомобили (като цяло, не говора само за БМВ) ма аз НЕ.. ненавиждам ги.

- F-14
- младши ентусиаст
-
SlipKnoT написа:Аница е адски права.. за мен всичките поредици са уникално тъпи.. ама уникално! За хората които са малко по големи.. и са гледали като е излезнал края на 70тте сигурно е велико усещане.. ма мен ми е като треторазряден йекшън.
и ако не е тайна кой според твоето мнение е хубав филм...например предложи по жанрове като включиш и фантастиката?
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3