Има надежда, все още има честни хора в България ...
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
Re: Има надежда, все още има честни хора в България ...
Собственичката на портмонето предложила на семейството малка сума за услугата, но то отказало. Предложила им и бижу, което също не било прието.
Много скромни хорица ...

Браво за постъпката!
- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
Същото съм правила и аз само, че имаше документи и доста по - малко пари ..
Радвам се, че наистина още има такива хора

Аре нема нужда...
White 1913 Power написа:HF4WD написа:White 1913 Power написа:като?
искат да ти кажат че може би не си и много щедър.![]()
аз лично в такъв случай бих дал много повече от 20 кинта, но всеки сам си знае положението. хубаво е това че все пак си дал нещо
извинявям се може би трябваше да си взема документите от портфейла и да му го дам да си го носи с другото съдържание
Ми може би е редно, да ти кажа. За да си извадиш всички документи отново, карти и т.н. ще изхарчиш повече от 300 лв със сигурност - стойността на документите, загубеното време, пропуснатите ползи и т.н.
С тия 20 лв как не те е запсувал, просто не знам.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
като незнаеш не се обаждай
Какво точно не знам? Светни ме да се пообразовам.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
виж си последното изречение току виж сама си намерила отговора -без да те светкам 

- крив кюнец
-
Снощи съм си изпуснал документите на колата пред гаража. Следва търсене къде ли не и накрая идват добрите хора с документите, които намерили еди къде си... След като им благодарих им дадох 20 лева, последва отговор - "Ей що даваш толкова много пари".
Останаха много доволни дори.
Та искам да кажа, че 20 лева са напълно достатъчни. И все пак хората не бяха дошли с намерението да взимат пари... просто има хора, които са доволни и на една усмивка и благодарност. Аз също не бих взел и лев от никого. Пари се изкарват с работа, не с нещастието на някой човек!

Та искам да кажа, че 20 лева са напълно достатъчни. И все пак хората не бяха дошли с намерението да взимат пари... просто има хора, които са доволни и на една усмивка и благодарност. Аз също не бих взел и лев от никого. Пари се изкарват с работа, не с нещастието на някой човек!
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Тръгвам малко с един приятел на разходка към Драгоман с колата по новия път, бавничко лекичко и ме хвана жаждата. Спираме там на едно магазинче по пътя (където спират тираджии за да пазаруват) и си зимам количка да пия. Излизаме отвън оп свалям си чантичката (тези, които се носят на рамото) и я оставям на пейчицата. Допиваме си количката и тръгвам обратно към града. Вече сме в Люлин на Орион (там до макдоналдс) и на приятелчето някой му звъннва на телефона, изписвайки моя gsm номер на дисплея. Вика ми: Абе ти що ми звъниш (а па аз карам и незнам за кво става въпрос)? Поглеждам на задната седалка и не си виждам чантичката.
Сещам се, че съм я забравил там отвън на магазинчето и обръщам колата да хода да вида кво е положението. Стигам до магазина, влизам вътре и още преди да питам продавачката тя ми казва: А ти си момчето, което си забрави чантичката удеве. Имаш късмет, че един тираджия (турчин) я видял и ни я донесе на нас та ние звъняхме на различни номера от gsm-a ти с надеждата някой да вдигне.
Върна ми я (с документите на колата, пари, дебитни карти, лични документи, gsm и кво ли още не), благодарих и и си тръгнах. От тогава имам друго мнение за турците.
Сещам се, че съм я забравил там отвън на магазинчето и обръщам колата да хода да вида кво е положението. Стигам до магазина, влизам вътре и още преди да питам продавачката тя ми казва: А ти си момчето, което си забрави чантичката удеве. Имаш късмет, че един тираджия (турчин) я видял и ни я донесе на нас та ние звъняхме на различни номера от gsm-a ти с надеждата някой да вдигне.
Върна ми я (с документите на колата, пари, дебитни карти, лични документи, gsm и кво ли още не), благодарих и и си тръгнах. От тогава имам друго мнение за турците.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3