"Невероятен" жест от колега на пътя
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Невероятен" жест от колега на пътя
Аз не съм казал че съм изпреварвал на абсолютно разрешено място или нещо такова.Но едвали всеки от нас изпреварва само на прекъсната линия.
Пътят на въпросното място е широк и правата е сравнително дълга, от двете страни пътя е ограден от мантинела, а къщите са на още няколко метра назад.Следователно изпреварването е възможно без да застарашаваш никого.Другият водач и преди селцето си караше с 50, в което няма нищо лошо, всеки си избира темпото с което да се движи, просто ми се налагаше да се движа по-бързо и реших до го изпреваря за това казах, че скороста е била около 100.Не съм му влизал в платното нито в неговото е имало предмет за заобикаляне.
Пак казвам учуди ме това, че хората реагират по този начин застрашавайки собственият си живот, а в тази ситуация евентуален сблъсък ни запращаше в въпросното момиче зад мантинелата.Ако ми светнат с фаровете, бипнат или нещо такова винаги се извинявам на всеки се случва.
Пътят на въпросното място е широк и правата е сравнително дълга, от двете страни пътя е ограден от мантинела, а къщите са на още няколко метра назад.Следователно изпреварването е възможно без да застарашаваш никого.Другият водач и преди селцето си караше с 50, в което няма нищо лошо, всеки си избира темпото с което да се движи, просто ми се налагаше да се движа по-бързо и реших до го изпреваря за това казах, че скороста е била около 100.Не съм му влизал в платното нито в неговото е имало предмет за заобикаляне.
Пак казвам учуди ме това, че хората реагират по този начин застрашавайки собственият си живот, а в тази ситуация евентуален сблъсък ни запращаше в въпросното момиче зад мантинелата.Ако ми светнат с фаровете, бипнат или нещо такова винаги се извинявам на всеки се случва.
Последна промяна TheDriver на 29 Ное 2009, 19:26, променена общо 1 път
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
В България е така. Пълно е с комплексари на пътя, които се мислят за Господ и че могат да правят каквото си искат. Един път баща ми имал подобен случай с некви мутри с пикапи тойота. Влезнал в кръгово с нормална скорост - 40-50 км, но онези решили че могат да влеза по-бързо и че той им кара бавно и започнали да го натискат от пътя за да го изтласкат. Бая се бяха уплашили защото бяха с моята кола тогава и баща ми се притеснил че ще я надраскат или дори може да тръгнат да се разправят. Имали са късмет че не съм бил аз, но това е друга тема, защото много тарикати са се извинявали след тарикатщини. Та така в нашата мила родна държавица, смешковците се правят на големи мъже и тарикати, докато не си открият майстора и почнат да реват.
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Тъпанари на пътя много, така че за съжаление, единственото което можем да направим е да се пазим 

бла-бла-бла-бла-бла
И мен така да ме изпреварваш на забранено място и аз ще те засека, ще се разсвиря, ще ти светкам с фарове.
Щото ми е писнало от тъпи рейсъри с книжки от по 200 лева, дето държат Господ за шлифера, правилата ги нямат за нищо и карат като да са сами на пътя.
И аз искам да стигна закъдето съм тръгнал, по възможност не на части.
Като ти е бърза работата, ще тръгнеш 15 мин по-рано.
Като правиш изпълнения на треторазреден селски бек на пътя ти пожелавам скорошна среща с кака Мантинела.
До гуша ми е дошло от помияри на пътя!
Оная вечер един педе****т с неква сива е46-тица така зверски ме засече, клаксон, къси-дълги, оня спря пред мене на завоя и уж даде на заден ход да слиза може би да си говорим, не знам защо се отказа, ма и по-добре, че имам чувството, че ще ми падне пердето в такъв момент и ще лежа на топло после. И хем аз не съм от опасните типове, бая хора са с бухалки и дори железа...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Ми автора и мен да ме хванеш в лошо настроение и аз бих те засякла така. Колкото и да се бърза, да се кара със 100 по селата из Предела е пълна глупост. Изпреварваш колона, на забранено място... Жестът не е невероятен, а се радвай, че не си попаднал на някой още по-нервен и не си изял шамарите.
ferdy написа:Ми автора и мен да ме хванеш в лошо настроение и аз бих те засякла така. Колкото и да се бърза, да се кара със 100 по селата из Предела е пълна глупост. Изпреварваш колона, на забранено място... Жестът не е невероятен, а се радвай, че не си попаднал на някой още по-нервен и не си изял шамарите.
Хубаво, той изпреварва на забранено, тоа не е редно и не го защитавам. Но... На теб лично, с какво ти пречи, че те изпреварва, ако не се вреже пред теб и не те засече, например? Или просто не можете да преживеете, че някой кара по-бързо от вас.

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
"колегата" си е объркал професията
да беше станал полицай да наказва нарушителите на пътя
да беше станал полицай да наказва нарушителите на пътя

Докато четох темата се сетих за един случай... преди много-много време.
Карам в колона извънграда, ПЛЪТНО зад мен тир, пред мен бус, а пред буса камион с ремърке.
Движихме се със 60-70, като виждах че линия е непрекъсната излизах лекичко да видя дали идват коли понеже този с буса дълго време не даваше признаци, че иска да изпреварва. При едно моя показване, видях че отзад наближава кола(т.е. изпреварваше колоната) ако не се лъжа пасат-2, и се прибрах... този почти се беше изравнил с буса пред мен и пусна газта, но без да натиска спирачка... и аз понеже не го знаех какво ще направи,реших от рано да вляза в банкета.
Та този с пасата явно видя че съм се свил и тръгна лекичко да ми идва на гости. Понеже няма как да се съберем в една лента двамата, натиснах леко спирачката колкото да не ме подпре тира отзад.. но в това време мина насрешно движещата се кола(явно и тя е влязла лекичко в банкета) и този с пасата тръгна да изпреварва. Аз вече супер ядосан тръгвам след него - не че да правя простотии просто бях супер ядосан... и таман като изпреварихме колоната, този с пасата пусна аварийни... като ги видях хем ми стана хубаво, хем тъпо. 
Карам в колона извънграда, ПЛЪТНО зад мен тир, пред мен бус, а пред буса камион с ремърке.

Движихме се със 60-70, като виждах че линия е непрекъсната излизах лекичко да видя дали идват коли понеже този с буса дълго време не даваше признаци, че иска да изпреварва. При едно моя показване, видях че отзад наближава кола(т.е. изпреварваше колоната) ако не се лъжа пасат-2, и се прибрах... този почти се беше изравнил с буса пред мен и пусна газта, но без да натиска спирачка... и аз понеже не го знаех какво ще направи,реших от рано да вляза в банкета.

Просто нямам думи към автора - хем нарушил правилата, хем карал с превишена скорост - не ми обеснявай че минаваш през селото и ограничението е 90 въпреки мантинелите. И понеже някой решил да ти покаже че не се прави така (тука не толерирам засичането, че можеше да стане нещо по лошо).
И какъв е резултата - вместо да си вземеш поука, мрънкаш по форуми как те били засекли......
И какъв е резултата - вместо да си вземеш поука, мрънкаш по форуми как те били засекли......

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
не толерирам и аз изпреварването на колегата, но засичането от тоя олигофрен е било супер опасно! Поредния идиот дет са прай на голям съдник
извинявай ама не си ти или който и да е човека който трябва да наказва такива прояви(неразрешеното изпреварване) дай да ти задам един въпрос ако така тебе те изпревари някой S500 или някоя G класа ще го засечеш ли така или даже ще намалиш и ще са поприбереш в дясно?
ferdy написа:Ми автора и мен да ме хванеш в лошо настроение и аз бих те засякла така. Колкото и да се бърза, да се кара със 100 по селата из Предела е пълна глупост. Изпреварваш колона, на забранено място... Жестът не е невероятен, а се радвай, че не си попаднал на някой още по-нервен и не си изял шамарите.
извинявай ама не си ти или който и да е човека който трябва да наказва такива прояви(неразрешеното изпреварване) дай да ти задам един въпрос ако така тебе те изпревари някой S500 или някоя G класа ще го засечеш ли така или даже ще намалиш и ще са поприбереш в дясно?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Каквото се повикало такова се обадило
S класа ли е, летяща чиния ли е-има си правила. Жалко е когато човек не вижда собственият си пряк принос в някоя кофти случка.

Никой не мое ма връне на селу!
тука все невинни душици които спазват правилника що не вземете да си ударите по един шамар всичките и да се усвестите малко а на ден сигурно всички правим нарушения да ни вземат книжките за година а оплюхте човека плюйте върху тъпото к----е с джипа решил да го наказва и вие го защитавате ми тогава като видите пешеходец да пресича на непозволено място дайте му урок сгазете го
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Направи на себе си едно показно, че аз не знам как ставаnazo1976 написа:що не вземете да си ударите по един шамар всичките

Никой не мое ма връне на селу!
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5