БТВ и Нова телевизия смотаняци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: bmw е46

БТВ и Нова телевизия смотаняци

Мнение от vladuicho » 12 Дек 2009, 20:36

http://news.ibox.bg/news/id_1563011338

толко се бяха разтрепелили за политика,чак вече как се чувства психически.....ама нищо не казаха кои е виновен и че е карал с 200,и оня Герджиков казва как бързото каране му било страст,и как предишния ден имал аритмия.......а за починалия не казаха нищо ,даже името му не споменаха,ама нали е с москвич :| днес минах от там човечеца беше на парчета,вбеси ме че така я представиха новината,с две думи политика е добре,всичко е ок :banghead:

за пореден път се убеждавам
каква мафия са медийте
:no:

младши ентусиаст
Аватар

Re: БТВ и Нова телевизия смотаняци

Мнение от krystal » 12 Дек 2009, 20:38

Не съм гледала новините, жалко за човека..
На медии не вярвам отдавна.
Нека почива в мир.. :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 12 Дек 2009, 20:51

Мда,... още един, който безнаказано ще получи условна и ще се приключи. Жалко за 42 годишния мъж, шофьора на Москвича. Не знам,... но взе да ми писва. За да размаже руското возило - Москвича, си представям с каква скорост е връхлетял отгоре му.
Наскоро четох, за една съдийка от Пловдив, която блъска човек на пътя Перник - София в пияно състояние и накрая Върховен касационен съд я изкара невинна. Тоя мисля, че ще се отърве със същото, както и Стависки или както му се пише името.

Между другото ТУК дават още информация за въпросния.

Това не е първият такъв инцидент на Борислав Великов. През 2006 г. той блъсна жена на паркинга пред "Шератон", докато изкарваше мерцедеса си на заден ход. Тогава жената се размина с леки контузии.
Да караш Peugeot е страст!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 12 Дек 2009, 22:44

Дее*а келеша му дърт дее*а. Следващия път да се нахака в някой ТИР да го е*а :ranting: :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Дек 2009, 23:18

Те с господари бре,просто незнам защо пиша по тоя въпрос ,като толкова мразя депутати и подобни изроди,ей ся се срещнали на некаква конференция на дпс и ахмет доган казал че толкова убави неща никога не е вършено от 20 години,пък народа бил недоволен,на същата тая конференция се изказал и серГЕИ станишев и тоя бил възмотен от тъпия народ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 12 Дек 2009, 23:21

Всички от бтв се кланят на доган. Това е факт.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 13 Дек 2009, 2:53

Да, много "обективно" беше поднесена информацията.
Аз отдавна съм решил като стана много богат (когато и да е това) да купя и закрия всички български (и немалко чужди) телевизии.
Какво ме подразни наскоро - в края на миналата седмица, по Нова, дават репортаж за клипчета с гонки в нета и си говорят с добрия милиционер как трябва да се забрани качването на такъв тип информация. След което новините свършват и започва... "Бързи и яростни 2" :kuku: Даже да прескочим поредната безумна идея за налагане на цензура (it's for the children - популярното оправдание за всяка идиотщина в момента), колко трябва да си нагъл, безочлив и лицемерен, за да печелиш от филми популяризиращи дейността, която си оплювал до преди малко :dunno:
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 13 Дек 2009, 3:12

xpl0d написа:Дее*а келеша му дърт дее*а. Следващия път да се нахака в някой ТИР да го е*а :ranting: :bang:

Няма да има файда, тираджията ше изкарат виновен ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 13 Дек 2009, 3:57

AGD мен съгласен съм с теб напълно :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 13 Дек 2009, 4:27

Тоя Великов е голям капут. Или скапаняк. Не зная как точно да го нарека ама имам наблюдение върху неговата личност. Нали беше дептат от нашия район. А когато казаха по новините за катастрофата бяхме с един приятел и той каза че го е виждал да минава на червено нарочно. Приятелят ми не лъже. Абе така е. Дай на комплексара власт и хубава кола и го гледай каква свиня става. Надявам се, че НДСВ е вече извън играта и този може и да влезе зад решетките. А там един среден размер цигански около 19 сантиметра с разширени вени ще го оправи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 13 Дек 2009, 6:10

да почива в мир :|

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 13 Дек 2009, 9:39

Някой да е чувал за двойни стандарти в България? За това е невъзможно да успееш в нещо по нормалния начин. Или трябва да си на върха и да лъжеш "законно" тия отдолу, или да си малък и да лъжеш по някакъв начин ония отгоре, включително и държавата. Ограмен е рискът, ако си от дребните, да те хванат винаги, дори и без да си направил сериозно нарушение. Нищожна е възможността, ако си от "големите", да си платиш за действията с фатален за други изход. Е това ще се случи с депутата Великов, слугата на народа. Оправдаха го веднага с "аритмия", а човека в смазания Москвич вече не е между живите. Мир на праха му!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 13 Дек 2009, 10:04

Жалко за невинния човечец...
Борислав Великов по принцип си карал бързо, но на предишния ден му били открили аритмия.
Еми защо кара кола въобще тогава, или защо кара бързо?!
Ебаси и смешната „държава” сме. И този ще мине с условна...
В Булгаристан има не двойни стандарти, ами направо четворни.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Дек 2009, 10:06

Няма такива подлоги никъде, особено в Батак ТВ :no: Като направи някое престъпление някой от голямото добрутро и почват да промиват мозъците на хората колко бил добър и прочие, както беше и с Максим Ставийски преди време. Корумпирани ибрикчии на властта.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 13 Дек 2009, 11:37

Изключително гнусно представяне на нещата от всички "големи" медии.....видите ли, жив е нашият герой, избранникът на народа, нищо му няма, абе убил там някакъв боклук с Москвич, ама важното е че на него нищо му няма....цял Пирогов за него работи в момента, ще се оправи, няма страшно и пак ще трепе........
Да бяха написали поне имената на загиналия, или той не е човек, човек е депутатът, председателят на народното събрание, ах колко гордо звучи...оня с Москвича да мре, щото е нищожество, къде е тръгнал с тоя Москвич, кво се пречи на пътя на депутата....
И на този скапан дърт боклук не му е сефте да блъска хора - през 2006 г. блъснал жена на паркинга пред "Шератон", докато си изкарвал мерцедеса на заден ход :kuku: .....Ега му се върне, всичко лошо пожелавам и на всички лизачи от т.нар. "медии"... :twisted: :twisted: живи да не са :evil:
F**k them all!

Следваща

Назад към Извън Темата