Защо МВР спират е30-ките?
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: Защо МВР спират е30-ките?
Един ден лятото в Лозенец се возиме с Виктор (газззар) в неговата е30-ка, ама съвсем бавно че там паветата са повече от ужасни, отворили сме си стъклата и си говорим нещо, и по едно време до нас се изравнява една патрулка. Куките ни викат "я спрете е там по-доло". Гледам аз братчеда
викам какво направихме сега бе братчед. Спира той слизаме ние от колата, идват и куките до нас. И двамата почват да се хващат за главите и викат "абе момче каква е тая кола бе" и ние и двамата
и само продължават "абе тя като нова бе, ебаси колата леле-леле" единия я пипа и вика "леле тя боята е чисто нова", другия поглежда вътре и вика, "абе тои и салона също бе" ние с братчеда почваме
отдръпват се те двамата и единия бута другия и му вика "гледаи и спирачките кви са големи"
Оказа се че единия имал едно време е30-ка и били фенове и двамата, оня взе да разправя как неговата била 6-так 20-ка ала бала, и братчеда ги пита искат ли да отвори капака, и аз както седя до тях само им викам леко "само няма да правите справка"
отваря той и те
викат "абе момче тоя мотор не е от тая кола"
И така де, забавно беше, полафихме си малко и ни пуснаха да си ходим
братчеда ако иска нека разкаже за онзи път като го спрял един и му викал "абе остави ги документите, кажи с къв мотор е, че аз докато изляза от колата и ти дойде"

братчеда ако иска нека разкаже за онзи път като го спрял един и му викал "абе остави ги документите, кажи с къв мотор е, че аз докато изляза от колата и ти дойде"

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Знам още един колега от форума, който е бил често спиран от полицай край София с Е30 за да си говорят 
lazaronni имам в предвид, неговата също е много добра, особено сега с новата боя
А найстина е вярно това, че гледат стари коли, надявайки се да са и неизправни, та да гушнат левче, дайте да не се взимаме много на сериозно.
И мен по едно време много ме спираха, имаше ли полицай просто си знаех, дежурно спирах, без значение, градско извънградско, задръстване, колона и т.н. винаги аз съм ИЗБРАНИЯТ (а и все пак чено Е34 спечели вота за най-мутренско БМВ
) Но просто така се случваше, сега може би повече от 2-3 месеца не са ме спирали. Ама една вечер мноо се смях, спират ме, проверка за алкохол. Оглеждам останалите спрели коли 4 Е36ци, две от които черни, имам снимка даже, дано да я намеря 

lazaronni имам в предвид, неговата също е много добра, особено сега с новата боя

А найстина е вярно това, че гледат стари коли, надявайки се да са и неизправни, та да гушнат левче, дайте да не се взимаме много на сериозно.
И мен по едно време много ме спираха, имаше ли полицай просто си знаех, дежурно спирах, без значение, градско извънградско, задръстване, колона и т.н. винаги аз съм ИЗБРАНИЯТ (а и все пак чено Е34 спечели вота за най-мутренско БМВ

E34, E38
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
и мен не ме пропускат с Е36 цата
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Когато съм с Е36-цата не ме спират но когато имах Е30-ката ме спукваха от проверки, особенно нощно време
Рекорда ми е 4 пъти за 8км
А със Jeep-a за две години са ме спирали 1 път

Рекорда ми е 4 пъти за 8км

А със Jeep-a за две години са ме спирали 1 път

- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Верно,че темата е за 30-ките,ама да споделя и аз...
Значи аз миналата година като си зех мойто Е34 и много му се кефех,от сутрин до вечер - разтривки. И още първия ден както го изкарах в града (колата си беше регистрирана вече,сичко) спират ме полицаите - "Ти що парзаля вчера на кръговото"
Викам човек,объркал си се нещо... Та в Ловеч сме двама,трима с черни Е34-ки и редовно ни спират,и се се заяждат с някой заради простотиите на някой друг и общо взето никога не улучват човека. Но в нашия град абсолютно всички бмвта са на почит. Зададе ли се бмв - спират ни веднага. Като трън в очите сме им.
Значи аз миналата година като си зех мойто Е34 и много му се кефех,от сутрин до вечер - разтривки. И още първия ден както го изкарах в града (колата си беше регистрирана вече,сичко) спират ме полицаите - "Ти що парзаля вчера на кръговото"

- Новини
-
Видят ли четирите фара, размахват палката без значение дали е е30, е36 и т.н. Влече си ги за БМВ-та без значение от модела
Преди няколко години майка ми търкаляше едно Пежо 106. Често го карах и аз това кошниче и за една година нито веднъж не ме спряха за проверка. С моя кошник ме спират всеки ден.

Преди няколко години майка ми търкаляше едно Пежо 106. Често го карах и аз това кошниче и за една година нито веднъж не ме спряха за проверка. С моя кошник ме спират всеки ден.
истината е че като видат по-стар модел бмв направено и лачено си викат тоя е пилот я да го преслушаме поне аз така си мисла 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Е аз какво да кажа - с другите коли никога не са ме спирали.С Е39ката ме спират "за проверка" 

57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4