Вярвате ли в хороскопи? Защо?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Вярвате ли в хороскопи? Защо?!

Мнение от lubeto » 01 Окт 2009, 10:56

Това е наука!Аз лично вярвам в хороскопите,но не и тези от телевизията или интернет,или вестниците.Ако искаш истински хороскоп,трябва да отидеш при човек който си разбира от работата.Имам такава позната която е учила тази наука (а науката е най-старата такава и са я ползвали още преди векове Ацтеките и Майте) в Русия 6 години.Там си имат цели университети за тази цел.Това не е гледачество или нек'ви фантасмагории.Всичко произлиза от планетите и математиката! :P

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 01 Окт 2009, 11:00

"Съборете покрива, за да влязат звездите и във вашия дом!" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не, к'вот си надробиш, това ще си сърбаш .. :yes:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 01 Окт 2009, 13:07

lubeto написа:Това е наука!Аз лично вярвам в хороскопите,но не и тези от телевизията или интернет,или вестниците.Ако искаш истински хороскоп,трябва да отидеш при човек който си разбира от работата.Имам такава позната която е учила тази наука (а науката е най-старата такава и са я ползвали още преди векове Ацтеките и Майте) в Русия 6 години.Там си имат цели университети за тази цел.Това не е гледачество или нек'ви фантасмагории.Всичко произлиза от планетите и математиката! :P

Всеки казва, че е наука, ама то в науката има много измислици и ненужни работи, май тва е на първо място :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 01 Окт 2009, 13:10

НЕ вярвам....на разни хороскопи,врачки и други ташаци.......
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 01 Окт 2009, 13:41

Това трябваше да е анкета... :mhihi:

По темата - аз не вярвам на каквито и да било астрологически приказки, те звездите и без това ми го говорят, но аз явно съм глух кат' пън. Но ако вярваш лошо няма - всеки сам си преценява, важното е да не се стига до извращения.
Последна промяна Zagy на 02 Окт 2009, 0:15, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Окт 2009, 23:51

krystal написа:Не вярвам на хороскопи..
Освен ако не са индивидуални, направени от астролог.
Виж в характеристики за зодиите, вярвам.

Абсолютно съм съгласна :yes:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Окт 2009, 23:54

Върховна глупост,от която някои изкарват пари...
Имам някакви наблюдения,че представителките на нежния пол обръщат повече внимание на такива утвърдени измами :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Окт 2009, 23:55

Bogat-Beden написа:Върховна глупост,от която някои изкарват пари...
Имам някакви наблюдения,че представителките на нежния пол обръщат повече внимание на такива утвърдени измами :roll:

Мръдни една тема надолу да видиш мъжете в какви глупости вярват и се самонавиват :winky: :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Окт 2009, 0:09

Мишел написа:
Bogat-Beden написа:Върховна глупост,от която някои изкарват пари...

Мръдни една тема надолу да видиш мъжете в какви глупости вярват и се самонавиват :winky: :mhihi:
Мани,мани,за един глупак се сещам ,който миналата година искаше ГЛК от Глобул да вземе... :lol: :lol: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 02 Окт 2009, 8:44

Кумирсялна убява: праа индивидуални хороскопи! Секакви! От 6 лева до 60 000 лева (в зависимост от клиента)! :mhihi:
Моля, не се блъскайте! Има си ред и ако искате можете да се запишете в списък! :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 02 Окт 2009, 9:51

според мен във всеки хороскоп има по малко истина, като цяло не се и опитвам да им вярвам, ама си го чета, и откривам понещо хубаво, ето например днес пише:Финансовото ви положение ще се подобри и стабилизира! очаквам да дават заплати днес :mhihi: :mhihi:
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 02 Окт 2009, 10:10

terziev написа:според мен във всеки хороскоп има по малко истина

Тва е вярно колега! Ама замислял ли си се каква е технологията? ;) Представи си примерно, че половин млн. българи са зодия Пръч. В хороскопа на зодията пише "Финасови постъпления". От тия 500 хил. представители на зодията сигурно поне 10 хил. взимат заплата или печелят тройка от тотото този ден. И си викат "Бреееей, тоя хороскоп как познава!" :lol: Елементарната логика сочи, че не може АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ от зодията да имат финансови постъпления точно на този ден ;)

Така че научно погледнато (без да е необходимо човек да е учен :mhihi: ) става ясно, че това са пълни простотии! :mhihi:
Ама нали некои "медиуми" и "гадатели" треа да лапат кинтите на баламурниците (справка - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=200507) :winky:

ПС Който иска сериозно мога да му направя хороскоп! :lol: Хващам вестника, вземам по 1 изречение от всяка зодия и накрая може да позная повече и от вестника... :mhihi: ъъъ, всъщност исках да кажа, че Ванга ми говори и ми диктува хороскопите! Аз съм единственият й истински наследник! Някой път взимам по 100-ина хиляди за хороскоп щото трябва много детайли да се обсъждат, а линиите с отвърдното са много скъпи :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 02 Окт 2009, 13:23

не вярвам и никога нема да вервам :D
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 02 Окт 2009, 13:39

пълна глупост са тия хороскопи, чудя се на жените като си ги заслушат и зачакат лубовта да плесне в челото или някъде другаде, същото като тия съновници на мойта майка и като вземе да си ги чете и да се депресира, колко пъти и обяснявам , че книгата е писана за да изкара автора пара и няма никакво научно обяснение съня, чак ми се дощя да я изхвърля тъпата книга ама... иначе навремето един приятел успя да ме заведе при ходжа и оня бръщолеви разни глупости имах гадже в Сащ и той ми каза как щяло някво черно момче да се появи/ веднага се сетих за някой негро/ ама се оказа след време индиец още по зле, че позна де ама от тогава не се и занимавам с такива работи и са пълна простотия направена за пари на лековерните ...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 02 Окт 2009, 17:05

BMWPetar написа:Не вярвам в тия хороскопи тип днес се захванете с еди кво си, или нещастни дати са ви 11 и 28...
Това в което вярвам са психологическите характеристики на зодиите...Много вярно има в тях.

Ето например някой забелязвал ли е, че повечето жени скорпиони са к.урволя.ци? :mhihi: :mhihi:

:yes:
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата