Need For Speed: Shift

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Сеп 2009, 15:05

xpl0d написа:Абе не е само тва. Аз съм играл Most Wanted-a на комп с уж макс настройки. После я играх на XBOX-360 и да ти кажа нищо общо няма едното с другото. Тва в полза на конзолата разбира се. Пробвахме и с няколко други игри и резултата е същия. Представям си сега какво е положението с тези новите игри.

И аз си представям... хардуера на конзолите винаги си е бил малко куц, но в сравнение с актуалния хардуер на РС е... направо трагичен. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 16 Сеп 2009, 15:16

Feanor написа:
xpl0d написа:Абе не е само тва. Аз съм играл Most Wanted-a на комп с уж макс настройки. После я играх на XBOX-360 и да ти кажа нищо общо няма едното с другото. Тва в полза на конзолата разбира се. Пробвахме и с няколко други игри и резултата е същия. Представям си сега какво е положението с тези новите игри.

И аз си представям... хардуера на конзолите винаги си е бил малко куц, но в сравнение с актуалния хардуер на РС е... направо трагичен. :)

Еееее чак пък трагичен. 3.2GHz CPU и още куп друго специални екстри... бах го у трагичното :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ти както го казаааа.... ше кайш че сравняваш жигула с турбинирана М3-ка дееба :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 16 Сеп 2009, 15:27

Това ще излиза ли за PS2 ? или само X-box 360 :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 16 Сеп 2009, 16:35

Дрифта как е? :roll:

Като гледам ... доста дървен http://www.youtube.com/watch?v=duQwVgAdL0U

LFS FTW
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Сеп 2009, 16:53

Управлениете е меко казано зле :evil:
Няма нищо общо с предишния гейм плей на поредицата НФС :evil:
Графиката е 10++ по десетобалната ситема, доста красива и добре изпипана.
Ще я поиграя пък то ше си покаже.
Само немога да рабера тия що продължават да правят игри без мрежова игра, ебаси тъпото, то това им е най-интересното на игрите да играеш с приятели и да ги побеждаваш тях, срещу ботовете и баба знае ;) :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Сеп 2009, 17:18

xpl0d написа:Еееее чак пък трагичен. 3.2GHz CPU и още куп друго специални екстри... бах го у трагичното :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ти както го казаааа.... ше кайш че сравняваш жигула с турбинирана М3-ка дееба :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По-правилното сравнение би било... здраво турбинирана жигула и сток 7-ца. Едното просто работи... качваш се, палиш, удобно ти е и ти е кеф да го караш. Другото... като чист performance се доближава, но трещи, фучи, вие и пали половин час. Това ти го казвам от личен опит, понеже в момента подготвяме една игра за сертификация на xbox 360... конзолата е почти толкова бърза, колкото са ни РС-тата в офиса, макар че те не са последната дума на техниката... но е много по-неудобна за писане.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 16 Сеп 2009, 18:37

Да ти еба и конзолата, ела да видиш как върви която си пожелаеш игра на кор куад + ХД4670, па после ще говориме.
Картината неможе да се сравнява по качество с конзолите, евентуално с ПС3 ма пак не съм убеден че на телевизора може да извади тия ефекти с такова качество :roll:
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 16 Сеп 2009, 20:20

vld написа:Да ти еба и конзолата, ела да видиш как върви която си пожелаеш игра на кор куад + ХД4670, па после ще говориме.
Картината неможе да се сравнява по качество с конзолите, евентуално с ПС3 ма пак не съм убеден че на телевизора може да извади тия ефекти с такова качество :roll:
:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Core quad + ATI
:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: По-тъпо не може просто.

Аве дупе, ти играл ли си въобще което и да е първо на комп пък после на конзола, че говориш? Та таковат манафите у заблудената овца. Ква графика ми говориш с някъв умрял Core Quad и още по-тъпо ATI. Да беше нещо i7 със някво GTX в SLI режим по-става, ма с таз кирливата конфигурация :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Сеп 2009, 20:30

vld написа:Да ти еба и конзолата, ела да видиш как върви която си пожелаеш игра на кор куад + ХД4670, па после ще говориме.

:ok: :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 16 Сеп 2009, 20:45

Дали Core Duo или Core Quad няма абсолючтно никакво значение. Дори за игри с тежка графика се препоръчва Core Duо защото другите 2 ядра от quad-а са практически неизползваеми. А за видеокарта определено бих избрал два броя nVidia в sli режим ;)
Изображение
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 16 Сеп 2009, 21:17

xpl0d написа:

Core quad + ATI

Аве дупе, ти играл ли си въобще което и да е първо на комп пък после на конзола, че говориш? Та таковат манафите у заблудената овца. Ква графика ми говориш с някъв умрял Core Quad и още по-тъпо ATI. Да беше нещо i7 със някво GTX в SLI режим по-става, ма с таз кирливата конфигурация :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чакай сега някъде да съм написал че това е възможно няй доброто?
Нещо се превъзбуждаш ми се струва :winky:
Аз на такава машина съм видял как върви всичко което е излязло до момента тази година и не е имало проблем ;)
Всичко върви много добре с поне 30-40 кадъра в сегунда на максимални настройки, това за мен е идеално, достатъчно е за да нямат оплакване към мен клиентите ми.
И да ГТХ серията на нвидиа е перфектна, ма я да те видя да обурудваш зала с такива карти пък после работи на 1лв. ;) няма как да стане нали ме рабираш.
Пък за конзолите това което съм видял на ПС2 ина Х бокс(без последния модел) на мен не ми харесва как изглежда.
Това е, какво толкова съм казъл че чак и на псувни ме подкара :?:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 16 Сеп 2009, 21:21

xpl0d написа:

Core quad + ATI

Бате, нема такова гъзе като тебе, извинявай ;)
...просто не знам как се осмелявам да ти quote-вам мнение... трябва вероятно да се чувствам засрамен ;) Все пак би следвало за ранните пубертетски години да си осъзнал, че всичко на тоя свят си има алтернативи ;)... но пак, дълбоко се извинявам, че пускам този пост и евентуално Вашата светла личност би си причинила неудобството да отговори на някакви ламери тука ;)
Има ли пъпки по бузките още ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м52б2...

Мнение от thelux » 16 Сеп 2009, 21:42

дрифта не чак толкова зле,само заради това я играя,но най якото е майсторското каране въртиш се покрай конуси и разните му работи това е най якото в играта другото неструва m-powera полудява... :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 16 Сеп 2009, 21:45

vld написа:
xpl0d написа:

Core quad + ATI

Чакай сега някъде да съм написал че това е възможно няй доброто?
Нещо се превъзбуждаш ми се струва :winky:
Аз на такава машина съм видял как върви всичко което е излязло до момента тази година и не е имало проблем ;)
Всичко върви много добре с поне 30-40 кадъра в сегунда на максимални настройки, това за мен е идеално, достатъчно е за да нямат оплакване към мен клиентите ми.
И да ГТХ серията на нвидиа е перфектна, ма я да те видя да обурудваш зала с такива карти пък после работи на 1лв. ;) няма как да стане нали ме рабираш.
Пък за конзолите това което съм видял на ПС2 ина Х бокс(без последния модел) на мен не ми харесва как изглежда.
Това е, какво толкова съм казъл че чак и на псувни ме подкара :?:

Бе за псувните ти почна първи ама карай...

Обаче пак не си ме разбрал - говоря ти за PS3 и XBOX-360(новото дет ти викаш). Никой не ти говори за 200 MHz-овия PS2 1-вия XBOX. То много ясно че няма да ти хареса тяхното качество на картината. Сега си да кажем добре, ама я да те видя догодина кво ше прайш, като излязат новите заглавия. Ще гледаш да продадеш колкото се може по-бързо АТИ-то и да ги замениш с по-нови. Е за тва говоря аз - че за да вадиш винаги перфектна картина трябва постоянно да ъпгрейдваш. Докато PS3-ката я взимаш 1 път и забравяш за нея. Цената и в момента е достатъчно ниска даже от някои SLi monster-и пък и единични такива.

liloff написа:Бате, нема такова гъзе като тебе, извинявай ;)
...просто не знам как се осмелявам да ти quote-вам мнение... трябва вероятно да се чувствам засрамен ;) Все пак би следвало за ранните пубертетски години да си осъзнал, че всичко на тоя свят си има алтернативи ;)... но пак, дълбоко се извинявам, че пускам този пост и евентуално Вашата светла личност би си причинила неудобството да отговори на някакви ламери тука ;)
Има ли пъпки по бузките още ;)

Е мноо ясно, че има алтернативи. Аз като казвам i7 и GTX имам впредвид, че това е най-доброто което човек може да си купи в момента.
П.С. Ако търсиш пъпки по бузките погледни в огледалото и ако не се видиш случайно не се шашкай - от тях си станал неотразим просто :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Сеп 2009, 21:48

само на мен ли ми се струва, че това завива около секунда след като съм натиснал бутона :shock: :shock: :shock:

що за тъпотия?!!?!??!?! :evil: :evil: :evil:

п.с. пробвах с джойстик същатата работа!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата