Акт за силна музика
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
Re: Акт за силна музика
saleen написа:kliuna написа: Нито се представиха нито нищо
Сигурно и ГСМ-те не са си дали, темерути
говоря за легитимиране на длъжностно лице със служебна карта кое не ти стана ясно и кое му е смешното
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
след възражение отпадна акта
мерси за инфото на всички 

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
ceco-stz написа:И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
Кво ше стане едвали ше влезнат в нас ? Предполагам тогава няма на кого да пишат акт
Интересно, що мислиш така?

Как си го представяш - у вас як джангър, идват куките, звънят на вратата, съответно никой не отваря и те - абе нема никой аре да се прибираме.

Само дето после освен акта и врата ще плащаш

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Benedetto написа:ceco-stz написа:И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
Кво ше стане едвали ше влезнат в нас ? Предполагам тогава няма на кого да пишат акт
Интересно, що мислиш така?![]()
Как си го представяш - у вас як джангър, идват куките, звънят на вратата, съответно никой не отваря и те - абе нема никой аре да се прибираме.![]()
ако си мислиш че нема го накарам да ми плати вратата (който и да е),жестоко се лъжеш млади младежо

Benedetto написа:ceco-stz написа:И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
Как си го представяш - у вас як джангър, идват куките, звънят на вратата, съответно никой не отваря и те - абе нема никой аре да се прибираме.![]()
Никаква врата няма да плаща, но по някое време ще отвори вратата и ще намери купчина фасове и двама много изнервени полицаи

Не знам що си мислите, че като не отвори не могат да му напишат акта после, никъде не е казано, че трябва да стане това веднага, има си срок, май 6 месеца беше, от констатиране на нарушението, когато се знае кой е нарушителя. 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
GRIPEN написа:Не знам що си мислите, че като не отвори не могат да му напишат акта после, никъде не е казано, че трябва да стане това веднага, има си срок, май 6 месеца беше, от констатиране на нарушението, когато се знае кой е нарушителя.
вижте ся,аз го бях написал

идват за първи път...нищо,и те предупреждават че ако дойдат пак ше има акт

идват втори път..отвориш неотвориш.....(той един познат така не отворил) и след неколко дена идва един вежлив чичко и те кани в районното да се разберете

(отиваш в районното ... мрънка малко...и айде бегай да надуваш музиката)отиваш в районното и та предупреждават,че ако дойде патрул ще има акт...ала бала....докато някой ден не дойдат с акта

п.с. акта е 50лева
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ME4KY написа:Benedetto написа:ceco-stz написа:И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
ако си мислиш че нема го накарам да ми плати вратата (който и да е),жестоко се лъжеш млади младежо
Деде, а ти искам да кажеш как ще го накараш да ти плати вратата, при положение че като му се правиш на интересен през 9 планини от 10-та ще ти изнамери точна в закона с която ще докаже че е бил в право то си

И ся недей да ми пращаш лични да се обясняваме

Иначе решат ли да ти пишат акт ще го сторят, не си мислете черазни номерца с неотваряне на вратата и прочие ще минат

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
VesoPesa написа:ME4KY написа:Benedetto написа:ceco-stz написа:И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
Деде, а ти искам да кажеш как ще го накараш да ти плати вратата, при положение че като му се правиш на интересен през 9 планини от 10-та ще ти изнамери точно в закона с която ще докаже че е бил в право то си![]()
И ся недей да ми пращаш лични да се обясняваме![]()
Иначе решат ли да ти пишат акт ще го сторят, не си мислете черазни номерца с неотваряне на вратата и прочие ще минат
е аз съм написъл че не минават

вратата който ми я разбие ще си я плати

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
абе мене да не ми се е развалил чесовника нещо че по тва време си още буден а не си в леглото

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
kliuna написа:след възражение отпадна акта![]()
![]()
мерси за инфото на всички
Трябва да имаш яко връзки, че да ти отпадне акта, след като си писал възражения, ако си обжалвал наказателното постановление и са го отменили в съда е вече друга работа.
Никой не мое ма връне на селу!
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
няма майтап отидох си в тридневния срок за възражения, подадох си възражението в РПУ-то жената на регистратурата или там каквото е отиде до началника или не знам там кой отговаря каза ми да изчакам, върна се след 5 минути и каза че ми е прието възражението. няма връзки и ала-бала 

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2