един въпрос
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
един въпрос
Как мога да стана модератор в този форум.Това не е ебавка ама искам да стана модератор към някой подфорум .Какви изисквания има ,казвайте за да се подготвям
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
1-во много е рано и за двама ви да ставате модератри
това не значи че аз и Асен си избираме модераторите по дата на регистриране, но за да стане даден човек модератор трябва да го познаваме лично и то обикновенно добре. Ясни критерий за назначаването няма, но основните са човека да се е доказал като сериозен, смислен, полезен и работлив, както и повечето от хората тук да го познават. Когато се преразглежда модераторския състав от мен и Асен се избират няколко такива хора на които се дава шанс да се докажат и ако го направят стават модератори. С две думи в този форум да си мод или админ е огромна чест и обикновенно се дължи на дълго доказване и работа за клуба и форума.
Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Fast-and-Furious написа:1-во много е рано и за двама ви да ставате модератритова не значи че аз и Асен си избираме модераторите по дата на регистриране, но за да стане даден човек модератор трябва да го познаваме лично и то обикновенно добре. Ясни критерий за назначаването няма, но основните са човека да се е доказал като сериозен, смислен, полезен и работлив, както и повечето от хората тук да го познават. Когато се преразглежда модераторския състав от мен и Асен се избират няколко такива хора на които се дава шанс да се докажат и ако го направят стават модератори. С две думи в този форум да си мод или админ е огромна чест и обикновенно се дължи на дълго доказване и работа за клуба и форума.
100% и аз смятам така
ТДС - Турбо Див Селянин
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Ми кога и къде да дойда да се запознаем ..... Казвам се Боби и ако ме харесате мое ли да ме направите или модераторче а може и админче
аааабе по добре първо модераторче...пак после ще видим
та къде да дойда за да се запознаем и как ще се познаем

Мерси много ,знам че е така ама аз да си питам ,важното е сега форума да върви напред ,да има интересни теми ,да се регистрират повече МОМИЧЕТА а пък дали ще стана модератор или не ,това не е от значение.Fast-and-Furious написа:1-во много е рано и за двама ви да ставате модератритова не значи че аз и Асен си избираме модераторите по дата на регистриране, но за да стане даден човек модератор трябва да го познаваме лично и то обикновенно добре. Ясни критерий за назначаването няма, но основните са човека да се е доказал като сериозен, смислен, полезен и работлив, както и повечето от хората тук да го познават. Когато се преразглежда модераторския състав от мен и Асен се избират няколко такива хора на които се дава шанс да се докажат и ако го направят стават модератори. С две думи в този форум да си мод или админ е огромна чест и обикновенно се дължи на дълго доказване и работа за клуба и форума.
- Новини
-

Да му мислят сегашните модове, щото с този наплив от кандидат-модератори ще почне да им изтива мястото

Шегата настрана....
Избора на модераторския екип се базира на дооооста фактори. Иво е изброил част от тях, а аз ще се спра на друга част.
За да си модератор тук освен всичко изброено вече, трябва да си и с доста железни нерви, сдържано поведение, както и да си наясно, че не можеш да плещиш каквото си искаш и да се злепоставяш - просто защото не би злепоставил само себе си, а и екипа, чийто член си. Трябва да се научиш да мислиш преди да пишеш, да реагираш рязко когато се налага но и да си незабележим, тактичен, дискретен и най-вече - дипломатичен. Всъшност за всяка секция от форума си има специфични изисквания към модераторите. Също така трябва да са така подбрани, че да се допълват и с останалите модератори на дадена секция. Най-трудно е да усетиш плаващата граница на това кога трябва да се намесиш и по какъв точно начин. И т.н. и т.н. и т.н.
Ето нещо интересно от кухнята

Когато предстоят промени в модераторския екип, Fast-and-Furious изпада в нервна криза и пуши по една кутия цигари на вечер - причината обикновено е в мен

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Върно ли е това нещо

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
XaMaB написа:Ако е вярно почвай да разузнаваш кой от екипа има сестра
Ми кат се запознаем ще разбера каква е хавата

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Кво се натискате.. Явно добри пари плащат за заплати 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2