честито ГО на младежите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Re: честито ГО на младежите

Мнение от AGT » 25 Ное 2009, 2:12

И да прехвърляш и да не прехвърляш колата застраховките скоро ще станат поименни .Няма да има мърдане :confused:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 25 Ное 2009, 2:21

На мене ми излиза 163лева за 2000кб/см със стаж 1 година.Като до сега плащам 140лева,нещо не ми се връзва? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама ми дреме прехвърлям я на татко ми и готово :mhihi: :mhihi: :mhihi: тогава ше ме хванат за чепа :lol:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Ное 2009, 8:01

Чиста дискриминация :ranting:
Никой не мое ма връне на селу!

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 25 Ное 2009, 10:00

Всички такси станаха и стават европейски но не и шибаните пътища :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 25 Ное 2009, 10:42

martin_g60 написа:Всички такси станаха и стават европейски но не и шибаните пътища :bang:

Шибана държава...шибани пътища...шибани застраховки... :censored:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 25 Ное 2009, 11:59

секи иска да прехварля ма никой не се замисля 4е на полицата пише обиа4аен вода4 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: 320 D
Мечтае да кара: 330

Мнение от quickman » 25 Ное 2009, 12:09

работата е ясна,ще се плаща яко въпреки че тая гражданска си е голяма глупост.ще дадаш луди пари и на някой паркинг като те надерат и си плащаш пак като поп ако нямаш каско. :no:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Ное 2009, 12:20

Ше прехвърляте на тате и мама, ама ГО-то ще е персонално... а не на автомобила... и далавера йок... само че не знам ако е персонално ГО като се качиш да управляваш автомобил извън ГО-то ти кво правим...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Ное 2009, 13:00

Mollov написа:Ше прехвърляте на тате и мама, ама ГО-то ще е персонално... а не на автомобила... и далавера йок... само че не знам ако е персонално ГО като се качиш да управляваш автомобил извън ГО-то ти кво правим...

Това значи ли, че гражданската ще е към документите на водача? Ще трябва да я нося с книжката и талона, така ли? :conf: Пък и моята се води на мама и тате, а пък аз я карам и аз я застраховам....объркана работа :dunno:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 25 Ное 2009, 13:06

saleen написа:
Mollov написа:Ше прехвърляте на тате и мама, ама ГО-то ще е персонално... а не на автомобила... и далавера йок... само че не знам ако е персонално ГО като се качиш да управляваш автомобил извън ГО-то ти кво правим...

Това значи ли, че гражданската ще е към документите на водача? Ще трябва да я нося с книжката и талона, така ли? :conf: Пък и моята се води на мама и тате, а пък аз я карам и аз я застраховам....объркана работа :dunno:
нищо не е объркано,ти и сега си я носиш с тебе и стикера и картон4ето и самата полица,поне по закон и сега е така
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 25 Ное 2009, 13:35

Няма никакъв проблем на практика, евентуално при ПТП, ако виновния водач НЕ е собственик (по талон) на автомобила, заплаща съответната разлика в премията, ако има такава, т.е. ако е прилагана някаква отстъпка за водач без нарушения и т.н., в другия случай - нищо. В крайна сметка няма все още излязъл закон, който да задължава дадено МПС да се управлява само и единствено от собственика, на практика е невъзможно, пример са служебните и лизинговите автомобили...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 25 Ное 2009, 13:36

Не я нося с мен, седи в жабката на колата, ако я кара друг да я представи при проверка :dunno: Пък и като е персонална, трябва да ходя да ми сключват ГО-то с личната карта и книжката, а не с талона на колата, така излиза :conf:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 25 Ное 2009, 13:40

saleen написа:Не я нося с мен, седи в жабката на колата, ако я кара друг да я представи при проверка :dunno: Пък и като е персонална, трябва да ходя да ми сключват ГО-то с личната карта и книжката, а не с талона на колата, така излиза :conf:

ти си ходиш с талона,на полицата има собственик на автомобила и оби4аен вода4,като полето с данните на оби4айния вода4 се попълва само когато е разли4ен от собственика,тоест ако ти не си собственик ,те пишат като оби4аен вода4 и така си става персонална ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wpb19 » 25 Ное 2009, 13:41

martin_g60 написа:Всички такси станаха и стават европейски но не и шибаните пътища :bang:

Бих добавил, че след като всички цени тръгват да се изравняват с европейските, би трябвало и заплатките поне малко да се вдигнат(не говорим въобще за изравняване, щото е ясно, че скоро няма да стане).

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 25 Ное 2009, 15:04

Wpb19 написа:

Бих добавил, че след като всички цени тръгват да се изравняват с европейските, би трябвало и заплатките поне малко да се вдигнат(не говорим въобще за изравняване, щото е ясно, че скоро няма да стане).

Аз пък бих заключил, че когато съзнанието и отговорността Ви станат европейски, тогава може да се надявате за европейски стандарт и начин на живот... :idea:
Последна промяна Projektzwo на 25 Ное 2009, 15:06, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата