Защо бият жените и мразят богатите
Модератор: Общи модератори
Re: Защо бият жените и мразят богатите
И кво постигаш, като я набиеш...? Тва трябва да си ебати комплексарчето да пребиеш майката на децата си!!!
Смешник..
Смешник..
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...бих допълнил- от немане на работа и от контактуване с кухи лейки- разговорът е от сорта:
аууу, муцка, моичкия снощи като се прибра ми купи верту! а пък оная вечер ходихме в биад! и там сметката дето я плати беше 500 лева! ама аз му исках да ми купи новия cls, а той ме залъгва с некви злата от алтън баш.....ама аз ще му го върна с мишо,пишо и прочие....
затова

аууу, муцка, моичкия снощи като се прибра ми купи верту! а пък оная вечер ходихме в биад! и там сметката дето я плати беше 500 лева! ама аз му исках да ми купи новия cls, а той ме залъгва с некви злата от алтън баш.....ама аз ще му го върна с мишо,пишо и прочие....
затова

my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Изключително добре казаноalexsch написа:....ама лошото е, че и боя не помага срещу мозъчната недостатъчност!
аз едно не мога да разбера- в цял свят има два модела на общуване:
ориенталски нрави: мъжо плаща 100%, осигурява жената, и съответно има всякакви права (дори да я претрепе с камъни) женката си знае мястото!
европейски нпави: мъжо плаща 50% женката плаща 50% - има равноправие!
и тук идва, както винаги българския модел- странна симбиоза от горните два- мъжо е длъжен да плаща 100%, ама не само на нея, ами и на сестра й, и съответно мъжо нема никакви права- напротив- все е крив, че не изкарва достатъчно пари, щото видиш ли Пешо, Гошо, Ваньо имали повече от него....ми как като пиеш две ракии да не и отвъртиш една- а кажи ми?!

Ако говорим за конкретния случай,почти изцяло съм съгласен с карбоНовски

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
flame написа:saleen написа:Кой каквото е дробил си го сърба
saleen написа:някои жени предпочитат боя от богатия си любовник или съпруг, пред алтернативата сами да постигнат нещо
По-добре бой от богат любовник, отколкото бой от беден любовник![]()
И ако трябва да сме сериозни - "манекенките" също постигат нещо, но с красота, а не с висше образование
Това от опит ли го говориш? Щото аз познавам манекенка, която учи право в университет. И не е хванала нито чичко паричко нито нещо подобно.
А за омразата към преуспелите нормално е. Все пак всеки си мисли, че щом някой е успял той е мутра или е правил далавери. Все пак как по нормален начин той ще успее пък аз няма? Само дето той не е мързеливия тип като мен, ма туй няма значение. Всички са мутри, далавераджии, ма аз съм някъв смешен селянин.
А туй да биеш жената си е супер смешно. Като си някъв голям бияч я иди се сбий с някой дет е 2 пъти, колкото теб или дори, колкото теб.
Последна промяна Toneloker на 01 Дек 2009, 16:45, променена общо 1 път

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
krystal написа:И кво постигаш, като я набиеш...? Тва трябва да си ебати комплексарчето да пребиеш майката на децата си!!!
Смешник..
Трябва да си ебати и парцала , да изоставиш бащата на децата си - човека който те е гледал,хранил и обичал (защото в България в 80% от семействата , мъжете изхранват)

Говорим за идеалистичен случай , в който жената утива , без обективна причина , при този който е по-добре уреден финансово(често срещно сред родните материалистки) . Както казах , неоправдавам шамарите за студена манджа ...
Това от опит ли го говориш? Щото аз познавам манекенка, която учи право в университет. И не е хванала нито чичко паричко нито нещо подобно.
А за омразата към преуспелите нормално е. Все пак всеки си мисли, че щом някой е успял той е мутра или е правил далавери. Все пак как по нормален начин той ще успее пък аз няма? Само дето той не е мързеливия тип като мен, ма туй няма значение. Всички са мутри, далавераджии, ма аз съм някъв смешен селянин.
А туй да биеш жената си е супер смешно. Като си някъв голям бияч я иди се сбий с някой дет е 2 пъти, колкото теб или дори теб
Я виж процента на манекенките , които са така . Да не говорим сега за родното образование , че куцо,кьораво сакато са вече с диплома , била по право,маркеинг или мениджмънт - единствения труд е да се намерят пищовите за изпита и гледаш , тъпи мръвки ,дето не могат да обелят една дума , как пълнят дипломите със 6ци

Завърти се повечко по лачените клубове да , видиш манекенките с кой се двиажат и как , често един човек "завладява сърцето" на 4 или 5 та даже и 8 на веднъж и те нямат нищо против последващата оргия

Системния тормоз на жена ти е безмислен - след първия заслужен шамар , ако продължи да греши , раздяла и готво ... Здрав бой само в изключително тежки случай и само за збогом ...
Последна промяна acho.rs на 01 Дек 2009, 16:53, променена общо 1 път
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Тука много страдали има май
Мъж се прибира от работа и казва на жена си:
-Жено тая вечер те очаква романтична вечер
Жената пита
-В какво ще се състои романтичната ти вечер?
И мъжа отговаря
-Тая вечер ще те бия на свещи
Аче сешташ ли се, че никъде не е записано, че жената е твоя собственост...не е луд тоя дето яде баницата

Мъж се прибира от работа и казва на жена си:
-Жено тая вечер те очаква романтична вечер
Жената пита
-В какво ще се състои романтичната ти вечер?
И мъжа отговаря
-Тая вечер ще те бия на свещи

Аче сешташ ли се, че никъде не е записано, че жената е твоя собственост...не е луд тоя дето яде баницата

Последна промяна sobiss на 01 Дек 2009, 16:55, променена общо 1 път
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Еми така е...като си избрал такъв начин на живот, трябва да си готов да си платиш цената за него...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMWPetar написа:Еми така е...като си избрал такъв начин на живот, трябва да си готов да си платиш цената за него...
Какъв начин си избрал?
Или щом мъжа е с пари= на това да си боксова круша? Айде стига с това тесногърдие...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
всички знаем какво имаше предвид колегата....-когато мъжът е подбиран с огромни компромиси от жената,компенсирани предимно от пари...krystal написа:BMWPetar написа:Еми така е...като си избрал такъв начин на живот, трябва да си готов да си платиш цената за него...
Какъв начин си избрал?
Или щом мъжа е с пари= на това да си боксова круша? Айде стига с това тесногърдие...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Избират да са кукли на конци и да се държат както на чичко дебеловратко му е удобно, нали затова ги хранят, глезят, обличат и прочие-танто за танто. Който плаща, той поръчва музиката. Има ли тая жена самочувствие, че е равноправна, че е нещо-няма, не и без мъжа си, както каза една такава дама -"Предпочитам да плача на седалката на Ролс-Ройс, отколкото да ме возят на колело."
Никой не мое ма връне на селу!
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Е да де. Ама след време колелото става като оазис в пустиня.
Все него виждаш, ама е все така далече от тебе
Все него виждаш, ама е все така далече от тебе

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Боксови круши трябва да бъдат тези, които си го заслужават.
Щото иначе какво се получава, като си жена можеш безнаказано да си вееш..... където си пожелаеш ли?
Щото иначе какво се получава, като си жена можеш безнаказано да си вееш..... където си пожелаеш ли?

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Пък ако има и деца проблемът става още по- сложен, защото не можеш току-така да и биеш шута 

Никой не мое ма връне на селу!
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
acho.rs написа:Я виж процента на манекенките , които са така . Да не говорим сега за родното образование , че куцо,кьораво сакато са вече с диплома , била по право,маркеинг или мениджмънт - единствения труд е да се намерят пищовите за изпита и гледаш , тъпи мръвки ,дето не могат да обелят една дума , как пълнят дипломите със 6ци![]()
Завърти се повечко по лачените клубове да , видиш манекенките с кой се двиажат и как , често един човек "завладява сърцето" на 4 или 5 та даже и 8 на веднъж и те нямат нищо против последващата оргия![]()
Системния тормоз на жена ти е безмислен - след първия заслужен шамар , ако продължи да греши , раздяла и готво ... Здрав бой само в изключително тежки случай и само за збогом ...
Да, но Вие ги слагате всичките под общ знаменател. Както ги слагате и жените с по-заможни мъже. Не всички са тъпи материалистки, които стават за 1-2 пъти, а после като тръгнат да ти говорят ти идва да се самоубиеш.

saleen написа:flame написа:Силовите методи са признак на слабост
Все едно да кажеш, че голямата кола означава малка пишка
Ми да ти кажа в много случаи точно това означава голямата кола

alexsch написа:ориенталски нрави: мъжо плаща 100%, осигурява жената, и съответно има всякакви права (дори да я претрепе с камъни) женката си знае мястото!
европейски нпави: мъжо плаща 50% женката плаща 50% - има равноправие!
и тук идва, както винаги българския модел- странна симбиоза от горните два
Много добре казано

Bogat-Beden написа:Изключително добре казаноСамо с последното не съм съгласен...-стигне ли се дотам да посягаш или дори да обиждаш жена си(обиждал съм,не съм посягал,макар да съм бил на косъм..
),нещата са предостатъчно деградирали,за да продължавате нанякъде заедно...
Ако говорим за конкретния случай,почти изцяло съм съгласен с карбоНовски,без едно-българите не мразят всички богати,а онези ,за които е всеизвестно,че е станало по незаконен път и най-малкото би трябвало да търкат наровете,вместо да им гледаме фасоните и как си сменят колите...А въпреки че съм категорично против боя над жени,било то и като тази потърпевшата е повече от ясно,че тя си знае как си го е заслужила...Както каза един колега по горе с кюфтетата...

acho.rs написа:krystal написа:И кво постигаш, като я набиеш...? Тва трябва да си ебати комплексарчето да пребиеш майката на децата си!!!
Смешник..
Трябва да си ебати и парцала , да изоставиш бащата на децата си - човека който те е гледал,хранил и обичал (защото в България в 80% от семействата , мъжете изхранват)Смешни са ми к**ва , дето се оплакват ,че ги бият - малко им е !
Виж ся - най-общо казано в Западна Европа хората се развеждат, а в Афганистан си пребиват жените с камъни.

И човек е добре да избере - дали да бъде европеец или талибан.

Най-смешното е да се държиш като талибан, а да когато стане дума за твоите права да вадиш Европейската харта за правата на човека.