дамите шофьори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: дамите шофьори

Мнение от alx » 23 Окт 2009, 0:08

ще се въздържа от коментари.

но ще дам пресен пример...

"александре, нещо ми бучи отзад" :help:

"къде бе жена"? :shock:

"отзад" :angel:

гледам я отзад - няма никой. само дупе. нейното. :banghead:

"...на колата"

"а.... ясно. ще отида да погледна. от кога е така"? :?:

"от няколко дни" :dunno:

"хм.. " :ranting:

отивам, поглеждам... задна пасажерска изглежда леко спаднала. меря с манометъра - 0.2 атмосфери. демек кара на капла ама нали е 35та серия - не й личи толкова. :censored:

вдигам на крик, свалям, вадя 4см пирон, вулканизирам, помпам, слагам, излизам да пробвам - бие като за световно.. разбира се гумата е накъсана отвътре и трябва нова. :banghead:

иначе нямам оплаквания от това как кара... ама да се сети да ми каже че нещо бучи на 3тия ден... то бива.. ама... :paranoid:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 23 Окт 2009, 0:09

Точно за този междинния говоря, който е в нищото... :evil: Спираш на средата на кръстовището и чакаш...какво чакаш не се знае. От Сливница,посока Подуяне..в кръговото :twisted:

Чехлите....хахахахахаа :mhihi: :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 23 Окт 2009, 0:13

Мишел написа:Точно за този междинния говоря, който е в нищото... :evil: Спираш на средата на кръстовището и чакаш...какво чакаш не се знае. От Сливница,посока Подуяне..в кръговото :twisted:

да същия е светофара,хубавото е че няма камери там,иначе одавна да нямам книжка :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Окт 2009, 0:22

Мишел написа:Точно за този междинния говоря, който е в нищото... :evil: Спираш на средата на кръстовището и чакаш...какво чакаш не се знае. От Сливница,посока Подуяне..в кръговото :twisted:

Кръгово, колежке, к р ъ г о в о :mhihi: :mhihi: :mhihi:, а кво , чакаш туко виж некой мокър чехъл :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 23 Окт 2009, 0:25

Сондьора написа:

Кръгово, колежке, к р ъ г о в о :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бухахахахахаааааааа :mhihi: :winky:
Хубаво де, ееее... посмях се поне посреднощ! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Blue&White » 23 Окт 2009, 0:26

Повечето жени, че са неориентирани, мисля че няма кой да го оспори. Но не всички. Има и такива, които знаят за какво става въпрос, като се качат зад волана. А за махването с ръка и мигането с аварийни, когато пуснеш някого - почти няма жена, която да не ми е благодарила. Разбира се изключваме тия с джиповете, S-класите и т.н. Тия са отделна категория. Те просто не са ти на нивото, че да ти благодарят :mhihi: Прави ми впечатление също, че по-младите жени са по в час. Като видя някой малоумна постъпка и в 90% от случаите е някоя леля, която въобще не знае милата къде е тя, къде си ти и за какво се борите въобще. А напоследък все по-малко мъже ми махват с ръка или мигат за благодарност. Някъде 50 на 50. Като че ли им е длъжен някой. Забелязвам, че колкото си по-толерантен, толкова повече ти се качват на главата. Пресен пример от днес - на Орлов мост посока центъра, черно Бентли, черни джанти се е престроило в лента за наляво. Аз съм за направо и виждам как леко се изнася надясно, но без мигач. Аз тръгвам бавно и така му оставям място да мине пред мен, но пича явно реши, че толко ми върви колата просто и няма нужда да ми мига. А може и да са му изгорели мигачите знам ли. После се разминахме и вътре естествено имаше трима, кой от кой по-фин и красив, тааа стана ясна работата. А за пешеходците да не говорим - като ги пуснеш да минат, не стига че не са на пешеходна, а даже се разхождат все едно са по Витошка, а аз разбираш ли просто съм си спрял там и чакам да докарат хляба. Абе каквото и да си говорим - мъж, жена, дете, дядо, ала бала - всичко е до възпитание и манталитет, които липсват на повечето по пътищата.
П.П Е как така всички плюят по жените, пък техните приятелки и жени са добри шофьорки. То не останаха други :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 23 Окт 2009, 1:09

не съм съгласен за това, че всички със скъпите коли се правят на дупенца.... фифти/фифти е, или са тотални лекета, или твърде колегиални.... няма да забравя, бях с аудит веднъж, и трябва да завия наляво от една пряка на оживен булевард... ама плътна колона коли и няма край, точат се бавно, не ме пускат.... и тъкмо спират, точно срещу мен едно черно Ку-7... вътре един доста едър към 50-годишен, махна ми да мина, след което даде назад леко, колкото да се шмугна пред него, даже избута 3-4 коли след него, и те дадоха задна.... ами евалла на такива - за мене тоя е по-голям тежкар и пичага, отколкото разните нещастници, които с кола за 100 бона цакат цялата колона или те засичат, все едно са нещо повече.... а ква случка знам тука във Варна за един с Х5, как трима с жигула му отупали прахта насред улицата, щото хем ги засякъл,хем ги псувал, в тоя момент излизат трима двуметрови от жигулето и за секунди онзи е изваден от джипа, след което започнала ситуация от типа 'вий ли ма бутнахти или сам паднах' :mhihi: малко офф-топик стана, ама нищо :mrgreen:
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Окт 2009, 1:24

Това с пускането/авариините си е до навик. Аз примерно нямам навика, на всеки който ме пусне, да му пускам авариини или да ръкомахам. Ако някой ми спре и ситуацията ми позволява махам с ръка и готово....ама тва всеки път да пускам авариините...

Имах една случка....на бул. Ив. Гешов с кръстовището с бул. България....и малко преди светофара има една улица, от която можеш директно да се по бул. Гешов за направо...демек посока Южен Парк. И там се нареждам първа кола...задръстване....пуснала съм си мигач....и чакам някой да ме пусне....саа който ме пусне...пусне....ако не чакам.....и какво се освободи реших да се придърпам по-напред и да си правя завоя да се включвам по Гешов....ама някакъв с Ауди А3 жълто....какво се забърза...та ми запречи пъти....е хууу....тоя ме погледна.....оп....задна.....жест с ръка да мина....аз :shock: ....и естествено му махнх първо...направих си завоя и "благодарих" с аварийни. :mrgreen:

Ама и аз като пускам не винаги ми махат и пускат авариини....само тия дето са с БМВта :mrgreen: :angel:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 23 Окт 2009, 1:46

http://www.vbox7.com/play:49660de6&start=400 тва цяла вечер го търса ахаха

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 23 Окт 2009, 9:35

Мишел написа:Чудно ми е кои са нещата, които на мъжете генетично им е заложено да ги правят добре ..... :mhihi:

Отговорям ти веднага- деца. :mhihi: И някои други неща, като охарчване за да задоволят прищевките и капризите на повечето дами, които се обект на тази тема, управляващи всякакви скъпи мощни и луксозни возила. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 23 Окт 2009, 9:42

((:BuKcu:)) написа:Това с пускането/авариините си е до навик. Аз примерно нямам навика, на всеки който ме пусне, да му пускам авариини или да ръкомахам. Ако някой ми спре и ситуацията ми позволява махам с ръка и готово....ама тва всеки път да пускам авариините...

Имах една случка....на бул. Ив. Гешов с кръстовището с бул. България....и малко преди светофара има една улица, от която можеш директно да се по бул. Гешов за направо...демек посока Южен Парк. И там се нареждам първа кола...задръстване....пуснала съм си мигач....и чакам някой да ме пусне....саа който ме пусне...пусне....ако не чакам.....и какво се освободи реших да се придърпам по-напред и да си правя завоя да се включвам по Гешов....ама някакъв с Ауди А3 жълто....какво се забърза...та ми запречи пъти....е хууу....тоя ме погледна.....оп....задна.....жест с ръка да мина....аз :shock: ....и естествено му махнх първо...направих си завоя и "благодарих" с аварийни. :mrgreen:

Ама и аз като пускам не винаги ми махат и пускат авариини....само тия дето са с БМВта :mrgreen: :angel:

Не знам дали си въобразявам, но в почти всички случаи водачите на БМВ, независимо мъже или жени, с малки изключения от новите и по-скъпите коли са изключително коректни в движението и до сега не си спомням да съм имал случай на засичане или каквото и да е неправилно поведение на пътя, винаги когато са имали възможност ме пускат да мина, същото правя и аз. Тези впечатления не са само за това, че и аз карам тази марка, повече километри въртя със служебни автомобили, които нямат нищо общо с БМВ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Окт 2009, 10:03

Според мен "жените шофьорки" е по- близо до реалността, защото далеч не всички от тях се държат като дами. :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 23 Окт 2009, 10:20

От известно време точно това наблюдавам шофьорите с по скъпи автомобили в повечето случай са по толерантни и те пускат докато другите дребни душици се изявяват като състезатели на пътя с риск да те удари, но няма да те пусне дори и да си си пуснал мигач и да го гледаш с цел да му направиш жест дали ще те пусне НЕ и НЕ гледа упорито и лошо напред и колата на полусъединител да не се мушнеш пред него случайно, и дори имах случай като пешеходец пресичам на пешеходна пътека на Ботев спират коли да ме пуснат като при това не се влача едвам едвам отлявата страна младеж с монтьорски костюм едва не ме блъсна и си отвори прозореца и се разпсува ..... И като се замислих хора притиснати от живота на работа ги натискат в къщи пак проблеми много и този човек свързващ едва 2та края се озлобява към хората и единственото поле на изява му е улицата докато в повечето случай хората с по високи доходи са много над нещата дали ще пуснат някой пред тях или не, като всяко правило си има и изключение, но го пиша от общи наблюдения...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 23 Окт 2009, 10:38

Абе тука сички гледам пишат как 90% от мъжете ставали пък 95-6(грубо казано :lol: ) от жените не ставали зад волана :mhihi: . Споделям мнението на колегата по-горе - едните правят нарочно нарушения, а другите неволно :yes: . Пък ако опред до момента със статистиката, колкото и да не ни се ще колеги, катастрофите на жените обикновено се свеждат до одрани калници и понагънати леко брони, докато ние може да не закачаме съседните коли докато паркираме( с което малко жени могат да се похвалят де :lol: ), но пък през ден има едни доста неприятни теми във форума :cry: . Та като цяло е доста комплексарско според мене така да храниме по жените-нека бъдем малко по-толерантни към тях-все пак са нежния пол, въпреки че повечето зад волана са си доста сбъркани.
А пък за тази седмица да кажа само че от средно 10-15 супер груби засичания в едно поне 10 са били мъже... Като онзи ден още докато карах в кварталните пресечки преди да излезна на булеварда, щеше да ме отнесе един КАМИОН, който мина през нерегулирано кръстовище с 40 някъде(повтарям на малка квартална пряка) и ми отне предимство, жив късмет е че погледнах наляво тъй като съм си с предимство(и ми се спеше зверски още честно казано :mhihi: ), а 2 минути по-късно един :censored: с мерник както си беше спрял вдясно изведнъж без мигач и нищо реши да мине в най-лява лента :lol: .
А, и по принцип като ме засече мъж като че повече се изнервям, защото в почти всички случаи е съвсем тенденциозно, докат и жените ме влудяват, ма някак си знам че просто не могат да карат :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kaligilo » 23 Окт 2009, 12:23

Изображение

Малко къс пас със жените-шофьорки :mhihi: Без лоши чувтсва :D
Изображение

Колата е една и тя се казва Е30 М3. Тя ще е първата и последната Точка.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата