За жените.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: За жените.....

Мнение от ///peter » 10 Дек 2009, 11:19

най-големия :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wpb19 » 10 Дек 2009, 11:25

Евалата Е.Димитров твърдо те подкрепям. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 10 Дек 2009, 14:27

Е.Димитров написа: Ако беше субективно,маникенките щяха да са дебели,намаше да има операции на цици и рекламите (освен оная гнусотна реклама с ония вълк мария от гадния прах за пране бонукс,който никога не бих си го купил,не за друго,а защото лъха на бедност и мизерия) щяха да са с посредствени моми.
Субективното се поражда от помярщината,тоест някой индивид си изгражда образ на обожание някоя крива кака с малки цици и голем задник...щото знае че толко са му възможностите,не може да надскочи себе си,да не мислиш че същия индивид не маа ръчно пред некое списани с модел различен от жена му :mhihi:

Това е мнението!!!
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 10 Дек 2009, 16:40

Е.Димитров написа:Ако беше субективно,маникенките щяха да са дебели,намаше да има операции на цици и рекламите (освен оная гнусотна реклама с ония вълк мария от гадния прах за пране бонукс,който никога не бих си го купил,не за друго,а защото лъха на бедност и мизерия) щяха да са с посредствени моми.
Субективното се поражда от помярщината,тоест някой индивид си изгражда образ на обожание някоя крива кака с малки цици и голем задник...щото знае че толко са му възможностите,не може да надскочи себе си,да не мислиш че същия индивид не маа ръчно пред некое списани с модел различен от жена му :mhihi:

Димитров..не само ти излизаш с красиви жени...увличаш се и не знаеш, къде да спреш. ;)
Да беше ми дал пример с фотомодели....щях да си глътна езика и да ти стисна ръката, но да ми обясняваш за красиви манекенки...с прави крака..., явно си говориш наизуст, ма и как си вярваш не е истина. :mhihi:
Пп...Ако те слушам тебе, трябва да сложа автоматично повечето си красиви приятелки в графа "грозни"...пред, които сигурна съм, ще ти зейне устата.. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 10 Дек 2009, 16:51

Дай ги насам тези "грозните", не му ща на Димитров манекенките... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Дек 2009, 16:53

krystal написа:
Е.Димитров написа:Ако беше субективно,маникенките щяха да са дебели,намаше да има операции на цици и рекламите (освен оная гнусотна реклама с ония вълк мария от гадния прах за пране бонукс,който никога не бих си го купил,не за друго,а защото лъха на бедност и мизерия) щяха да са с посредствени моми.

Димитров..не само ти излизаш с красиви жени...увличаш се и не знаеш, къде да спреш. ;)
Да беше ми дал пример с фотомодели....щях да си глътна езика и да ти стисна ръката, но да ми обясняваш за красиви манекенки...с прави крака..., явно си говориш наизуст, ма и как си вярваш не е истина. :mhihi:
Пп...Ако те слушам тебе, трябва да сложа автоматично повечето си красиви приятелки в графа "грозни"...пред, които сигурна съм, ще ти зейне устата.. :mhihi:

Тва , че на тебе не ти е угодно , не значи че човека говори глупости ;) Евала Димитров - тва беше поста :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 10 Дек 2009, 16:57

krystal-чето е права.
Не непременно няква скочибра с табела манекенка и кокили вместо крака е красива.
Има изключително много красиви жени, които са далеч от категорията манекенка. Фотомодели, или както ви дойде. ;)
Всички си говорите за едно и също, ма да има цирк у форумо ;)

Потребител
Аватар

Мнение от ilimat » 10 Дек 2009, 18:17

Много мразим да ни натикат в общи правила...
а пък ние не сме чак пък толкова взискателни и разговорливи ;) ...
Ако мъжа носи достатъчно пари у дома си, интелигентната жена не задава въпроси от къде са... Пере, пазарува, готви...ходи на масажи... ама хич нема да и дойде на акъл какво дават по Евроспорт TV в кухнята, що то си е поканила приятелка в хола и си пият кафето... па едни нови ботуши си е купила... ще и отиват на лайсните на BМW дето гаджето и го подарило за Коледа ...
айде моля ви се ...требе ми телевизор... па и да го разпитвам. 8) ..
Илимат

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Дек 2009, 18:54

krystal написа:[Димитров..не само ти излизаш с красиви жени...увличаш се и не знаеш, къде да спреш. ;)

Сега ако и ти излизаш с красиви жени-добре но не ме възприемай за някой евентоално твои приятелчета-мъже дето им зейва устата при всяка по-засукана мома,няма да ти пращам снимка на приятелката ми за да разбереш какво е красива жена и евентуално да си "свериш" часовника,както и няма да показвам и предишна и по-предишни приятелки,но вЕрвай ми,от моите приятелки лъха не само красота ами и класа,много са далеч от разни фенимистични изхвърляници,така че...смени социалния кръг в който се движиш за да смениш и свето-виждането което имаш...
Нищо лично разбира се

п/п
Освен това аз не визирах именно манекенки-професия а като манекенки-модел ,малко правете разлика

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 10 Дек 2009, 20:00

Е.Димитров написа:Сега ако и ти излизаш с красиви жени-добре но не ме възприемай за някой евентоално твои приятелчета-мъже дето им зейва устата при всяка по-засукана мома,няма да ти пращам снимка на приятелката ми за да разбереш какво е красива жена и евентуално да си "свериш" часовника,както и няма да показвам и предишна и по-предишни приятелки,но вЕрвай ми,от моите приятелки лъха не само красота ами и класа,много са далеч от разни фенимистични изхвърляници,така че...смени социалния кръг в който се движиш за да смениш и свето-виждането което имаш...
Нищо лично разбира се
п/п
Освен това аз не визирах именно манекенки-професия а като манекенки-модел ,малко правете разлика

Колкото и да ми навираш класата и самолюбието си, няма да получиш моите аплодисменти.
Нито ме интересуват твоите приятелки, нито ме вълнуват твоите приоритети, че да ги навираш във всяко свое мнение. Не се взимай толкова насериозно... ;)
Ако за теб красива жена е задължително да е със силикон тип манекенки, ясно ми е какви жени са в обкръжението ти.. :mhihi:
Типичния пример си, че не само жените гледат парите.
Но както liloff-че написа.., сеир да има у форума..., щот на клавиатурата сме най-големите.. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 10 Дек 2009, 20:17

Е точно пък тия дето са си боднали две щеки в гъза и приличат на маскирани педераси , а хората им викат манекенки, не събуждат грам сексуално желание в мен.Имат може би някаква абстрактна красота, но в никакъв случай не ме предразполага да мисля за тях като жени и по скоро мога да фантазирам за тях, единствено когато искам да не завърша половия акт преждевременно :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Дек 2009, 20:30

Е.Димитров
Дай да видиме и ние жена ти и предишните ти,да видим кво е хубава жена най накрая :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 10 Дек 2009, 20:55

N.Mihaylovski написа:Е.Димитров
Дай да видиме и ние жена ти и предишните ти,да видим кво е хубава жена най накрая :)

+1 :mhihi: Но аз предпочитам снимките да са с любимия колега, че да го видим и него... ;) :lalala:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Дек 2009, 21:03

Apassionata написа:
N.Mihaylovski написа:Е.Димитров

+1 :mhihi: Но аз предпочитам снимките да са с любимия колега, че да го видим и него... ;) :lalala:
Много ясно,че и аз наете ли кво "гадже" имам а "предишните" малиии :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 10 Дек 2009, 21:07

Ма вие по София не се ли познавате :shock:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата