дамите шофьори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Re: дамите шофьори

Мнение от kOnPuBkA » 22 Окт 2009, 10:55

Интересно що ли забелязвате само овците около вас, а овените- не :mhihi:

Верно е че има МНООООГО жени дето не стават за шофьори меко казано , ама има и точно толкова мъже... Просто по-голямата част от шофьорите по улиците са мъже и затова единствено ние клетите жени сме трън в очите :angel:

Хора всякакви... аз мога да дам точно същите,че и по фрапиращи случаи от тези дето колегата горе е дал, ама с мъже...

Въпросът е до култура повече, не до мъже-жени.... :winky:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 22 Окт 2009, 10:58

еее най-великите драйвъри, къде сте веее :mhihi: :mhihi: :mhihi: как па не ви омръзна да я разтягате тая тема :mhihi: :mhihi: :mhihi:

няма да казвам кой крив, кой прав, но в тоя форум има една всеобщо любима фраза и тя е "всяко стадо си има мърша", за тва недейте да слагате всички под 1 знаменател, защото както има някви смотли дето не знаят за кво става въпрос, така ги има и смотаните бастуни ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 22 Окт 2009, 11:06

Phil написа:Тва жените шофьори са...преди 2 седмици няква овца спира пред мен на зелено, при положение че колоната точно е тръгнала...съответно аз спирам в нея...тая слиза и с цялата си наглост започва да ми обяснява, че съм я бил блъснал, а тя си спряла на жълто...и докато се обяснявахме колите си минаваха покрай нас :mhihi: В крайна сметка ми каза - " Ми аз съм от Пирдоп от къде да знам" :shock: :shock: :shock:

Колега на последното изречение мислех,че ще каже че е от перник ама греда не е :mhihi: :driving: :mrgreen:
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Окт 2009, 11:11

kOnPuBkA написа:Интересно що ли забелязвате само овците около вас, а овените- не :mhihi:

Верно е че има МНООООГО жени дето не стават за шофьори меко казано , ама има и точно толкова мъже... Просто по-голямата част от шофьорите по улиците са мъже и затова единствено ние клетите жени сме трън в очите :angel:

Хора всякакви... аз мога да дам точно същите,че и по фрапиращи случаи от тези дето колегата горе е дал, ама с мъже...

Въпросът е до култура повече, не до мъже-жени.... :winky:

Туй лесно се изчислява
ако хипотетично мъжете шофьори са 1000 то техните нарушения са средно 10
ако жените шофьорки за 100,което е 10% от мъжете шофьори и нарушенията и предпоставките за птп са следно 10,е какво се получава,това е хипотетично,от това идва лошото име,освен това жените са по-емоционални,тоест ако имат повече финансови възможности,то това се отразява не само в магазините дето пазаруват,ами и по пътя по който се движат

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 22 Окт 2009, 11:12

kOnPuBkA написа:Интересно що ли забелязвате само овците около вас, а овените- не

заради процентното съотношение може би.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 22 Окт 2009, 11:17

на тема шофиране ич се не засягам... :mrgreen:
темата е дискутирана милион пъти, всеки си дърпа към неговото нормално.
Идеята е, че мъжете правят точно същите малоумности като жените, ама не съм видяла тема за мъжете "шофьори" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кво ни ядете само :ok:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 22 Окт 2009, 11:26

kOnPuBkA написа:Кво ни ядете само :ok: [/b][/color]

Комплекса ´´little dick,big mouth´´ сигурно тресе някой съфорумци :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 22 Окт 2009, 11:41

Абе аз доколкото знам, повечето катастрофи са причинети от мъже, па....не знам кой какъв е :winky:
Аз би ви препоръчала да си гледата в собствената паница и тогава да коментирате кой какъв е.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Окт 2009, 11:42

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще умра от смях, няма да се спрете значи....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 22 Окт 2009, 11:59

((:BuKcu:)) написа:Абе аз доколкото знам, повечето катастрофи са причинети от мъже, па....не знам кой какъв е :winky:
Аз би ви препоръчала да си гледата в собствената паница и тогава да коментирате кой какъв е.

Нормално е когато 9 от 10 коли са карани от мъже, и повечето катастрофи да са причинени от мъже. (за да съм максимално обективн, ще кажа, че знам за един-единствен смъртен случай, причинен от жена зад волана - и то в града).

п.п.: спирам да пиша, отивам да си взема едни желирани бонбонки и сядам да чета темата :lol:
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 22 Окт 2009, 12:12

Виновни са не жените ,а инструкторите ,защото не учат на едно от най-важните неща.Огледалата са сложени не за да красят колата ,ами за да предпазват от ПТП.Давам пример карам Мездра-София и един шофьор(няма да казвам мъж или жена :mhihi: )излизайки от едно крайпътно заведение първо навлезе с половината си предница в платното ми ,с което ме накара да навляза в насрещно движение за да избегна удар и чак тогава погледна за идващи отзад автомобили.Аз забелязвам ,че напоследък голяма част и от мъжете изобщо не знаят що за знак е STOP и онзи хубавия триъгълник обърнат надолу.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 22 Окт 2009, 12:26

абе в неделя като минавах покрай Герена и една наша колежка с е46 беше убила един човек трупа седеше на 5 м. пред колата и си личеше как го метнала на капака и част от тялото му се беше отбелязало на напуканото стъкло от пасажерската страна, а момичето беше на не повече от 24г блонди не че нещо лошо към блондинките да не се обидят ама тъжна история и гледка си беше ....
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Окт 2009, 12:33

Абе щом моята приятелка като види някой да прави тъпотии по платното за движение ми казва"това сигурно е жена" смятайте,въобще не е синдрома на "тънкопишковеца"

http://vbox7.com/play:c5e8b553

http://vbox7.com/play:d7f2e4c4

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kaligilo » 22 Окт 2009, 12:37

Е.Димитров написа:Абе щом моята приятелка като види някой да прави тъпотии по платното за движение ми казва"това сигурно е жена" смятайте,въобще не е синдрома на "тънкопишковеца"

http://vbox7.com/play:c5e8b553

http://vbox7.com/play:d7f2e4c4

След тези клипчета темата май е изчерпана :mhihi:
Изображение

Колата е една и тя се казва Е30 М3. Тя ще е първата и последната Точка.

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 22 Окт 2009, 12:49

тук мисля че няма едно мнение, познавам много дами които са невероятни шофьори и дори превъзхождат доста такива от мъжки род, НО познавам също така и съм бил свидетел на какви ли не изпълнения с дами зад волана. последното важи и за мъже.

...щастлив съм, че жена ми е наистина добра зад волана и без притеснения и давам да си бръмчи...
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата