Вярвате ли в хороскопи? Защо?!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Вярвате ли в хороскопи? Защо?!
Това е наука!Аз лично вярвам в хороскопите,но не и тези от телевизията или интернет,или вестниците.Ако искаш истински хороскоп,трябва да отидеш при човек който си разбира от работата.Имам такава позната която е учила тази наука (а науката е най-старата такава и са я ползвали още преди векове Ацтеките и Майте) в Русия 6 години.Там си имат цели университети за тази цел.Това не е гледачество или нек'ви фантасмагории.Всичко произлиза от планетите и математиката! 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
"Съборете покрива, за да влязат звездите и във вашия дом!"
Не, к'вот си надробиш, това ще си сърбаш ..

Не, к'вот си надробиш, това ще си сърбаш ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
lubeto написа:Това е наука!Аз лично вярвам в хороскопите,но не и тези от телевизията или интернет,или вестниците.Ако искаш истински хороскоп,трябва да отидеш при човек който си разбира от работата.Имам такава позната която е учила тази наука (а науката е най-старата такава и са я ползвали още преди векове Ацтеките и Майте) в Русия 6 години.Там си имат цели университети за тази цел.Това не е гледачество или нек'ви фантасмагории.Всичко произлиза от планетите и математиката!
Всеки казва, че е наука, ама то в науката има много измислици и ненужни работи, май тва е на първо място

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
НЕ вярвам....на разни хороскопи,врачки и други ташаци.......
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Това трябваше да е анкета...
По темата - аз не вярвам на каквито и да било астрологически приказки, те звездите и без това ми го говорят, но аз явно съм глух кат' пън. Но ако вярваш лошо няма - всеки сам си преценява, важното е да не се стига до извращения.

По темата - аз не вярвам на каквито и да било астрологически приказки, те звездите и без това ми го говорят, но аз явно съм глух кат' пън. Но ако вярваш лошо няма - всеки сам си преценява, важното е да не се стига до извращения.
Последна промяна Zagy на 02 Окт 2009, 0:15, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.
krystal написа:Не вярвам на хороскопи..
Освен ако не са индивидуални, направени от астролог.
Виж в характеристики за зодиите, вярвам.
Абсолютно съм съгласна

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Върховна глупост,от която някои изкарват пари...
Имам някакви наблюдения,че представителките на нежния пол обръщат повече внимание на такива утвърдени измами
Имам някакви наблюдения,че представителките на нежния пол обръщат повече внимание на такива утвърдени измами

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Върховна глупост,от която някои изкарват пари...
Мръдни една тема надолу да видиш мъжете в какви глупости вярват и се самонавиват

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мани,мани,за един глупак се сещам ,който миналата година искаше ГЛК от Глобул да вземе...Мишел написа:Bogat-Beden написа:Върховна глупост,от която някои изкарват пари...
Мръдни една тема надолу да видиш мъжете в какви глупости вярват и се самонавиват![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Кумирсялна убява: праа индивидуални хороскопи! Секакви! От 6 лева до 60 000 лева (в зависимост от клиента)!
Моля, не се блъскайте! Има си ред и ако искате можете да се запишете в списък!

Моля, не се блъскайте! Има си ред и ако искате можете да се запишете в списък!

- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
според мен във всеки хороскоп има по малко истина, като цяло не се и опитвам да им вярвам, ама си го чета, и откривам понещо хубаво, ето например днес пише:Финансовото ви положение ще се подобри и стабилизира! очаквам да дават заплати днес

terziev написа:според мен във всеки хороскоп има по малко истина
Тва е вярно колега! Ама замислял ли си се каква е технологията?

Така че научно погледнато (без да е необходимо човек да е учен

Ама нали некои "медиуми" и "гадатели" треа да лапат кинтите на баламурниците (справка - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=200507)

ПС Който иска сериозно мога да му направя хороскоп!

не вярвам и никога нема да вервам 

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
пълна глупост са тия хороскопи, чудя се на жените като си ги заслушат и зачакат лубовта да плесне в челото или някъде другаде, същото като тия съновници на мойта майка и като вземе да си ги чете и да се депресира, колко пъти и обяснявам , че книгата е писана за да изкара автора пара и няма никакво научно обяснение съня, чак ми се дощя да я изхвърля тъпата книга ама... иначе навремето един приятел успя да ме заведе при ходжа и оня бръщолеви разни глупости имах гадже в Сащ и той ми каза как щяло някво черно момче да се появи/ веднага се сетих за някой негро/ ама се оказа след време индиец още по зле, че позна де ама от тогава не се и занимавам с такива работи и са пълна простотия направена за пари на лековерните ...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
BMWPetar написа:Не вярвам в тия хороскопи тип днес се захванете с еди кво си, или нещастни дати са ви 11 и 28...
Това в което вярвам са психологическите характеристики на зодиите...Много вярно има в тях.
Ето например някой забелязвал ли е, че повечето жени скорпиони са к.урволя.ци?![]()

Aim to be the best, live with the rest!

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3