Една история за най-малката фенка на марката.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bmw318coupe
- Потребител
-
да са ви живи и здрави малките с " синьо бял пламък в очите " ако така мога да го нареча
има едно момченце на нема има 3 год. от мойта улица ... ( аз сам с е36 318ис ) и тва малкото винаги като излезе с майка си отива до е36-цата и почва се мъче да отваря вратата и като види че не се отваря и почва плаче и вика на майка си " мамо искам в колата " и аз слизам и го качвам и мн се радва като се качи напраоо ме изпълва
имам чуството че е със " синьо бял пламък в очите " и той 

E36 FOREVER
318is coupe
318is coupe
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
- Andronoff
- триногата
-
На един авер дъщеря му "Николай, твойто бемве много Дръмчи, повече от нашия леген (нисан алмера тино)"
Изкарва за по биричка с тия приказки
Аз й нося всеки път кутийка бира и POM BAR

Изкарва за по биричка с тия приказки

Аз й нося всеки път кутийка бира и POM BAR

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
miroslav4ev написа:откъде е тая количка....дай инфо на ЛС, ако може, плийс.
От камор

Да има едно ново бмв поне вкъщи...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
miroslav4ev написа:8)
Жива и здрава да тие и само да ви радва.
Мойта фенка е на три месеца и като почне да се дере лелелеле спасението

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Да са ви живи и здрави децата колеги
от сега като ги закърмите с любовта към марката
като пораснат дори и финансовата криза трудно ще гинакара да стъпят в друг автомобил
от сега като ги закърмите с любовта към марката
като пораснат дори и финансовата криза трудно ще гинакара да стъпят в друг автомобил
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
.
уникални са... живи и здрави да са ви.
начо бу

начо бу

- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Образи и сладури от всякъде. Нека са ви живи и здрави!!! И аз имам подобен случай. Малките ми братовчеди са момче на 7 вече и момиче на 4 не направани . Преди година, година и малко, един следобед си седим в парка и нещо с вуйчо ми си говорехме за колите. Малкият естествено почна с Астън Мартин, Мерцедес и т.н. (вече е в правия път) и идва малката (тогава на 2г и половина някъде) и казва на брат си: Бопппчо ти не разбира, аз иска вено (червено) бембе (изрично е с едно "Е"). Получи се доста комична ситуация, така че и нея скоро я чака рег
Големи сладури са малките!!! Как ги измислят...?! Само те си знаят. 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Синът ми, който е на година и половина учудващо за мен намира колата без проблем на паркинга пред блока, а оня ден, случайно може би, но завел майка си право до нея на паркинка на кауфланд, верно нямаше много коли, ама не като пред блока. Той си има и специален ритуал - първо задължително се опитва да вземе емблемата от предния капак, след това здраво разклаща бъбреците /кога ли ще ги изтръгне от щипките/ , а после през джантите за ужас на майка си бърка до дисковете и се омазва целия с феродовия прах.
only rear wheel drive
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
аз като съм бил на 3 4 годинки съм намерил някъде на улицата една емблема и оттогава досега за мен други коли е нямало скоро я мернах тая емблема една олющена такава ама оригинална 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Моята дъщеря произнася Бе Ем Ве с такова ударение на Ве и патос в гласа, че всеки път ми подскача помпичката на кръв... А като минаваме през голям паркинг и безпогрешно разпознава бмв-та... Само още се затруднява кое е на тати и кое на мама и като я питаме на кого е таи кола, тя казва "моята"...
Never mistake motion for action...
Страшни са тези малките.
Аз като си купих "Биембе" -то и отидох да го покажа на брат си и децата му много се изкефиха, защото на задната седалка има две фабрични столчета за деца (излизат от седалката). Возих ги наляво надясно и после, малката принцеса на брат ми много се вдъхновила и една седмица, де що види някой познат, казвала "А пък чичо си купи нова кола - синя - БеЕме". Те хората не ме и познават, но малката да им каже - да знаят
И така, да са живи и здрави, да ни радват, пък то е ясно - колата е една - "Биембе"
Аз като си купих "Биембе" -то и отидох да го покажа на брат си и децата му много се изкефиха, защото на задната седалка има две фабрични столчета за деца (излизат от седалката). Возих ги наляво надясно и после, малката принцеса на брат ми много се вдъхновила и една седмица, де що види някой познат, казвала "А пък чичо си купи нова кола - синя - БеЕме". Те хората не ме и познават, но малката да им каже - да знаят

И така, да са живи и здрави, да ни радват, пък то е ясно - колата е една - "Биембе"
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Те хората си мислят, че съм някъв шофьор или състезател....детето все разправя: "тати кара начо бу"...учителките в яслата като ме видят и се ухилват и питат къде е "БУ-то" 

- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
miroslav4ev написа:hemicharger написа:хахахаха... аз трябва да респектирам сестра ми защото вози моя племенник в количка Макларън
Жена ми е фенка на Маклараните, ама ние с малката сме за БМВ-татаJim Beam написа:Да е жива и здрава.
В моя блок живее един фърфалак на максимум 2 годинки и като паркирам ако ме види дърпа майка си и вика: "Биембе, Биембе"![]()
Изпълва ме направо
Сега я уча на Бе-Ем-Ве, ама още не вдява![]()
![]()
![]()
mladfen написа:Моята дъщеря като стана на 3г спря да казва НАЧУ БУ, еволюира и мина по висок стадий, вече сме на НЕ НАЩУ БУ ТАТЕ, ТОВА Е МОЙТО БУ
Та такива неща и теб колега те очакват, само да са ни живи и здрави на колко такива подобни бисери ще се смеем
И аз и се чудя откъде ги измислят тези думички...мислехме да и направим речник с майка и.
Примери:
Дюка (вода)
Бики (бисквитки)
Мако (мляко)
Чета (крачета)
Таляй чите (затваряй очите(това е от яслата))
Марс на тената (марш на стената(това е от яслата))
Кия и мати (ракия с домати)
Оче (още)
EEEEEE това с Кия-та и Мати-те ме разби - респект!!!
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4