"Невероятен" жест от колега на пътя

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Re: "Невероятен" жест от колега на пътя

Мнение от TheDriver » 29 Ное 2009, 19:19

Аз не съм казал че съм изпреварвал на абсолютно разрешено място или нещо такова.Но едвали всеки от нас изпреварва само на прекъсната линия.
Пътят на въпросното място е широк и правата е сравнително дълга, от двете страни пътя е ограден от мантинела, а къщите са на още няколко метра назад.Следователно изпреварването е възможно без да застарашаваш никого.Другият водач и преди селцето си караше с 50, в което няма нищо лошо, всеки си избира темпото с което да се движи, просто ми се налагаше да се движа по-бързо и реших до го изпреваря за това казах, че скороста е била около 100.Не съм му влизал в платното нито в неговото е имало предмет за заобикаляне.
Пак казвам учуди ме това, че хората реагират по този начин застрашавайки собственият си живот, а в тази ситуация евентуален сблъсък ни запращаше в въпросното момиче зад мантинелата.Ако ми светнат с фаровете, бипнат или нещо такова винаги се извинявам на всеки се случва.
Последна промяна TheDriver на 29 Ное 2009, 19:26, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 29 Ное 2009, 19:23

В България е така. Пълно е с комплексари на пътя, които се мислят за Господ и че могат да правят каквото си искат. Един път баща ми имал подобен случай с некви мутри с пикапи тойота. Влезнал в кръгово с нормална скорост - 40-50 км, но онези решили че могат да влеза по-бързо и че той им кара бавно и започнали да го натискат от пътя за да го изтласкат. Бая се бяха уплашили защото бяха с моята кола тогава и баща ми се притеснил че ще я надраскат или дори може да тръгнат да се разправят. Имали са късмет че не съм бил аз, но това е друга тема, защото много тарикати са се извинявали след тарикатщини. Та така в нашата мила родна държавица, смешковците се правят на големи мъже и тарикати, докато не си открият майстора и почнат да реват.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 29 Ное 2009, 22:40

Тъпанари на пътя много, така че за съжаление, единственото което можем да направим е да се пазим :paranoid:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 29 Ное 2009, 23:14

бла-бла-бла-бла-бла

И мен така да ме изпреварваш на забранено място и аз ще те засека, ще се разсвиря, ще ти светкам с фарове.
Щото ми е писнало от тъпи рейсъри с книжки от по 200 лева, дето държат Господ за шлифера, правилата ги нямат за нищо и карат като да са сами на пътя.

И аз искам да стигна закъдето съм тръгнал, по възможност не на части.
Като ти е бърза работата, ще тръгнеш 15 мин по-рано.
Като правиш изпълнения на треторазреден селски бек на пътя ти пожелавам скорошна среща с кака Мантинела.

До гуша ми е дошло от помияри на пътя!
Оная вечер един педе****т с неква сива е46-тица така зверски ме засече, клаксон, къси-дълги, оня спря пред мене на завоя и уж даде на заден ход да слиза може би да си говорим, не знам защо се отказа, ма и по-добре, че имам чувството, че ще ми падне пердето в такъв момент и ще лежа на топло после. И хем аз не съм от опасните типове, бая хора са с бухалки и дори железа...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 29 Ное 2009, 23:39

Накърнил си селяндурското му самочувствие.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 30 Ное 2009, 1:37

Ми автора и мен да ме хванеш в лошо настроение и аз бих те засякла така. Колкото и да се бърза, да се кара със 100 по селата из Предела е пълна глупост. Изпреварваш колона, на забранено място... Жестът не е невероятен, а се радвай, че не си попаднал на някой още по-нервен и не си изял шамарите.

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 30 Ное 2009, 3:22

ferdy написа:Ми автора и мен да ме хванеш в лошо настроение и аз бих те засякла така. Колкото и да се бърза, да се кара със 100 по селата из Предела е пълна глупост. Изпреварваш колона, на забранено място... Жестът не е невероятен, а се радвай, че не си попаднал на някой още по-нервен и не си изял шамарите.

Хубаво, той изпреварва на забранено, тоа не е редно и не го защитавам. Но... На теб лично, с какво ти пречи, че те изпреварва, ако не се вреже пред теб и не те засече, например? Или просто не можете да преживеете, че някой кара по-бързо от вас.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 30 Ное 2009, 4:14

Когато си в нарушение нямаш основание да мрънкаш.
Изображение
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 30 Ное 2009, 8:15

"колегата" си е объркал професията
да беше станал полицай да наказва нарушителите на пътя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 30 Ное 2009, 9:09

Докато четох темата се сетих за един случай... преди много-много време.
Карам в колона извънграда, ПЛЪТНО зад мен тир, пред мен бус, а пред буса камион с ремърке. :mhihi:
Движихме се със 60-70, като виждах че линия е непрекъсната излизах лекичко да видя дали идват коли понеже този с буса дълго време не даваше признаци, че иска да изпреварва. При едно моя показване, видях че отзад наближава кола(т.е. изпреварваше колоната) ако не се лъжа пасат-2, и се прибрах... този почти се беше изравнил с буса пред мен и пусна газта, но без да натиска спирачка... и аз понеже не го знаех какво ще направи,реших от рано да вляза в банкета. :lol: Та този с пасата явно видя че съм се свил и тръгна лекичко да ми идва на гости. Понеже няма как да се съберем в една лента двамата, натиснах леко спирачката колкото да не ме подпре тира отзад.. но в това време мина насрешно движещата се кола(явно и тя е влязла лекичко в банкета) и този с пасата тръгна да изпреварва. Аз вече супер ядосан тръгвам след него - не че да правя простотии просто бях супер ядосан... и таман като изпреварихме колоната, този с пасата пусна аварийни... като ги видях хем ми стана хубаво, хем тъпо. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 30 Ное 2009, 10:09

Просто нямам думи към автора - хем нарушил правилата, хем карал с превишена скорост - не ми обеснявай че минаваш през селото и ограничението е 90 въпреки мантинелите. И понеже някой решил да ти покаже че не се прави така (тука не толерирам засичането, че можеше да стане нещо по лошо).

И какъв е резултата - вместо да си вземеш поука, мрънкаш по форуми как те били засекли...... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 30 Ное 2009, 10:42

не толерирам и аз изпреварването на колегата, но засичането от тоя олигофрен е било супер опасно! Поредния идиот дет са прай на голям съдник

ferdy написа:Ми автора и мен да ме хванеш в лошо настроение и аз бих те засякла така. Колкото и да се бърза, да се кара със 100 по селата из Предела е пълна глупост. Изпреварваш колона, на забранено място... Жестът не е невероятен, а се радвай, че не си попаднал на някой още по-нервен и не си изял шамарите.

извинявай ама не си ти или който и да е човека който трябва да наказва такива прояви(неразрешеното изпреварване) дай да ти задам един въпрос ако така тебе те изпревари някой S500 или някоя G класа ще го засечеш ли така или даже ще намалиш и ще са поприбереш в дясно?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Ное 2009, 10:58

Каквото се повикало такова се обадило :winky: S класа ли е, летяща чиния ли е-има си правила. Жалко е когато човек не вижда собственият си пряк принос в някоя кофти случка.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 30 Ное 2009, 11:04

тука все невинни душици които спазват правилника що не вземете да си ударите по един шамар всичките и да се усвестите малко а на ден сигурно всички правим нарушения да ни вземат книжките за година а оплюхте човека плюйте върху тъпото к----е с джипа решил да го наказва и вие го защитавате ми тогава като видите пешеходец да пресича на непозволено място дайте му урок сгазете го

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Ное 2009, 11:06

nazo1976 написа:що не вземете да си ударите по един шамар всичките
Направи на себе си едно показно, че аз не знам как става :winky:
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата