Защо бият жените и мразят богатите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Защо бият жените и мразят богатите

Мнение от krystal » 01 Дек 2009, 16:24

И кво постигаш, като я набиеш...? Тва трябва да си ебати комплексарчето да пребиеш майката на децата си!!!
Смешник..

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 01 Дек 2009, 16:33

...бих допълнил- от немане на работа и от контактуване с кухи лейки- разговорът е от сорта:
аууу, муцка, моичкия снощи като се прибра ми купи верту! а пък оная вечер ходихме в биад! и там сметката дето я плати беше 500 лева! ама аз му исках да ми купи новия cls, а той ме залъгва с некви злата от алтън баш.....ама аз ще му го върна с мишо,пишо и прочие....

затова :bang: :bang: :bang:
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Дек 2009, 16:39

alexsch написа:....ама лошото е, че и боя не помага срещу мозъчната недостатъчност!

аз едно не мога да разбера- в цял свят има два модела на общуване:

ориенталски нрави: мъжо плаща 100%, осигурява жената, и съответно има всякакви права (дори да я претрепе с камъни) женката си знае мястото!

европейски нпави: мъжо плаща 50% женката плаща 50% - има равноправие!

и тук идва, както винаги българския модел- странна симбиоза от горните два- мъжо е длъжен да плаща 100%, ама не само на нея, ами и на сестра й, и съответно мъжо нема никакви права- напротив- все е крив, че не изкарва достатъчно пари, щото видиш ли Пешо, Гошо, Ваньо имали повече от него....ми как като пиеш две ракии да не и отвъртиш една- а кажи ми?!
Изключително добре казано :idea: Само с последното не съм съгласен...-стигне ли се дотам да посягаш или дори да обиждаш жена си(обиждал съм,не съм посягал,макар да съм бил на косъм.. :confused: ),нещата са предостатъчно деградирали,за да продължавате нанякъде заедно...
Ако говорим за конкретния случай,почти изцяло съм съгласен с карбоНовски :mhihi: ,без едно-българите не мразят всички богати,а онези ,за които е всеизвестно,че е станало по незаконен път и най-малкото би трябвало да търкат наровете,вместо да им гледаме фасоните и как си сменят колите...А въпреки че съм категорично против боя над жени,било то и като тази потърпевшата е повече от ясно,че тя си знае как си го е заслужила...Както каза един колега по горе с кюфтетата... ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 01 Дек 2009, 16:44

flame написа:
saleen написа:Кой каквото е дробил си го сърба

:yes:

saleen написа:някои жени предпочитат боя от богатия си любовник или съпруг, пред алтернативата сами да постигнат нещо

По-добре бой от богат любовник, отколкото бой от беден любовник :lol:
И ако трябва да сме сериозни - "манекенките" също постигат нещо, но с красота, а не с висше образование :mhihi:

Това от опит ли го говориш? Щото аз познавам манекенка, която учи право в университет. И не е хванала нито чичко паричко нито нещо подобно.
А за омразата към преуспелите нормално е. Все пак всеки си мисли, че щом някой е успял той е мутра или е правил далавери. Все пак как по нормален начин той ще успее пък аз няма? Само дето той не е мързеливия тип като мен, ма туй няма значение. Всички са мутри, далавераджии, ма аз съм някъв смешен селянин.
А туй да биеш жената си е супер смешно. Като си някъв голям бияч я иди се сбий с някой дет е 2 пъти, колкото теб или дори, колкото теб.
Последна промяна Toneloker на 01 Дек 2009, 16:45, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Дек 2009, 16:45

krystal написа:И кво постигаш, като я набиеш...? Тва трябва да си ебати комплексарчето да пребиеш майката на децата си!!!
Смешник..

Трябва да си ебати и парцала , да изоставиш бащата на децата си - човека който те е гледал,хранил и обичал (защото в България в 80% от семействата , мъжете изхранват) :idea: Смешни са ми к**ва , дето се оплакват ,че ги бият - малко им е !
Говорим за идеалистичен случай , в който жената утива , без обективна причина , при този който е по-добре уреден финансово(често срещно сред родните материалистки) . Както казах , неоправдавам шамарите за студена манджа ...

Това от опит ли го говориш? Щото аз познавам манекенка, която учи право в университет. И не е хванала нито чичко паричко нито нещо подобно.
А за омразата към преуспелите нормално е. Все пак всеки си мисли, че щом някой е успял той е мутра или е правил далавери. Все пак как по нормален начин той ще успее пък аз няма? Само дето той не е мързеливия тип като мен, ма туй няма значение. Всички са мутри, далавераджии, ма аз съм някъв смешен селянин.
А туй да биеш жената си е супер смешно. Като си някъв голям бияч я иди се сбий с някой дет е 2 пъти, колкото теб или дори теб

Я виж процента на манекенките , които са така . Да не говорим сега за родното образование , че куцо,кьораво сакато са вече с диплома , била по право,маркеинг или мениджмънт - единствения труд е да се намерят пищовите за изпита и гледаш , тъпи мръвки ,дето не могат да обелят една дума , как пълнят дипломите със 6ци :help:
Завърти се повечко по лачените клубове да , видиш манекенките с кой се двиажат и как , често един човек "завладява сърцето" на 4 или 5 та даже и 8 на веднъж и те нямат нищо против последващата оргия :idea:
Системния тормоз на жена ти е безмислен - след първия заслужен шамар , ако продължи да греши , раздяла и готво ... Здрав бой само в изключително тежки случай и само за збогом ...
Последна промяна acho.rs на 01 Дек 2009, 16:53, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 01 Дек 2009, 16:51

Тука много страдали има май :mhihi:

Мъж се прибира от работа и казва на жена си:
-Жено тая вечер те очаква романтична вечер
Жената пита
-В какво ще се състои романтичната ти вечер?
И мъжа отговаря
-Тая вечер ще те бия на свещи :mhihi:

Аче сешташ ли се, че никъде не е записано, че жената е твоя собственост...не е луд тоя дето яде баницата :winky:
Последна промяна sobiss на 01 Дек 2009, 16:55, променена общо 1 път

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 01 Дек 2009, 16:53

Еми така е...като си избрал такъв начин на живот, трябва да си готов да си платиш цената за него...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 01 Дек 2009, 16:55

BMWPetar написа:Еми така е...като си избрал такъв начин на живот, трябва да си готов да си платиш цената за него...

Какъв начин си избрал?
Или щом мъжа е с пари= на това да си боксова круша? Айде стига с това тесногърдие...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Дек 2009, 16:57

krystal написа:
BMWPetar написа:Еми така е...като си избрал такъв начин на живот, трябва да си готов да си платиш цената за него...

Какъв начин си избрал?
Или щом мъжа е с пари= на това да си боксова круша? Айде стига с това тесногърдие...
всички знаем какво имаше предвид колегата....-когато мъжът е подбиран с огромни компромиси от жената,компенсирани предимно от пари... ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 01 Дек 2009, 17:03

Избират да са кукли на конци и да се държат както на чичко дебеловратко му е удобно, нали затова ги хранят, глезят, обличат и прочие-танто за танто. Който плаща, той поръчва музиката. Има ли тая жена самочувствие, че е равноправна, че е нещо-няма, не и без мъжа си, както каза една такава дама -"Предпочитам да плача на седалката на Ролс-Ройс, отколкото да ме возят на колело."
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 01 Дек 2009, 17:06

Е да де. Ама след време колелото става като оазис в пустиня.
Все него виждаш, ама е все така далече от тебе :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Дек 2009, 17:06

Боксови круши трябва да бъдат тези, които си го заслужават.
Щото иначе какво се получава, като си жена можеш безнаказано да си вееш..... където си пожелаеш ли? ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 01 Дек 2009, 17:10

Пък ако има и деца проблемът става още по- сложен, защото не можеш току-така да и биеш шута ;)
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 01 Дек 2009, 17:15

acho.rs написа:Я виж процента на манекенките , които са така . Да не говорим сега за родното образование , че куцо,кьораво сакато са вече с диплома , била по право,маркеинг или мениджмънт - единствения труд е да се намерят пищовите за изпита и гледаш , тъпи мръвки ,дето не могат да обелят една дума , как пълнят дипломите със 6ци :help:
Завърти се повечко по лачените клубове да , видиш манекенките с кой се двиажат и как , често един човек "завладява сърцето" на 4 или 5 та даже и 8 на веднъж и те нямат нищо против последващата оргия :idea:
Системния тормоз на жена ти е безмислен - след първия заслужен шамар , ако продължи да греши , раздяла и готво ... Здрав бой само в изключително тежки случай и само за збогом ...

Да, но Вие ги слагате всичките под общ знаменател. Както ги слагате и жените с по-заможни мъже. Не всички са тъпи материалистки, които стават за 1-2 пъти, а после като тръгнат да ти говорят ти идва да се самоубиеш.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Дек 2009, 17:23

saleen написа:
flame написа:Силовите методи са признак на слабост

Все едно да кажеш, че голямата кола означава малка пишка

Ми да ти кажа в много случаи точно това означава голямата кола :lol:

alexsch написа:ориенталски нрави: мъжо плаща 100%, осигурява жената, и съответно има всякакви права (дори да я претрепе с камъни) женката си знае мястото!
европейски нпави: мъжо плаща 50% женката плаща 50% - има равноправие!
и тук идва, както винаги българския модел- странна симбиоза от горните два

Много добре казано :mhihi:

Bogat-Beden написа:Изключително добре казано :idea: Само с последното не съм съгласен...-стигне ли се дотам да посягаш или дори да обиждаш жена си(обиждал съм,не съм посягал,макар да съм бил на косъм.. :confused: ),нещата са предостатъчно деградирали,за да продължавате нанякъде заедно...
Ако говорим за конкретния случай,почти изцяло съм съгласен с карбоНовски :mhihi: ,без едно-българите не мразят всички богати,а онези ,за които е всеизвестно,че е станало по незаконен път и най-малкото би трябвало да търкат наровете,вместо да им гледаме фасоните и как си сменят колите...А въпреки че съм категорично против боя над жени,било то и като тази потърпевшата е повече от ясно,че тя си знае как си го е заслужила...Както каза един колега по горе с кюфтетата... ;)

:yes: Съглесен с почти всичко. Щеше ми се и с това в червеното да се съглася, но си мисля, че у нас по default каращите скъпи коли са престъпници и боклуци. Средностатистическият човек като види някоя Х6 примерно и първата му мисъл е "На кой ли мафиот е пък тая и за коя от ХХХ си я е купил?".

acho.rs написа:
krystal написа:И кво постигаш, като я набиеш...? Тва трябва да си ебати комплексарчето да пребиеш майката на децата си!!!
Смешник..

Трябва да си ебати и парцала , да изоставиш бащата на децата си - човека който те е гледал,хранил и обичал (защото в България в 80% от семействата , мъжете изхранват) :idea: Смешни са ми к**ва , дето се оплакват ,че ги бият - малко им е !

Виж ся - най-общо казано в Западна Европа хората се развеждат, а в Афганистан си пребиват жените с камъни. :winky:
И човек е добре да избере - дали да бъде европеец или талибан. :winky:
Най-смешното е да се държиш като талибан, а да когато стане дума за твоите права да вадиш Европейската харта за правата на човека. :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата