За жените.....
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Re: За жените.....
Е.Димитров написа: Ако беше субективно,маникенките щяха да са дебели,намаше да има операции на цици и рекламите (освен оная гнусотна реклама с ония вълк мария от гадния прах за пране бонукс,който никога не бих си го купил,не за друго,а защото лъха на бедност и мизерия) щяха да са с посредствени моми.
Субективното се поражда от помярщината,тоест някой индивид си изгражда образ на обожание някоя крива кака с малки цици и голем задник...щото знае че толко са му възможностите,не може да надскочи себе си,да не мислиш че същия индивид не маа ръчно пред некое списани с модел различен от жена му
Това е мнението!!!

F**k them all!
Е.Димитров написа:Ако беше субективно,маникенките щяха да са дебели,намаше да има операции на цици и рекламите (освен оная гнусотна реклама с ония вълк мария от гадния прах за пране бонукс,който никога не бих си го купил,не за друго,а защото лъха на бедност и мизерия) щяха да са с посредствени моми.
Субективното се поражда от помярщината,тоест някой индивид си изгражда образ на обожание някоя крива кака с малки цици и голем задник...щото знае че толко са му възможностите,не може да надскочи себе си,да не мислиш че същия индивид не маа ръчно пред некое списани с модел различен от жена му
Димитров..не само ти излизаш с красиви жени...увличаш се и не знаеш, къде да спреш.

Да беше ми дал пример с фотомодели....щях да си глътна езика и да ти стисна ръката, но да ми обясняваш за красиви манекенки...с прави крака..., явно си говориш наизуст, ма и как си вярваш не е истина.

Пп...Ако те слушам тебе, трябва да сложа автоматично повечето си красиви приятелки в графа "грозни"...пред, които сигурна съм, ще ти зейне устата..

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
krystal написа:Е.Димитров написа:Ако беше субективно,маникенките щяха да са дебели,намаше да има операции на цици и рекламите (освен оная гнусотна реклама с ония вълк мария от гадния прах за пране бонукс,който никога не бих си го купил,не за друго,а защото лъха на бедност и мизерия) щяха да са с посредствени моми.
Димитров..не само ти излизаш с красиви жени...увличаш се и не знаеш, къде да спреш.![]()
Да беше ми дал пример с фотомодели....щях да си глътна езика и да ти стисна ръката, но да ми обясняваш за красиви манекенки...с прави крака..., явно си говориш наизуст, ма и как си вярваш не е истина.![]()
Пп...Ако те слушам тебе, трябва да сложа автоматично повечето си красиви приятелки в графа "грозни"...пред, които сигурна съм, ще ти зейне устата..
Тва , че на тебе не ти е угодно , не значи че човека говори глупости

krystal-чето е права.
Не непременно няква скочибра с табела манекенка и кокили вместо крака е красива.
Има изключително много красиви жени, които са далеч от категорията манекенка. Фотомодели, или както ви дойде.
Всички си говорите за едно и също, ма да има цирк у форумо
Не непременно няква скочибра с табела манекенка и кокили вместо крака е красива.
Има изключително много красиви жени, които са далеч от категорията манекенка. Фотомодели, или както ви дойде.

Всички си говорите за едно и също, ма да има цирк у форумо

Много мразим да ни натикат в общи правила...
а пък ние не сме чак пък толкова взискателни и разговорливи
...
Ако мъжа носи достатъчно пари у дома си, интелигентната жена не задава въпроси от къде са... Пере, пазарува, готви...ходи на масажи... ама хич нема да и дойде на акъл какво дават по Евроспорт TV в кухнята, що то си е поканила приятелка в хола и си пият кафето... па едни нови ботуши си е купила... ще и отиват на лайсните на BМW дето гаджето и го подарило за Коледа ...
айде моля ви се ...требе ми телевизор... па и да го разпитвам.
..
а пък ние не сме чак пък толкова взискателни и разговорливи

Ако мъжа носи достатъчно пари у дома си, интелигентната жена не задава въпроси от къде са... Пере, пазарува, готви...ходи на масажи... ама хич нема да и дойде на акъл какво дават по Евроспорт TV в кухнята, що то си е поканила приятелка в хола и си пият кафето... па едни нови ботуши си е купила... ще и отиват на лайсните на BМW дето гаджето и го подарило за Коледа ...
айде моля ви се ...требе ми телевизор... па и да го разпитвам.

Илимат
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
krystal написа:[Димитров..не само ти излизаш с красиви жени...увличаш се и не знаеш, къде да спреш.![]()
Да беше ми дал пример с фотомодели....щях да си глътна езика и да ти стисна ръката, но да ми обясняваш за красиви манекенки...с прави крака..., явно си говориш наизуст, ма и как си вярваш не е истина.![]()
Сега ако и ти излизаш с красиви жени-добре но не ме възприемай за някой евентоално твои приятелчета-мъже дето им зейва устата при всяка по-засукана мома,няма да ти пращам снимка на приятелката ми за да разбереш какво е красива жена и евентуално да си "свериш" часовника,както и няма да показвам и предишна и по-предишни приятелки,но вЕрвай ми,от моите приятелки лъха не само красота ами и класа,много са далеч от разни фенимистични изхвърляници,така че...смени социалния кръг в който се движиш за да смениш и свето-виждането което имаш...
Нищо лично разбира се
п/п
Освен това аз не визирах именно манекенки-професия а като манекенки-модел ,малко правете разлика
Е.Димитров написа:Сега ако и ти излизаш с красиви жени-добре но не ме възприемай за някой евентоално твои приятелчета-мъже дето им зейва устата при всяка по-засукана мома,няма да ти пращам снимка на приятелката ми за да разбереш какво е красива жена и евентуално да си "свериш" часовника,както и няма да показвам и предишна и по-предишни приятелки,но вЕрвай ми,от моите приятелки лъха не само красота ами и класа,много са далеч от разни фенимистични изхвърляници,така че...смени социалния кръг в който се движиш за да смениш и свето-виждането което имаш...
Нищо лично разбира се
п/п
Освен това аз не визирах именно манекенки-професия а като манекенки-модел ,малко правете разлика
Колкото и да ми навираш класата и самолюбието си, няма да получиш моите аплодисменти.
Нито ме интересуват твоите приятелки, нито ме вълнуват твоите приоритети, че да ги навираш във всяко свое мнение. Не се взимай толкова насериозно...

Ако за теб красива жена е задължително да е със силикон тип манекенки, ясно ми е какви жени са в обкръжението ти..

Типичния пример си, че не само жените гледат парите.
Но както liloff-че написа.., сеир да има у форума..., щот на клавиатурата сме най-големите..

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Е точно пък тия дето са си боднали две щеки в гъза и приличат на маскирани педераси , а хората им викат манекенки, не събуждат грам сексуално желание в мен.Имат може би някаква абстрактна красота, но в никакъв случай не ме предразполага да мисля за тях като жени и по скоро мога да фантазирам за тях, единствено когато искам да не завърша половия акт преждевременно 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Е.Димитров
Дай да видиме и ние жена ти и предишните ти,да видим кво е хубава жена най накрая
Дай да видиме и ние жена ти и предишните ти,да видим кво е хубава жена най накрая

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
N.Mihaylovski написа:Е.Димитров
+1

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Много ясно,че и аз наете ли кво "гадже" имам а "предишните" малиииApassionata написа:N.Mihaylovski написа:Е.Димитров
+1Но аз предпочитам снимките да са с любимия колега, че да го видим и него...
![]()

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19