Need For Speed: Shift
Модератор: Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
xpl0d написа:Абе не е само тва. Аз съм играл Most Wanted-a на комп с уж макс настройки. После я играх на XBOX-360 и да ти кажа нищо общо няма едното с другото. Тва в полза на конзолата разбира се. Пробвахме и с няколко други игри и резултата е същия. Представям си сега какво е положението с тези новите игри.
И аз си представям... хардуера на конзолите винаги си е бил малко куц, но в сравнение с актуалния хардуер на РС е... направо трагичен.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Feanor написа:xpl0d написа:Абе не е само тва. Аз съм играл Most Wanted-a на комп с уж макс настройки. После я играх на XBOX-360 и да ти кажа нищо общо няма едното с другото. Тва в полза на конзолата разбира се. Пробвахме и с няколко други игри и резултата е същия. Представям си сега какво е положението с тези новите игри.
И аз си представям... хардуера на конзолите винаги си е бил малко куц, но в сравнение с актуалния хардуер на РС е... направо трагичен.
Еееее чак пък трагичен. 3.2GHz CPU и още куп друго специални екстри... бах го у трагичното

Ти както го казаааа.... ше кайш че сравняваш жигула с турбинирана М3-ка дееба

- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Управлениете е меко казано зле
Няма нищо общо с предишния гейм плей на поредицата НФС
Графиката е 10++ по десетобалната ситема, доста красива и добре изпипана.
Ще я поиграя пък то ше си покаже.
Само немога да рабера тия що продължават да правят игри без мрежова игра, ебаси тъпото, то това им е най-интересното на игрите да играеш с приятели и да ги побеждаваш тях, срещу ботовете и баба знае

Няма нищо общо с предишния гейм плей на поредицата НФС

Графиката е 10++ по десетобалната ситема, доста красива и добре изпипана.
Ще я поиграя пък то ше си покаже.
Само немога да рабера тия що продължават да правят игри без мрежова игра, ебаси тъпото, то това им е най-интересното на игрите да играеш с приятели и да ги побеждаваш тях, срещу ботовете и баба знае

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
xpl0d написа:Еееее чак пък трагичен. 3.2GHz CPU и още куп друго специални екстри... бах го у трагичното![]()
![]()
![]()
![]()
Ти както го казаааа.... ше кайш че сравняваш жигула с турбинирана М3-ка дееба![]()
![]()
![]()
По-правилното сравнение би било... здраво турбинирана жигула и сток 7-ца. Едното просто работи... качваш се, палиш, удобно ти е и ти е кеф да го караш. Другото... като чист performance се доближава, но трещи, фучи, вие и пали половин час. Това ти го казвам от личен опит, понеже в момента подготвяме една игра за сертификация на xbox 360... конзолата е почти толкова бърза, колкото са ни РС-тата в офиса, макар че те не са последната дума на техниката... но е много по-неудобна за писане.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- vld
- Старши ентусиаст
-
Да ти еба и конзолата, ела да видиш как върви която си пожелаеш игра на кор куад + ХД4670, па после ще говориме.
Картината неможе да се сравнява по качество с конзолите, евентуално с ПС3 ма пак не съм убеден че на телевизора може да извади тия ефекти с такова качество
Картината неможе да се сравнява по качество с конзолите, евентуално с ПС3 ма пак не съм убеден че на телевизора може да извади тия ефекти с такова качество

- xpl0d
-
-
vld написа:Да ти еба и конзолата, ела да видиш как върви която си пожелаеш игра на кор куад + ХД4670, па после ще говориме.

Core quad + ATI

Аве дупе, ти играл ли си въобще което и да е първо на комп пък после на конзола, че говориш? Та таковат манафите у заблудената овца. Ква графика ми говориш с някъв умрял Core Quad и още по-тъпо ATI. Да беше нещо i7 със някво GTX в SLI режим по-става, ма с таз кирливата конфигурация

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
vld написа:Да ти еба и конзолата, ела да видиш как върви която си пожелаеш игра на кор куад + ХД4670, па после ще говориме.

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Дали Core Duo или Core Quad няма абсолючтно никакво значение. Дори за игри с тежка графика се препоръчва Core Duо защото другите 2 ядра от quad-а са практически неизползваеми. А за видеокарта определено бих избрал два броя nVidia в sli режим

- vld
- Старши ентусиаст
-
xpl0d написа:vld написа:Да ти еба и конзолата, ела да видиш как върви която си пожелаеш игра на кор куад + ХД4670, па после ще говориме.
Картината неможе да се сравнява по качество с конзолите, евентуално с ПС3 ма пак не съм убеден че на телевизора може да извади тия ефекти с такова качество![]()
![]()
![]()
![]()
Core quad + ATI![]()
![]()
![]()
![]()
По-тъпо не може просто.
Аве дупе, ти играл ли си въобще което и да е първо на комп пък после на конзола, че говориш? Та таковат манафите у заблудената овца. Ква графика ми говориш с някъв умрял Core Quad и още по-тъпо ATI. Да беше нещо i7 със някво GTX в SLI режим по-става, ма с таз кирливата конфигурация![]()
![]()
Чакай сега някъде да съм написал че това е възможно няй доброто?
Нещо се превъзбуждаш ми се струва

Аз на такава машина съм видял как върви всичко което е излязло до момента тази година и не е имало проблем

Всичко върви много добре с поне 30-40 кадъра в сегунда на максимални настройки, това за мен е идеално, достатъчно е за да нямат оплакване към мен клиентите ми.
И да ГТХ серията на нвидиа е перфектна, ма я да те видя да обурудваш зала с такива карти пък после работи на 1лв.

Пък за конзолите това което съм видял на ПС2 ина Х бокс(без последния модел) на мен не ми харесва как изглежда.
Това е, какво толкова съм казъл че чак и на псувни ме подкара

xpl0d написа:vld написа:Да ти еба и конзолата, ела да видиш как върви която си пожелаеш игра на кор куад + ХД4670, па после ще говориме.
Картината неможе да се сравнява по качество с конзолите, евентуално с ПС3 ма пак не съм убеден че на телевизора може да извади тия ефекти с такова качество![]()
![]()
![]()
![]()
Core quad + ATI![]()
![]()
![]()
![]()
По-тъпо не може просто.
Аве дупе, ти играл ли си въобще което и да е първо на комп пък после на конзола, че говориш? Та таковат манафите у заблудената овца. Ква графика ми говориш с някъв умрял Core Quad и още по-тъпо ATI. Да беше нещо i7 със някво GTX в SLI режим по-става, ма с таз кирливата конфигурация![]()
![]()
Бате, нема такова гъзе като тебе, извинявай

...просто не знам как се осмелявам да ти quote-вам мнение... трябва вероятно да се чувствам засрамен

Има ли пъпки по бузките още

- xpl0d
-
-
vld написа:xpl0d написа:vld написа:Да ти еба и конзолата, ела да видиш как върви която си пожелаеш игра на кор куад + ХД4670, па после ще говориме.
![]()
![]()
![]()
Core quad + ATI![]()
![]()
![]()
![]()
По-тъпо не може просто.
![]()
Чакай сега някъде да съм написал че това е възможно няй доброто?
Нещо се превъзбуждаш ми се струва![]()
Аз на такава машина съм видял как върви всичко което е излязло до момента тази година и не е имало проблем![]()
Всичко върви много добре с поне 30-40 кадъра в сегунда на максимални настройки, това за мен е идеално, достатъчно е за да нямат оплакване към мен клиентите ми.
И да ГТХ серията на нвидиа е перфектна, ма я да те видя да обурудваш зала с такива карти пък после работи на 1лв.няма как да стане нали ме рабираш.
Пък за конзолите това което съм видял на ПС2 ина Х бокс(без последния модел) на мен не ми харесва как изглежда.
Това е, какво толкова съм казъл че чак и на псувни ме подкара
Бе за псувните ти почна първи ама карай...
Обаче пак не си ме разбрал - говоря ти за PS3 и XBOX-360(новото дет ти викаш). Никой не ти говори за 200 MHz-овия PS2 1-вия XBOX. То много ясно че няма да ти хареса тяхното качество на картината. Сега си да кажем добре, ама я да те видя догодина кво ше прайш, като излязат новите заглавия. Ще гледаш да продадеш колкото се може по-бързо АТИ-то и да ги замениш с по-нови. Е за тва говоря аз - че за да вадиш винаги перфектна картина трябва постоянно да ъпгрейдваш. Докато PS3-ката я взимаш 1 път и забравяш за нея. Цената и в момента е достатъчно ниска даже от някои SLi monster-и пък и единични такива.
liloff написа:Бате, нема такова гъзе като тебе, извинявай
...просто не знам как се осмелявам да ти quote-вам мнение... трябва вероятно да се чувствам засраменВсе пак би следвало за ранните пубертетски години да си осъзнал, че всичко на тоя свят си има алтернативи
... но пак, дълбоко се извинявам, че пускам този пост и евентуално Вашата светла личност би си причинила неудобството да отговори на някакви ламери тука
Има ли пъпки по бузките още
Е мноо ясно, че има алтернативи. Аз като казвам i7 и GTX имам впредвид, че това е най-доброто което човек може да си купи в момента.
П.С. Ако търсиш пъпки по бузките погледни в огледалото и ако не се видиш случайно не се шашкай - от тях си станал неотразим просто

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
само на мен ли ми се струва, че това завива около секунда след като съм натиснал бутона
що за тъпотия?!!?!??!?!
п.с. пробвах с джойстик същатата работа!!!

що за тъпотия?!!?!??!?!

п.с. пробвах с джойстик същатата работа!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?