Ако блъснете човек НАИСТИНА ли бихте спрели?
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Re: Ако блъснете човек НАИСТИНА ли бихте спрели?
Да не дава господ....
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
А представете си ситуацията ако спреш да помогнеш на някой блъснат а после кажат че ти си го блъснал 

тая ситуация никой не може да каже на 100% как би реагирал и малко се съмнявам тези които са отговорили на 1 с да наистина да постъпят така то за един акт гледаме как да се измъкнеме безнаказани камо ли за тва
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Пази Боже.... откъде да знам как ще реагирам, не ми се мисли направо, как да гласувам
, това не е 2+2=4
да не дава Господ!!!

да не дава Господ!!!
F**k them all!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
uricatoli написа:А представете си ситуацията ако спреш да помогнеш на някой блъснат а после кажат че ти си го блъснал
нямат доказателства защото по колата ти няма да има след от удар

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Да не дава господ в такива случаи човек е с повредено мислене, нито мисли че адвоката му ще е добър, нито че блъснатия човек може да уживее, има само панически стрес, страх и какво ли още не. Никой не може да бъде на 100% сигурен как ще реагира, ако си с железна психика може и да се ориентираш какво да правиш. Имах приятел който почина от рак в следствие на това че преди време блъсна и уби двама пияни пешаходци на Цариградско шосе, явно не можа да го превивее (лека му пръс), та той тогава избяга от мястото на случката, и призна чак на другият ден.
пп. А познавам и човек който лежа в затвора за това че намери изнасилена, пребита, и зарязана жена в един парк
пп. А познавам и човек който лежа в затвора за това че намери изнасилена, пребита, и зарязана жена в един парк
тоя въпрос ме плаши
Работата е там,че както и да реагираш,то цял живот ще ти тежи на съвеста!

Работата е там,че както и да реагираш,то цял живот ще ти тежи на съвеста!
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Абе що не мислите нещо позитивно...
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Аз съм блъскал човек на междуселски път. Бях се залетял доста, понеже беше лято, трасето е сравнително пусто по принцип и съм минавал оттам много пъти. С наближаване на селото обаче, нещо ме накара да се усмиря малко и покрай табелата минах с около 60. В следващия момент видях в далечината някакви хора да вървят покрай пътя, като с наближаването ми 3-4ма пресякоха, само едно дете остана отдясно. Съответно намалих до 30-40 и се изтеглих върху средната линия, за да съм максимално далече от пешеходците. Е да, ама детето реши да пресече точно когато почти се изравнявах с тях. Общо взето никакво време за реакция. Това, което впоследствие осъзнах, че съм направил, бе да скоча върху спирачката, да мина още вляво, ама пък нямаше как да се хвърля в храстите, понеже останалите пешеходци бяха от лявата страна на шосето и шях да блъсна тях. Резултатът - удар откъм десния фар, детето върху капака, главата му се отпечатва в долния ляв ъгъл на предното стъкло. В следващия момент сърцето ми опира в гърлото, някъв мангал стои до колата с малкото цигане на ръце и ми врещи през прозореца "Кво праиш бее?!". Разбира се в тия секунди ми минават милион неща през главата - виждам как животът се преобръща, сещам се за случаите с нарочно подхвърлени под колите циганчета, чудя се има ли наоколо и хора от селото, освен излизащата иззад една барака тумба мангали, виждам един джип спрял наблизо с бели хора около него, както и двама-трима селяни, тичащи насам. Окопитвам се, паля и местя колата 20ина метра напред в банкета, излизам и звъня на 166, понеже се сещам, че минах покрай патрул в предишното село, което е на 7км. После и на Бърза помощ, на които вече им беше предадено. Видях, че цигането си е живо и цяло, и само от тила му тече кръв.
Следващите 2-3 дни бяха ужасни, въпреки че полицаите ми казаха, че ще се оправят нещата, и че детето е добре. В крайна сметка нямах дори акт, но споменът за случая няма да изчезне и сега се оглеждам за пешеходци непрекъснато и навсякъде, особено по тъмно.
Знаете добре как нито се кара, нито се ходи по правилата у нас, само ниската скорост може да е някаква гаранция срещу фаталните последствия!
Следващите 2-3 дни бяха ужасни, въпреки че полицаите ми казаха, че ще се оправят нещата, и че детето е добре. В крайна сметка нямах дори акт, но споменът за случая няма да изчезне и сега се оглеждам за пешеходци непрекъснато и навсякъде, особено по тъмно.
Знаете добре как нито се кара, нито се ходи по правилата у нас, само ниската скорост може да е някаква гаранция срещу фаталните последствия!
не е задължително да има следи. в кат прожектират филмчета за катастрофи из софия та там един леко чукна едно бабе странично с левия фар то падна леко и го покриха с чаршаф та не секи път ще останат следи .P1tbuL написа:uricatoli написа:А представете си ситуацията ако спреш да помогнеш на някой блъснат а после кажат че ти си го блъснал
нямат доказателства защото по колата ти няма да има след от удар

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Пази Боже
....

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Кво оставане, кви линейки, кви 5лв.
Всеки "герой" тука дет е писал, че ще спре, всъщност ще духне на секундата ама ари ся да са покажем тука у форума. Като почнете сички ми са прайти на... 68(към момента) човека щели да спрат, да извикат линейка и да лежат в затвора доброволно. Мдааа... се ми е на акъла че който и да е, ама който и да е от форума, ше го напрай тва.

Всеки "герой" тука дет е писал, че ще спре, всъщност ще духне на секундата ама ари ся да са покажем тука у форума. Като почнете сички ми са прайти на... 68(към момента) човека щели да спрат, да извикат линейка и да лежат в затвора доброволно. Мдааа... се ми е на акъла че който и да е, ама който и да е от форума, ше го напрай тва.

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
nazo1976 написа:не е задължително да има следи. в кат прожектират филмчета за катастрофи из софия та там един леко чукна едно бабе странично с левия фар то падна леко и го покриха с чаршаф та не секи път ще останат следи .P1tbuL написа:uricatoli написа:А представете си ситуацията ако спреш да помогнеш на някой блъснат а после кажат че ти си го блъснал
нямат доказателства защото по колата ти няма да има след от удармного филми гледате май
Брао бе! Нали се сещаш, че това го ПРОЖЕКТИРАТ в КАТ ... на какво ти навява?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ето заради такива сигански изпълнения целият квартал "Христо Ботев"(ако може да се нарече квартал това малко афганистанско кътче..) е със 225 спящи полицая.. и най-високата възможна предавка е 2ра!!AceMF написа:Аз съм блъскал човек на междуселски път. Бях се залетял доста, понеже беше лято, трасето е сравнително пусто по принцип и съм минавал оттам много пъти. С наближаване на селото обаче, нещо ме накара да се усмиря малко и покрай табелата минах с около 60. В следващия момент видях в далечината някакви хора да вървят покрай пътя, като с наближаването ми 3-4ма пресякоха, само едно дете остана отдясно. Съответно намалих до 30-40 и се изтеглих върху средната линия, за да съм максимално далече от пешеходците. Е да, ама детето реши да пресече точно когато почти се изравнявах с тях. Общо взето никакво време за реакция. Това, което впоследствие осъзнах, че съм направил, бе да скоча върху спирачката, да мина още вляво, ама пък нямаше как да се хвърля в храстите, понеже останалите пешеходци бяха от лявата страна на шосето и шях да блъсна тях. Резултатът - удар откъм десния фар, детето върху капака, главата му се отпечатва в долния ляв ъгъл на предното стъкло. В следващия момент сърцето ми опира в гърлото, някъв мангал стои до колата с малкото цигане на ръце и ми врещи през прозореца "Кво праиш бее?!". Разбира се в тия секунди ми минават милион неща през главата - виждам как животът се преобръща, сещам се за случаите с нарочно подхвърлени под колите циганчета, чудя се има ли наоколо и хора от селото, освен излизащата иззад една барака тумба мангали, виждам един джип спрял наблизо с бели хора около него, както и двама-трима селяни, тичащи насам. Окопитвам се, паля и местя колата 20ина метра напред в банкета, излизам и звъня на 166, понеже се сещам, че минах покрай патрул в предишното село, което е на 7км. После и на Бърза помощ, на които вече им беше предадено. Видях, че цигането си е живо и цяло, и само от тила му тече кръв.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
В мойто село най- дразнещо е ходенето на пешеходци върху платното за движение, при положение, че си има тротоар
Сами си го просят 

Никой не мое ма връне на селу!
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5