един въпрос

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

един въпрос

Мнение от evans » 17 Юли 2005, 21:51

Как мога да стана модератор в този форум.Това не е ебавка ама искам да стана модератор към някой подфорум .Какви изисквания има ,казвайте за да се подготвям

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 17 Юли 2005, 22:35

Eпъ и аз искам,но смятам,че още ми е рано
ТДС - Турбо Див Селянин

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 17 Юли 2005, 22:40

1-во много е рано и за двама ви да ставате модератри ;) това не значи че аз и Асен си избираме модераторите по дата на регистриране, но за да стане даден човек модератор трябва да го познаваме лично и то обикновенно добре. Ясни критерий за назначаването няма, но основните са човека да се е доказал като сериозен, смислен, полезен и работлив, както и повечето от хората тук да го познават. Когато се преразглежда модераторския състав от мен и Асен се избират няколко такива хора на които се дава шанс да се докажат и ако го направят стават модератори. С две думи в този форум да си мод или админ е огромна чест и обикновенно се дължи на дълго доказване и работа за клуба и форума.

Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 17 Юли 2005, 22:48

Fast-and-Furious написа:1-во много е рано и за двама ви да ставате модератри ;) това не значи че аз и Асен си избираме модераторите по дата на регистриране, но за да стане даден човек модератор трябва да го познаваме лично и то обикновенно добре. Ясни критерий за назначаването няма, но основните са човека да се е доказал като сериозен, смислен, полезен и работлив, както и повечето от хората тук да го познават. Когато се преразглежда модераторския състав от мен и Асен се избират няколко такива хора на които се дава шанс да се докажат и ако го направят стават модератори. С две думи в този форум да си мод или админ е огромна чест и обикновенно се дължи на дълго доказване и работа за клуба и форума.

100% и аз смятам така
ТДС - Турбо Див Селянин

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Юли 2005, 23:10

Много сбито, ясно и точно :yes: Ето такива постове ме кефят :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 17 Юли 2005, 23:13

Ми кога и къде да дойда да се запознаем ..... Казвам се Боби и ако ме харесате мое ли да ме направите или модераторче а може и админче :mhihi: :mhihi: аааабе по добре първо модераторче...пак после ще видим :mhihi: :mhihi: та къде да дойда за да се запознаем и как ще се познаем :uups: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 17 Юли 2005, 23:35

Fast-and-Furious написа:1-во много е рано и за двама ви да ставате модератри ;) това не значи че аз и Асен си избираме модераторите по дата на регистриране, но за да стане даден човек модератор трябва да го познаваме лично и то обикновенно добре. Ясни критерий за назначаването няма, но основните са човека да се е доказал като сериозен, смислен, полезен и работлив, както и повечето от хората тук да го познават. Когато се преразглежда модераторския състав от мен и Асен се избират няколко такива хора на които се дава шанс да се докажат и ако го направят стават модератори. С две думи в този форум да си мод или админ е огромна чест и обикновенно се дължи на дълго доказване и работа за клуба и форума.

Мерси много ,знам че е така ама аз да си питам ,важното е сега форума да върви напред ,да има интересни теми ,да се регистрират повече МОМИЧЕТА а пък дали ще стана модератор или не ,това не е от значение.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Юли 2005, 0:04

:mhihi: :lol: ;)

Да му мислят сегашните модове, щото с този наплив от кандидат-модератори ще почне да им изтива мястото :mhihi: :winky:

Шегата настрана....
Избора на модераторския екип се базира на дооооста фактори. Иво е изброил част от тях, а аз ще се спра на друга част.
За да си модератор тук освен всичко изброено вече, трябва да си и с доста железни нерви, сдържано поведение, както и да си наясно, че не можеш да плещиш каквото си искаш и да се злепоставяш - просто защото не би злепоставил само себе си, а и екипа, чийто член си. Трябва да се научиш да мислиш преди да пишеш, да реагираш рязко когато се налага но и да си незабележим, тактичен, дискретен и най-вече - дипломатичен. Всъшност за всяка секция от форума си има специфични изисквания към модераторите. Също така трябва да са така подбрани, че да се допълват и с останалите модератори на дадена секция. Най-трудно е да усетиш плаващата граница на това кога трябва да се намесиш и по какъв точно начин. И т.н. и т.н. и т.н.

Ето нещо интересно от кухнята :mhihi:
Когато предстоят промени в модераторския екип, Fast-and-Furious изпада в нервна криза и пуши по една кутия цигари на вечер - причината обикновено е в мен :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted: :mrgreen:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Мнение от Терзийски » 18 Юли 2005, 10:18

:shock: :mhihi: :arrow: А да по питам нещо... Защото съм от скоро и незнам къде се събирате ...за да дойда да вида дали ще ме харесате за модераторче .....Аз пък съм чул, че модераторите се избират по шуробаджанащина :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Върно ли е това нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 18 Юли 2005, 10:58

Ако е вярно почвай да разузнаваш кой от екипа има сестра :mhihi:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 18 Юли 2005, 11:11

XaMaB написа:Ако е вярно почвай да разузнаваш кой от екипа има сестра :mhihi:

Ми кат се запознаем ще разбера каква е хавата :mhihi: :mhihi: лелелел един път да ме изберат :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 18 Юли 2005, 11:28

XaMaB написа:Ако е вярно почвай да разузнаваш кой от екипа има сестра :mhihi:

Абе аз знам кой има сестра , но тъй като и на мен ми се става модератор ще си трая :mhihi:
Сега с тоя наплив за модератори старите ще се стегнат и глей ко стааа :mhihi:
те не че не са стегнати 8)
Най-мразя да съм прав!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 18 Юли 2005, 11:41

Кво се натискате.. Явно добри пари плащат за заплати :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 18 Юли 2005, 11:43

b2 написа:Кво се натискате.. Явно добри пари плащат за заплати :mhihi:

А глупости за слава и чест е :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 18 Юли 2005, 12:01

А пък ако ме направите и мен модератор :shock: ще ви покажа снимка на сестра ми, пък който успее ще черпя :mhihi:

P.S.
много я бива с "гелотината" :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата