Въпрос за Дебитна карта....
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Toneloker написа:Archangel написа:Картата ти е само една - Visa Electron. Още повече щом ти трябва за интернет. Останалите карти не важат в интернет.
Аз имам Visa Electron от ОББ и ми казаха, че не можело да се пазарува в интернет с нея.Трябвало ми кредитна.
няма такова нещо, аз съм с дебитна виза електрон и си пазарувам от нета
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
benzin написа:Toneloker написа:Archangel написа:Картата ти е само една - Visa Electron. Още повече щом ти трябва за интернет. Останалите карти не важат в интернет.
Аз имам Visa Electron от ОББ и ми казаха, че не можело да се пазарува в интернет с нея.Трябвало ми кредитна.
няма такова нещо, аз съм с дебитна виза електрон и си пазарувам от нета
От ОББ? Хм явно нещо ме слъгват.

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Toneloker написа:Archangel написа:Картата ти е само една - Visa Electron. Още повече щом ти трябва за интернет. Останалите карти не важат в интернет.
С картите на ЦКБ няма такъв проблем.Говоря и за Maestro.Освен това ОББ не работят с ePAY и от няколко месеца имат такса 0.50 стотинки на месец за обслужване на картова сметка.Изключение правят сметките обслужващи кредит.Доста от банките вече предлагат дебитна карта с чип.Съветвам те да си издадеш точно такава, защото са доста по-сигурни.Таксите за теглене са общо взето едни и същи на всякъде и ако в едната банка не те таксуват за дадена операция то пък за друга ти взимат повече и така.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Така е! Трябва ти или кредитна карта, или charge карта.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3