дамите шофьори
Модератор: Общи модератори
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Re: дамите шофьори
Интересно що ли забелязвате само овците около вас, а овените- не
Верно е че има МНООООГО жени дето не стават за шофьори меко казано , ама има и точно толкова мъже... Просто по-голямата част от шофьорите по улиците са мъже и затова единствено ние клетите жени сме трън в очите
Хора всякакви... аз мога да дам точно същите,че и по фрапиращи случаи от тези дето колегата горе е дал, ама с мъже...
Въпросът е до култура повече, не до мъже-жени....

Верно е че има МНООООГО жени дето не стават за шофьори меко казано , ама има и точно толкова мъже... Просто по-голямата част от шофьорите по улиците са мъже и затова единствено ние клетите жени сме трън в очите

Хора всякакви... аз мога да дам точно същите,че и по фрапиращи случаи от тези дето колегата горе е дал, ама с мъже...
Въпросът е до култура повече, не до мъже-жени....

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
еее най-великите драйвъри, къде сте веее
как па не ви омръзна да я разтягате тая тема
няма да казвам кой крив, кой прав, но в тоя форум има една всеобщо любима фраза и тя е "всяко стадо си има мърша", за тва недейте да слагате всички под 1 знаменател, защото както има някви смотли дето не знаят за кво става въпрос, така ги има и смотаните бастуни

няма да казвам кой крив, кой прав, но в тоя форум има една всеобщо любима фраза и тя е "всяко стадо си има мърша", за тва недейте да слагате всички под 1 знаменател, защото както има някви смотли дето не знаят за кво става въпрос, така ги има и смотаните бастуни

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
Phil написа:Тва жените шофьори са...преди 2 седмици няква овца спира пред мен на зелено, при положение че колоната точно е тръгнала...съответно аз спирам в нея...тая слиза и с цялата си наглост започва да ми обяснява, че съм я бил блъснал, а тя си спряла на жълто...и докато се обяснявахме колите си минаваха покрай насВ крайна сметка ми каза - " Ми аз съм от Пирдоп от къде да знам"
![]()
![]()
Колега на последното изречение мислех,че ще каже че е от перник ама греда не е

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
kOnPuBkA написа:Интересно що ли забелязвате само овците около вас, а овените- не![]()
Верно е че има МНООООГО жени дето не стават за шофьори меко казано , ама има и точно толкова мъже... Просто по-голямата част от шофьорите по улиците са мъже и затова единствено ние клетите жени сме трън в очите![]()
Въпросът е до култура повече, не до мъже-жени....![]()
Туй лесно се изчислява
ако хипотетично мъжете шофьори са 1000 то техните нарушения са средно 10
ако жените шофьорки за 100,което е 10% от мъжете шофьори и нарушенията и предпоставките за птп са следно 10,е какво се получава,това е хипотетично,от това идва лошото име,освен това жените са по-емоционални,тоест ако имат повече финансови възможности,то това се отразява не само в магазините дето пазаруват,ами и по пътя по който се движат
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
kOnPuBkA написа:Интересно що ли забелязвате само овците около вас, а овените- не
заради процентното съотношение може би.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
на тема шофиране ич се не засягам...
темата е дискутирана милион пъти, всеки си дърпа към неговото нормално.
Идеята е, че мъжете правят точно същите малоумности като жените, ама не съм видяла тема за мъжете "шофьори"
Кво ни ядете само

темата е дискутирана милион пъти, всеки си дърпа към неговото нормално.
Идеята е, че мъжете правят точно същите малоумности като жените, ама не съм видяла тема за мъжете "шофьори"

Кво ни ядете само

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
kOnPuBkA написа:Кво ни ядете само[/b][/color]
Комплекса ´´little dick,big mouth´´ сигурно тресе някой съфорумци

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Абе аз доколкото знам, повечето катастрофи са причинети от мъже, па....не знам кой какъв е
Аз би ви препоръчала да си гледата в собствената паница и тогава да коментирате кой какъв е.

Аз би ви препоръчала да си гледата в собствената паница и тогава да коментирате кой какъв е.
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
((:BuKcu:)) написа:Абе аз доколкото знам, повечето катастрофи са причинети от мъже, па....не знам кой какъв е![]()
Нормално е когато 9 от 10 коли са карани от мъже, и повечето катастрофи да са причинени от мъже. (за да съм максимално обективн, ще кажа, че знам за един-единствен смъртен случай, причинен от жена зад волана - и то в града).
п.п.: спирам да пиша, отивам да си взема едни желирани бонбонки и сядам да чета темата

Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
Виновни са не жените ,а инструкторите ,защото не учат на едно от най-важните неща.Огледалата са сложени не за да красят колата ,ами за да предпазват от ПТП.Давам пример карам Мездра-София и един шофьор(няма да казвам мъж или жена
)излизайки от едно крайпътно заведение първо навлезе с половината си предница в платното ми ,с което ме накара да навляза в насрещно движение за да избегна удар и чак тогава погледна за идващи отзад автомобили.Аз забелязвам ,че напоследък голяма част и от мъжете изобщо не знаят що за знак е STOP и онзи хубавия триъгълник обърнат надолу.

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
абе в неделя като минавах покрай Герена и една наша колежка с е46 беше убила един човек трупа седеше на 5 м. пред колата и си личеше как го метнала на капака и част от тялото му се беше отбелязало на напуканото стъкло от пасажерската страна, а момичето беше на не повече от 24г блонди не че нещо лошо към блондинките да не се обидят ама тъжна история и гледка си беше ....
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе щом моята приятелка като види някой да прави тъпотии по платното за движение ми казва"това сигурно е жена" смятайте,въобще не е синдрома на "тънкопишковеца"
http://vbox7.com/play:c5e8b553
http://vbox7.com/play:d7f2e4c4
Е.Димитров написа:Абе щом моята приятелка като види някой да прави тъпотии по платното за движение ми казва"това сигурно е жена" смятайте,въобще не е синдрома на "тънкопишковеца"
След тези клипчета темата май е изчерпана

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
тук мисля че няма едно мнение, познавам много дами които са невероятни шофьори и дори превъзхождат доста такива от мъжки род, НО познавам също така и съм бил свидетел на какви ли не изпълнения с дами зад волана. последното важи и за мъже.
...щастлив съм, че жена ми е наистина добра зад волана и без притеснения и давам да си бръмчи...
...щастлив съм, че жена ми е наистина добра зад волана и без притеснения и давам да си бръмчи...
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46