Бойни изкуства
Модератор: Общи модератори
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Re: Бойни изкуства
Според мен в кръга на шегата разбира се-почвай да пиеш редовно и постепенно овладявай изкуството-"пиян бокс"!Нема друг такъв стил в който няма правила,не ти пука особено много(поне на момента де) какво се случва с тялото ти и на другия ден не помниш колко и как са те били или ти си ги бил!Не остава психическа травма от случая!
Но ако трябва да съм сериозен имайки впредвид и телосложението ти което описа-бокс или кик-бокс е твоят спорт!Тежък ще ти е удъра-няма да повтаряш при схватка!

Но ако трябва да съм сериозен имайки впредвид и телосложението ти което описа-бокс или кик-бокс е твоят спорт!Тежък ще ти е удъра-няма да повтаряш при схватка!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
alx написа:самбо, джуджицо..
това са изкуствата които имат практическо приложение. щото всеки бой свършва на земята...
и не си дърт. аз съм на 41 и се чувствам на 21. годините са ти.. както ти си ги броиш.
джуджицото е спорта

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Абе по принцип квото и да си тренирал ако противника ти е някой уличен бияч който има 100+ бойща зад гърба си ,бая зор ще видиш ...спаринга си е спаринг , правилата са си правила ама на улицата е важно колко не те слуша главата ........ така ,че по хубаво никога да не ти се налага да се биеш по улиците ,
пък за бойно искуство каквото и да избереш от изброените по горе няма да сбъркаш
!!!

- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525
залавяй се с аикидо аз сам 104кг 185см и мога а ти кажа че тва е ещо невероятно.защитавааш се и нападаш едновременно.няма да е лесно особенно докато се научиш да падаш но тва си е истинсо боино искуство 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
acer написа:На какво бихте препоръчали да се запиша, като съм супер далече от мисълта някви турнири, етц, само за селф дефенс, че наскоро едно боксьорче щеше да ме ступаЧудя се между мма или wing chun, ама съм леко дърт 21, 93кг и то не само мускули
ПП: ее малко аргументи моля, според това, което видях wing chun излежда супер гейски и никви 3д ефекти, ама изглежда доста надежно и без капка позьорщина, но аз не разбирам, никога не съм тренирал нищо
Колега имай на изпредвид че ти трябват няколко години за да можеш да се защитаваш ефективно и говорим за постоянство в тренировките.Иначе киокушинкай

- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
киокошин сма тренирал и тва си е чист спорт всеки може да рита в главата и да раздава плесници.уважения ама тва си е за зала
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
ACER написа:
На какво бихте препоръчали да се запиша, като съм супер далече от мисълта някви турнири, етц, само за селф дефенс, че наскоро едно боксьорче щеше да ме ступа
Чудя се между мма или wing chun, ама съм леко дърт 21, 93кг и то не само мускули 
Мога да те уверя, че в wing chun няма нищо гейско
, супер ефективна система, минимум усилия за максимален резултат и е изключително брутално. Няма как да го разбереш, ако не го познаваш, както каза, никаква поза, не става за филми, не изглежда добре. Не е нужно да си в изключителна физическа форма, не вреди да си, разбира се. Изключително добро изкуство, според мен. Жалко, че един от най-добрите у нас, ако не и най-добрият, скоро напусна очарователната ни държава.
На какво бихте препоръчали да се запиша, като съм супер далече от мисълта някви турнири, етц, само за селф дефенс, че наскоро едно боксьорче щеше да ме ступа

Мога да те уверя, че в wing chun няма нищо гейско

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
за мен муай тай и мма-са за мен най-добрите,едно приятелче тренка муай тай oт 6 год. страшно е,с тия лакти...... 

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
лакти лакти ама тва си е много близо до другия.не е добре.
- kjm
- Потребител
-
- Кара: Е36 320 93г.
а,това което владее Стивън Сегал как се нарича
нарича се айкидо и е най-лесния начин да ти строшат главата... освен ако не си се родил с него.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:нарича се айкидо и е най-лесния начин да ти строшат главата... освен ако не си се родил с него.
тва па не е верно много малко ти трябва да се научиш да падаш.но овладееш ли това изкуство много малко хора ша ти са опанат.аз лично тренирам и сам адски доволен
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
Scott написа:Кик бокс

и аз тренирам в момента..

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
enigma написа:http://vbox7.com/play:71be6416