Защо МВР спират е30-ките?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Защо МВР спират е30-ките?

Мнение от Мишел » 28 Окт 2009, 22:50

Еййййййййййййййй как се заточиха веднага бе хахаххааа :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 28 Окт 2009, 23:07

опасни :bowdown: :bowdown: :bowdown:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 29 Окт 2009, 3:09

Един ден лятото в Лозенец се возиме с Виктор (газззар) в неговата е30-ка, ама съвсем бавно че там паветата са повече от ужасни, отворили сме си стъклата и си говорим нещо, и по едно време до нас се изравнява една патрулка. Куките ни викат "я спрете е там по-доло". Гледам аз братчеда :shock: викам какво направихме сега бе братчед. Спира той слизаме ние от колата, идват и куките до нас. И двамата почват да се хващат за главите и викат "абе момче каква е тая кола бе" и ние и двамата :shock: :shock: и само продължават "абе тя като нова бе, ебаси колата леле-леле" единия я пипа и вика "леле тя боята е чисто нова", другия поглежда вътре и вика, "абе тои и салона също бе" ние с братчеда почваме :mhihi: отдръпват се те двамата и единия бута другия и му вика "гледаи и спирачките кви са големи" :mhihi: Оказа се че единия имал едно време е30-ка и били фенове и двамата, оня взе да разправя как неговата била 6-так 20-ка ала бала, и братчеда ги пита искат ли да отвори капака, и аз както седя до тях само им викам леко "само няма да правите справка" :mhihi: отваря той и те :shock: :shock: :shock: викат "абе момче тоя мотор не е от тая кола" :mhihi: :mhihi: :mhihi: И така де, забавно беше, полафихме си малко и ни пуснаха да си ходим :D

братчеда ако иска нека разкаже за онзи път като го спрял един и му викал "абе остави ги документите, кажи с къв мотор е, че аз докато изляза от колата и ти дойде" :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 29 Окт 2009, 13:21

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: .....и оня вика - Кви пари ти стъпи....дай да я купя :mhihi:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 31 Окт 2009, 3:58

Знам още един колега от форума, който е бил често спиран от полицай край София с Е30 за да си говорят :)
lazaronni имам в предвид, неговата също е много добра, особено сега с новата боя :)

А найстина е вярно това, че гледат стари коли, надявайки се да са и неизправни, та да гушнат левче, дайте да не се взимаме много на сериозно.
И мен по едно време много ме спираха, имаше ли полицай просто си знаех, дежурно спирах, без значение, градско извънградско, задръстване, колона и т.н. винаги аз съм ИЗБРАНИЯТ (а и все пак чено Е34 спечели вота за най-мутренско БМВ :mhihi: :kuku: :mhihi: ) Но просто така се случваше, сега може би повече от 2-3 месеца не са ме спирали. Ама една вечер мноо се смях, спират ме, проверка за алкохол. Оглеждам останалите спрели коли 4 Е36ци, две от които черни, имам снимка даже, дано да я намеря :)
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 03 Ное 2009, 14:11

и мен не ме пропускат с Е36 цата

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 03 Ное 2009, 14:27

не измествайте темата :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 03 Ное 2009, 19:27

Когато съм с Е36-цата не ме спират но когато имах Е30-ката ме спукваха от проверки, особенно нощно време 8)
Рекорда ми е 4 пъти за 8км :shock:

А със Jeep-a за две години са ме спирали 1 път
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E30 biTurbo

Мнение от Barovski » 03 Ное 2009, 19:40

Верно,че темата е за 30-ките,ама да споделя и аз...

Значи аз миналата година като си зех мойто Е34 и много му се кефех,от сутрин до вечер - разтривки. И още първия ден както го изкарах в града (колата си беше регистрирана вече,сичко) спират ме полицаите - "Ти що парзаля вчера на кръговото" :mhihi: Викам човек,объркал си се нещо... Та в Ловеч сме двама,трима с черни Е34-ки и редовно ни спират,и се се заяждат с някой заради простотиите на някой друг и общо взето никога не улучват човека. Но в нашия град абсолютно всички бмвта са на почит. Зададе ли се бмв - спират ни веднага. Като трън в очите сме им.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 04 Ное 2009, 5:44

Видят ли четирите фара, размахват палката без значение дали е е30, е36 и т.н. Влече си ги за БМВ-та без значение от модела ;)
Преди няколко години майка ми търкаляше едно Пежо 106. Често го карах и аз това кошниче и за една година нито веднъж не ме спряха за проверка. С моя кошник ме спират всеки ден.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 04 Ное 2009, 21:22

истината е че като видат по-стар модел бмв направено и лачено си викат тоя е пилот я да го преслушаме поне аз така си мисла :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 04 Ное 2009, 23:01

Е аз какво да кажа - с другите коли никога не са ме спирали.С Е39ката ме спират "за проверка" :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата