Има надежда, все още има честни хора в България ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW e36

Re: Има надежда, все още има честни хора в България ...

Мнение от Alex-BMW|e36 » 10 Окт 2009, 11:15

Собственичката на портмонето предложила на семейството малка сума за услугата, но то отказало. Предложила им и бижу, което също не било прието.

Много скромни хорица ... :lol:
Браво за постъпката!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 10 Окт 2009, 12:15

Същото съм правила и аз само, че имаше документи и доста по - малко пари .. :) Радвам се, че наистина още има такива хора :bowdown: :)
Аре нема нужда...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 10 Окт 2009, 13:19

White 1913 Power написа:
HF4WD написа:
White 1913 Power написа:като?

искат да ти кажат че може би не си и много щедър. ;)
аз лично в такъв случай бих дал много повече от 20 кинта, но всеки сам си знае положението. хубаво е това че все пак си дал нещо

извинявям се може би трябваше да си взема документите от портфейла и да му го дам да си го носи с другото съдържание :mhihi:

Ми може би е редно, да ти кажа. За да си извадиш всички документи отново, карти и т.н. ще изхарчиш повече от 300 лв със сигурност - стойността на документите, загубеното време, пропуснатите ползи и т.н.

С тия 20 лв как не те е запсувал, просто не знам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 11 Окт 2009, 21:02

като незнаеш не се обаждай

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 12 Окт 2009, 2:15

Какво точно не знам? Светни ме да се пообразовам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 12 Окт 2009, 4:06

виж си последното изречение току виж сама си намерила отговора -без да те светкам :winky:

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 12 Окт 2009, 8:33

Снощи съм си изпуснал документите на колата пред гаража. Следва търсене къде ли не и накрая идват добрите хора с документите, които намерили еди къде си... След като им благодарих им дадох 20 лева, последва отговор - "Ей що даваш толкова много пари". :) Останаха много доволни дори.

Та искам да кажа, че 20 лева са напълно достатъчни. И все пак хората не бяха дошли с намерението да взимат пари... просто има хора, които са доволни и на една усмивка и благодарност. Аз също не бих взел и лев от никого. Пари се изкарват с работа, не с нещастието на някой човек!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 12 Окт 2009, 9:15

Тръгвам малко с един приятел на разходка към Драгоман с колата по новия път, бавничко лекичко и ме хвана жаждата. Спираме там на едно магазинче по пътя (където спират тираджии за да пазаруват) и си зимам количка да пия. Излизаме отвън оп свалям си чантичката (тези, които се носят на рамото) и я оставям на пейчицата. Допиваме си количката и тръгвам обратно към града. Вече сме в Люлин на Орион (там до макдоналдс) и на приятелчето някой му звъннва на телефона, изписвайки моя gsm номер на дисплея. Вика ми: Абе ти що ми звъниш (а па аз карам и незнам за кво става въпрос)? Поглеждам на задната седалка и не си виждам чантичката.

Сещам се, че съм я забравил там отвън на магазинчето и обръщам колата да хода да вида кво е положението. Стигам до магазина, влизам вътре и още преди да питам продавачката тя ми казва: А ти си момчето, което си забрави чантичката удеве. Имаш късмет, че един тираджия (турчин) я видял и ни я донесе на нас та ние звъняхме на различни номера от gsm-a ти с надеждата някой да вдигне.

Върна ми я (с документите на колата, пари, дебитни карти, лични документи, gsm и кво ли още не), благодарих и и си тръгнах. От тогава имам друго мнение за турците.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

Предишна

Назад към Извън Темата