БТВ и Нова телевизия смотаняци
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
БТВ и Нова телевизия смотаняци
http://news.ibox.bg/news/id_1563011338
толко се бяха разтрепелили за политика,чак вече как се чувства психически.....ама нищо не казаха кои е виновен и че е карал с 200,и оня Герджиков казва как бързото каране му било страст,и как предишния ден имал аритмия.......а за починалия не казаха нищо ,даже името му не споменаха,ама нали е с москвич
днес минах от там човечеца беше на парчета,вбеси ме че така я представиха новината,с две думи политика е добре,всичко е ок
за пореден път се убеждавам
каква мафия са медийте

толко се бяха разтрепелили за политика,чак вече как се чувства психически.....ама нищо не казаха кои е виновен и че е карал с 200,и оня Герджиков казва как бързото каране му било страст,и как предишния ден имал аритмия.......а за починалия не казаха нищо ,даже името му не споменаха,ама нали е с москвич

за пореден път се убеждавам
каква мафия са медийте

Re: БТВ и Нова телевизия смотаняци
Не съм гледала новините, жалко за човека..
На медии не вярвам отдавна.
Нека почива в мир..
На медии не вярвам отдавна.
Нека почива в мир..

Мда,... още един, който безнаказано ще получи условна и ще се приключи. Жалко за 42 годишния мъж, шофьора на Москвича. Не знам,... но взе да ми писва. За да размаже руското возило - Москвича, си представям с каква скорост е връхлетял отгоре му.
Наскоро четох, за една съдийка от Пловдив, която блъска човек на пътя Перник - София в пияно състояние и накрая Върховен касационен съд я изкара невинна. Тоя мисля, че ще се отърве със същото, както и Стависки или както му се пише името.
Между другото ТУК дават още информация за въпросния.
Наскоро четох, за една съдийка от Пловдив, която блъска човек на пътя Перник - София в пияно състояние и накрая Върховен касационен съд я изкара невинна. Тоя мисля, че ще се отърве със същото, както и Стависки или както му се пише името.
Между другото ТУК дават още информация за въпросния.
Това не е първият такъв инцидент на Борислав Великов. През 2006 г. той блъсна жена на паркинга пред "Шератон", докато изкарваше мерцедеса си на заден ход. Тогава жената се размина с леки контузии.
Да караш Peugeot е страст!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Дее*а келеша му дърт дее*а. Следващия път да се нахака в някой ТИР да го е*а

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Те с господари бре,просто незнам защо пиша по тоя въпрос ,като толкова мразя депутати и подобни изроди,ей ся се срещнали на некаква конференция на дпс и ахмет доган казал че толкова убави неща никога не е вършено от 20 години,пък народа бил недоволен,на същата тая конференция се изказал и серГЕИ станишев и тоя бил възмотен от тъпия народ...
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Да, много "обективно" беше поднесена информацията.
Аз отдавна съм решил като стана много богат (когато и да е това) да купя и закрия всички български (и немалко чужди) телевизии.
Какво ме подразни наскоро - в края на миналата седмица, по Нова, дават репортаж за клипчета с гонки в нета и си говорят с добрия милиционер как трябва да се забрани качването на такъв тип информация. След което новините свършват и започва... "Бързи и яростни 2"
Даже да прескочим поредната безумна идея за налагане на цензура (it's for the children - популярното оправдание за всяка идиотщина в момента), колко трябва да си нагъл, безочлив и лицемерен, за да печелиш от филми популяризиращи дейността, която си оплювал до преди малко 
Аз отдавна съм решил като стана много богат (когато и да е това) да купя и закрия всички български (и немалко чужди) телевизии.
Какво ме подразни наскоро - в края на миналата седмица, по Нова, дават репортаж за клипчета с гонки в нета и си говорят с добрия милиционер как трябва да се забрани качването на такъв тип информация. След което новините свършват и започва... "Бързи и яростни 2"

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
xpl0d написа:Дее*а келеша му дърт дее*а. Следващия път да се нахака в някой ТИР да го е*а![]()
Няма да има файда, тираджията ше изкарат виновен

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Тоя Великов е голям капут. Или скапаняк. Не зная как точно да го нарека ама имам наблюдение върху неговата личност. Нали беше дептат от нашия район. А когато казаха по новините за катастрофата бяхме с един приятел и той каза че го е виждал да минава на червено нарочно. Приятелят ми не лъже. Абе така е. Дай на комплексара власт и хубава кола и го гледай каква свиня става. Надявам се, че НДСВ е вече извън играта и този може и да влезе зад решетките. А там един среден размер цигански около 19 сантиметра с разширени вени ще го оправи.
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
да почива в мир 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Някой да е чувал за двойни стандарти в България? За това е невъзможно да успееш в нещо по нормалния начин. Или трябва да си на върха и да лъжеш "законно" тия отдолу, или да си малък и да лъжеш по някакъв начин ония отгоре, включително и държавата. Ограмен е рискът, ако си от дребните, да те хванат винаги, дори и без да си направил сериозно нарушение. Нищожна е възможността, ако си от "големите", да си платиш за действията с фатален за други изход. Е това ще се случи с депутата Великов, слугата на народа. Оправдаха го веднага с "аритмия", а човека в смазания Москвич вече не е между живите. Мир на праха му!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Жалко за невинния човечец...
Борислав Великов по принцип си карал бързо, но на предишния ден му били открили аритмия.
Еми защо кара кола въобще тогава, или защо кара бързо?!
Ебаси и смешната „държава” сме. И този ще мине с условна...
В Булгаристан има не двойни стандарти, ами направо четворни.
Борислав Великов по принцип си карал бързо, но на предишния ден му били открили аритмия.
Еми защо кара кола въобще тогава, или защо кара бързо?!
Ебаси и смешната „държава” сме. И този ще мине с условна...
В Булгаристан има не двойни стандарти, ами направо четворни.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Няма такива подлоги никъде, особено в Батак ТВ
Като направи някое престъпление някой от голямото добрутро и почват да промиват мозъците на хората колко бил добър и прочие, както беше и с Максим Ставийски преди време. Корумпирани ибрикчии на властта.

Никой не мое ма връне на селу!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Изключително гнусно представяне на нещата от всички "големи" медии.....видите ли, жив е нашият герой, избранникът на народа, нищо му няма, абе убил там някакъв боклук с Москвич, ама важното е че на него нищо му няма....цял Пирогов за него работи в момента, ще се оправи, няма страшно и пак ще трепе........
Да бяха написали поне имената на загиналия, или той не е човек, човек е депутатът, председателят на народното събрание, ах колко гордо звучи...оня с Москвича да мре, щото е нищожество, къде е тръгнал с тоя Москвич, кво се пречи на пътя на депутата....
И на този скапан дърт боклук не му е сефте да блъска хора - през 2006 г. блъснал жена на паркинга пред "Шератон", докато си изкарвал мерцедеса на заден ход
.....Ега му се върне, всичко лошо пожелавам и на всички лизачи от т.нар. "медии"...
живи да не са 
Да бяха написали поне имената на загиналия, или той не е човек, човек е депутатът, председателят на народното събрание, ах колко гордо звучи...оня с Москвича да мре, щото е нищожество, къде е тръгнал с тоя Москвич, кво се пречи на пътя на депутата....
И на този скапан дърт боклук не му е сефте да блъска хора - през 2006 г. блъснал жена на паркинга пред "Шератон", докато си изкарвал мерцедеса на заден ход

F**k them all!
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3