честито ГО на младежите
Модератор: Общи модератори
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: честито ГО на младежите
И да прехвърляш и да не прехвърляш колата застраховките скоро ще станат поименни .Няма да има мърдане 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
На мене ми излиза 163лева за 2000кб/см със стаж 1 година.Като до сега плащам 140лева,нещо не ми се връзва?
Ама ми дреме прехвърлям я на татко ми и готово
тогава ше ме хванат за чепа 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Всички такси станаха и стават европейски но не и шибаните пътища 

martin_g60 написа:Всички такси станаха и стават европейски но не и шибаните пътища
Шибана държава...шибани пътища...шибани застраховки...

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
секи иска да прехварля ма никой не се замисля 4е на полицата пише обиа4аен вода4

- quickman
- Потребител
-
- Кара: 320 D
- Мечтае да кара: 330
работата е ясна,ще се плаща яко въпреки че тая гражданска си е голяма глупост.ще дадаш луди пари и на някой паркинг като те надерат и си плащаш пак като поп ако нямаш каско. 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ше прехвърляте на тате и мама, ама ГО-то ще е персонално... а не на автомобила... и далавера йок... само че не знам ако е персонално ГО като се качиш да управляваш автомобил извън ГО-то ти кво правим...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Mollov написа:Ше прехвърляте на тате и мама, ама ГО-то ще е персонално... а не на автомобила... и далавера йок... само че не знам ако е персонално ГО като се качиш да управляваш автомобил извън ГО-то ти кво правим...
Това значи ли, че гражданската ще е към документите на водача? Ще трябва да я нося с книжката и талона, така ли?

Никой не мое ма връне на селу!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
нищо не е объркано,ти и сега си я носиш с тебе и стикера и картон4ето и самата полица,поне по закон и сега е такаsaleen написа:Mollov написа:Ше прехвърляте на тате и мама, ама ГО-то ще е персонално... а не на автомобила... и далавера йок... само че не знам ако е персонално ГО като се качиш да управляваш автомобил извън ГО-то ти кво правим...
Това значи ли, че гражданската ще е към документите на водача? Ще трябва да я нося с книжката и талона, така ли?Пък и моята се води на мама и тате, а пък аз я карам и аз я застраховам....объркана работа
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Mollov написа:Ше прехвърляте на тате и мама, ама ГО-то ще е персонално... а не на автомобила... и далавера йок... само че не знам ако е персонално ГО като се качиш да управляваш автомобил извън ГО-то ти кво правим...
Няма никакъв проблем на практика, евентуално при ПТП, ако виновния водач НЕ е собственик (по талон) на автомобила, заплаща съответната разлика в премията, ако има такава, т.е. ако е прилагана някаква отстъпка за водач без нарушения и т.н., в другия случай - нищо. В крайна сметка няма все още излязъл закон, който да задължава дадено МПС да се управлява само и единствено от собственика, на практика е невъзможно, пример са служебните и лизинговите автомобили...
- saleen
- старши ентусиаст
-
Не я нося с мен, седи в жабката на колата, ако я кара друг да я представи при проверка
Пък и като е персонална, трябва да ходя да ми сключват ГО-то с личната карта и книжката, а не с талона на колата, така излиза 

Никой не мое ма връне на селу!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
saleen написа:Не я нося с мен, седи в жабката на колата, ако я кара друг да я представи при проверкаПък и като е персонална, трябва да ходя да ми сключват ГО-то с личната карта и книжката, а не с талона на колата, така излиза
ти си ходиш с талона,на полицата има собственик на автомобила и оби4аен вода4,като полето с данните на оби4айния вода4 се попълва само когато е разли4ен от собственика,тоест ако ти не си собственик ,те пишат като оби4аен вода4 и така си става персонална

martin_g60 написа:Всички такси станаха и стават европейски но не и шибаните пътища
Бих добавил, че след като всички цени тръгват да се изравняват с европейските, би трябвало и заплатките поне малко да се вдигнат(не говорим въобще за изравняване, щото е ясно, че скоро няма да стане).
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Wpb19 написа:martin_g60 написа:Всички такси станаха и стават европейски но не и шибаните пътища
Бих добавил, че след като всички цени тръгват да се изравняват с европейските, би трябвало и заплатките поне малко да се вдигнат(не говорим въобще за изравняване, щото е ясно, че скоро няма да стане).
Аз пък бих заключил, че когато съзнанието и отговорността Ви станат европейски, тогава може да се надявате за европейски стандарт и начин на живот...

Последна промяна Projektzwo на 25 Ное 2009, 15:06, променена общо 1 път