Въпрос за Дебитна карта....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 21 Авг 2009, 23:51

Toneloker написа:
Archangel написа:Картата ти е само една - Visa Electron. Още повече щом ти трябва за интернет. Останалите карти не важат в интернет.

Аз имам Visa Electron от ОББ и ми казаха, че не можело да се пазарува в интернет с нея. :uups: Трябвало ми кредитна. :help:

няма такова нещо, аз съм с дебитна виза електрон и си пазарувам от нета

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 22 Авг 2009, 1:57

benzin написа:
Toneloker написа:
Archangel написа:Картата ти е само една - Visa Electron. Още повече щом ти трябва за интернет. Останалите карти не важат в интернет.

Аз имам Visa Electron от ОББ и ми казаха, че не можело да се пазарува в интернет с нея. :uups: Трябвало ми кредитна. :help:

няма такова нещо, аз съм с дебитна виза електрон и си пазарувам от нета

От ОББ? Хм явно нещо ме слъгват. :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 22 Авг 2009, 7:36

Toneloker написа:

С картите на ЦКБ няма такъв проблем.Говоря и за Maestro.Освен това ОББ не работят с ePAY и от няколко месеца имат такса 0.50 стотинки на месец за обслужване на картова сметка.Изключение правят сметките обслужващи кредит.Доста от банките вече предлагат дебитна карта с чип.Съветвам те да си издадеш точно такава, защото са доста по-сигурни.Таксите за теглене са общо взето едни и същи на всякъде и ако в едната банка не те таксуват за дадена операция то пък за друга ти взимат повече и така.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 22 Авг 2009, 8:45

мойта е на ЦКБ, другите банки ми искаха месечни такси а при ЦКБ няма такива работи

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 22 Авг 2009, 11:20

Toneloker написа:

Така е! Трябва ти или кредитна карта, или charge карта.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Авг 2009, 17:47

Тая седмица ходих до ПИБ и си подадох документите за Виза Електрон, като уточних, че искам да пазарувам от интернет и т.н. ... В сряда я взимам... Благодаря на всички колеги :yes:
Ключ
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Предишна

Назад към Извън Темата