колеги ще ги забраняват ли колите с дясна дирекция
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: колеги ще ги забраняват ли колите с дясна дирекция
kikko написа:България е страна,в която трябва да се карат коли с ляв волан.Всичко друго е дребен тарикатлък,но всеки си има мнение.Аз смятам хората с коли с десен волан за идиоти,че карат кола с "обратен" волан,те ме мислят мене за идиот,че карам кола на 15 години.
Аз не мисля никой за идиот ... само тези които наричат някой така .
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL

- spaider6666
- Потребител
-
- Мечтае да кара: М3
колеги определено съм много замислен ,но мисля че ще трябва да се изчака малко ,че в тази държава не знаеш какво става на утрешния ден .
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Някой от толкова компетентните тук изобщо качвал ли се е в кола с десен вола?
Аз си мисля че не
Аз си мисля че не

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
Bavarcho написа:Някой от толкова компетентните тук изобщо качвал ли се е в кола с десен вола?
Аз си мисля че не
ми май не...ама в труд и 24часа така пишат...пък ако и слави го е казал...

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Между другото, и аз бях решил да се забъркам във филма десен волан!!!Далавера отвсякъде... тънка лайсна...чудо...Какво му плащаш,а?Бях решил да си взема Mitsubishi или Range Rover 4x4...5-6000лв и си ти...,но кажете ми, къде е удоволствието от шофирането на такъв автомобил...?Все едно да излизаш на среща с травестит:"красавица от класа" ама да не си лягаш с "нея"...
Не искам да засегна никого...Просто така ги възприемам нещата...
А относно застраховките...ПРОВЕРЕТЕ!!!
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
aureus_gold написа:Между другото, и аз бях решил да се забъркам във филма десен волан!!!Далавера отвсякъде... тънка лайсна...чудо...Какво му плащаш,а?Бях решил да си взема Mitsubishi или Range Rover 4x4...5-6000лв и си ти...,но кажете ми, къде е удоволствието от шофирането на такъв автомобил...?Все едно да излизаш на среща с травестит:"красавица от класа" ама да не си лягаш с "нея"...
По-голяма глупост не успя ли да измислиш ? Не знам какво удоволствие от шофирането си търсил във Рейндж , но те уверявам , че удоволствието е 1:1 , като на широк път , дори изпреварването не те бърка. Изобщо сравнението ти , може да е смешно , ама грам не е за случая . Това което говориш е по-скоро за - хубава кола която не върви , която е като хубава жена която се не е**

Крайно време е да разкарат колите с десен волан от българските пътища! Не си кривете душата като казвате, че карането на такава кола не създава повече трудности... та вие в един паркинг с бариера не можете да влезете без да въртите обиколки около колата 

Последна промяна Hack0 на 04 Ное 2009, 1:02, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Аз съм карал, ама в Южна Африка, бати кви правила имат, като не им работи светофар...за патент са. / и тук да отбележа, колко сме далече от негрите /.
За БГ би трябвало да бъде само за преминаващи транзит...казаваш - ще пребивавам 2 седмици - ок, толкова ти е разрешителното и тва е.
За БГ би трябвало да бъде само за преминаващи транзит...казаваш - ще пребивавам 2 седмици - ок, толкова ти е разрешителното и тва е.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Сондьора написа:Аз съм карал, ама в Южна Африка, бати кви правила имат, като не им работи светофар...за патент са. / и тук да отбележа, колко сме далече от негрите /.
Само , че нещо си се объркал . Защото пътуването и пребиваването във ЕС е свободно - един англичанин може да седи 2 дни , може и 3 месеца . При положение , че съм с Английска регистрация мога да "пребивавам" колкото си искам и след като в никоя друга страна от ЕС , няма забрана за пребиваване на английски автомобили,предполагам и България няма да е първата , въпреки твоя пост във форума

ПС:скоро не беше се заяждал

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
acho.rs написа:Сондьора написа:Аз съм карал, ама в Южна Африка, бати кви правила имат, като не им работи светофар...за патент са. / и тук да отбележа, колко сме далече от негрите /.
Само , че нещо си се объркал . Защото пътуването и пребиваването във ЕС е свободно - един англичанин може да седи 2 дни , може и 3 месеца . При положение , че съм с Английска регистрация мога да "пребивавам" колкото си искам и след като в никоя друга страна от ЕС , няма забрана за пребиваване на английски автомобили,предполагам и България няма да е първата , въпреки твоя пост във форума![]()
ПС:скоро не беше се заяждал
Аз не се заяждам, казвам кво мисля по въпроса...
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Аз карам у Greece по над 6 месеца(колкото е разрешено в ЕС),и никой не ме закача,но пък знам от други,че издъниш ли се нещо,първото за което се захващат ченгелите е колко време ти е колата тука...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
oxam написа:Bavarcho написа:Някой от толкова компетентните тук изобщо качвал ли се е в кола с десен вола?
Аз си мисля че не
ми май не...ама в труд и 24часа така пишат...пък ако и слави го е казал...![]()
![]()
Колко истина има в думите ти

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Hack0 написа:Крайно време е да разкарат колите с десен волан от българските пътища! Не си кривете душата като казвате, че карането на такава кола не създава повече трудности... та вие в един паркинг с бариера не можете да влезете без да въртите обиколки около колата
Аз не бих разменил колата си за никаква друга, само по този начин май не съм споделял

E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Колеги,нормално е когато чужд гражданин пребивава с автомобила си в България,Гърция....Франция...,но не съм запаознат с начина на регистриране на МПС с различна от стандартите за страната дирекция.Ако лондончанин може да си купи моя автомобил (лява дирекция) и може да си го регистрира с GB номера и да си го кара в UK, всичко е ОК.Понеже не съм наясно със законодателството в UK,моля някой колега който има информация да сподели тяхната практика.
Също да помагат и колеги,живеещи из Европа. Как стои въпроса с предобиването и регистрирането на автомобил с нестандартна дирекция?
Също да помагат и колеги,живеещи из Европа. Как стои въпроса с предобиването и регистрирането на автомобил с нестандартна дирекция?
От всички педали най-много харесвам на газ-та!