Акт за силна музика
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
Re: Акт за силна музика
saleen написа:kliuna написа: Нито се представиха нито нищо
Сигурно и ГСМ-те не са си дали, темерути
говоря за легитимиране на длъжностно лице със служебна карта кое не ти стана ясно и кое му е смешното
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
след възражение отпадна акта
мерси за инфото на всички 
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
ceco-stz написа:И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
Кво ше стане едвали ше влезнат в нас ? Предполагам тогава няма на кого да пишат акт
Интересно, що мислиш така?
Как си го представяш - у вас як джангър, идват куките, звънят на вратата, съответно никой не отваря и те - абе нема никой аре да се прибираме.
Само дето после освен акта и врата ще плащаш
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Benedetto написа:ceco-stz написа:И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
Кво ше стане едвали ше влезнат в нас ? Предполагам тогава няма на кого да пишат акт
Интересно, що мислиш така?![]()
Как си го представяш - у вас як джангър, идват куките, звънят на вратата, съответно никой не отваря и те - абе нема никой аре да се прибираме.![]()
ако си мислиш че нема го накарам да ми плати вратата (който и да е),жестоко се лъжеш млади младежо

Benedetto написа:ceco-stz написа:И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
Как си го представяш - у вас як джангър, идват куките, звънят на вратата, съответно никой не отваря и те - абе нема никой аре да се прибираме.![]()
Никаква врата няма да плаща, но по някое време ще отвори вратата и ще намери купчина фасове и двама много изнервени полицаи
Не знам що си мислите, че като не отвори не могат да му напишат акта после, никъде не е казано, че трябва да стане това веднага, има си срок, май 6 месеца беше, от констатиране на нарушението, когато се знае кой е нарушителя. 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
GRIPEN написа:Не знам що си мислите, че като не отвори не могат да му напишат акта после, никъде не е казано, че трябва да стане това веднага, има си срок, май 6 месеца беше, от констатиране на нарушението, когато се знае кой е нарушителя.
вижте ся,аз го бях написал
само че потъна някъде темата
идват за първи път...нищо,и те предупреждават че ако дойдат пак ше има акт
идват втори път..отвориш неотвориш.....(той един познат така не отворил) и след неколко дена идва един вежлив чичко и те кани в районното да се разберете
(отиваш в районното ... мрънка малко...и айде бегай да надуваш музиката)отиваш в районното и та предупреждават,че ако дойде патрул ще има акт...ала бала....докато някой ден не дойдат с акта
п.с. акта е 50лева
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ME4KY написа:Benedetto написа:ceco-stz написа:И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
ако си мислиш че нема го накарам да ми плати вратата (който и да е),жестоко се лъжеш млади младежо
Деде, а ти искам да кажеш как ще го накараш да ти плати вратата, при положение че като му се правиш на интересен през 9 планини от 10-та ще ти изнамери точна в закона с която ще докаже че е бил в право то си
И ся недей да ми пращаш лични да се обясняваме
Иначе решат ли да ти пишат акт ще го сторят, не си мислете черазни номерца с неотваряне на вратата и прочие ще минат
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
VesoPesa написа:ME4KY написа:Benedetto написа:ceco-stz написа:И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
Деде, а ти искам да кажеш как ще го накараш да ти плати вратата, при положение че като му се правиш на интересен през 9 планини от 10-та ще ти изнамери точно в закона с която ще докаже че е бил в право то си![]()
И ся недей да ми пращаш лични да се обясняваме![]()
Иначе решат ли да ти пишат акт ще го сторят, не си мислете черазни номерца с неотваряне на вратата и прочие ще минат
е аз съм написъл че не минават
вратата който ми я разбие ще си я плати
....или следователно ще трябва да си купува и той нова- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
абе мене да не ми се е развалил чесовника нещо че по тва време си още буден а не си в леглото

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
kliuna написа:след възражение отпадна акта![]()
![]()
мерси за инфото на всички
Трябва да имаш яко връзки, че да ти отпадне акта, след като си писал възражения, ако си обжалвал наказателното постановление и са го отменили в съда е вече друга работа.
Никой не мое ма връне на селу!
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
няма майтап отидох си в тридневния срок за възражения, подадох си възражението в РПУ-то жената на регистратурата или там каквото е отиде до началника или не знам там кой отговаря каза ми да изчакам, върна се след 5 минути и каза че ми е прието възражението. няма връзки и ала-бала 

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2