Престъпността и тенденции...!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Престъпността и тенденции...!

Мнение от jordanpar » 16 Дек 2009, 14:48

///peter написа:Тогава не виждам какво коментираш, след като нямаш контакт с въпросния, дори и косвен.
Че някакси да коментираш вероятности от блог създаден от червените.....
И кое му куца? Пуснаха ли еврофондовете, пуснаха ги... Притиснахме ли Русия за неблагоприятните договори? Ще има ли компенсации за АЕЦ-а. Еми майка му стара кво искате, да дойде некой да ти удари пачките у челото че си мноо готин ли? Трябваше да остане станишката, че той си беше много добър :roll:

Ами позволявам си да коментирам,защото сигурно има защо.
Бойко е обществена фигура и не е важно да го познавам лично,за да коментирам работата му на руля на кораба наречен България.
защото аз и мои познати с фирми са потърпевши от ´´добрите промени´´ на новия прайм министър.
За Русия не ми се коментира,важното е че отървахме шанса важен газопровод да минава през БГ,кйто щеше да носи 500 милиона евро на година от транзитни такси.
за земеделието пак не ми се говори,виждам те че си бос в тая област щом твърдиш,че са пуснсали пари от еврофондовете,няма да ти обяснявам кой и как взима пари от там.
За АЕЦ компенсации не ни требват бе готиния,трябва ни АЕЦ Белене да заработи най-скоро,щот готовите пари най-бързо свършват,а една нова АЕЦ ще ни носи пари десетки години.
Какво да коментирам--Бойко и лЮбовницата му ще въртят стотици милиони европари в дадена банка,тоест НАШИ на целия народ дадени пари,Румяна Желева я разнищиха тея дни в БрЮксел и Страсбург заради връзките на съпруга и със сенчестия бизнес който МухоБойко ще бие,застрахователния бизнес в БГ се връща на позиции от преди 10 години,пак заради хора на ББ,кво ми го хвалиш бее.
Въпроса не е сега някой да ми каже важната фраза ´´Еми ако не е Бойко,кой да е´´.Въпроса е всички да спрат да се мислят за работници на тая държава.Не,ние сме клиенти на фирма ´´Правителство´´ и фондация ´´Народно събрание´´ и като такива,трябва всеки ден те да бъдат натискани за ад се работи както трябва.
Иначе не сме дори овце,а оная дума с пет букви използвана за вулгарното наречие на женски полов орган.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Дек 2009, 14:54

Те това имам в предвид... не съм работил с него, нямам преки наблюденич към него... но не става, че така пише в блога на бсп-то ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 16 Дек 2009, 15:50

Това не е частна фирма, та да се налага да си бълбукаме на 4 очи! ;) България все още не е частна, а власта е народна, поне така пише в конституцията! И ние, народа, като работодатели на правителството имаме право да коментираме, да изискваме и да сипем хвалебствия при необходимост!
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 16 Дек 2009, 15:51

bum_bum написа:На път са да приемат много строг закон за отвличанията заради големите случаи с които не могат да се справят и скоро няма да е безнаказано за хванатите. Не знам, аз лично не мисля, че тук има почва за подобна дейност. А наскорошните събития са може би по-скоро с политически, отколкото с криминален корен.

http://dnes.dir.bg/2009/12/16/news5559464.html, борят се нещо ама с какво не се знае.
А от наскорошните събития се оказа, че едния от братята земноводни бил в Германия. И на тва правителстово, хич не им отива Вежди Рашидов, който преди години счупи носа на полицай / който видиш ли му е направил забележка за неправилно паркиране /, а ся е министър ;). А в същото време са за по строги санкции, спрямо такива действия :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Дек 2009, 16:23

Случайни неща няма ;)
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Дек 2009, 16:34

///peter написа:[
Аййй, ще ми помогне. Ти верно ли се мислиш за толко голем :mhihi: Чак ми ставаш комичен вече с мнението ти за себе си... Та по въпроса с банките, искам да ми назовеш начина по който държавния апарат в Европа и САЩ са накарали банките да свалят лихвените проценти. Защото май си доста бос по този въпрос ;) Ма нищо де важното е да си кибер батка.

А за Дянков, изказваш мнението на медиите, нищо по-различно от посредствените читатели. Някакси да води група за антикризисни мерки в Световната банка... Абе може и да си прав, в никакъв случай не е по-добър от теб :mhihi:

Нещо за фанатиците не те разбрах, повтори го ма по-кротко ;)

Дете си,а към децата не трябва да се отнасяме лошо,просто ти си следващата смяна голи и боси седесари,хора като теб пълнят митингите и се радват на депутатите,жалкото е че и на 50 ще си същия,в панелка и старо половерче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Дек 2009, 16:48

Е.Димитров написа:Дете си,а към децата не трябва да се отнасяме лошо,просто ти си следващата смяна голи и боси седесари,хора като теб пълнят митингите и се радват на депутатите,жалкото е че и на 50 ще си същия,в панелка и старо половерче

Ау, ма ти за седесар ли ме имаш ве Господи. Живей си измисления гъзарски живот и не се занимавай много много с другите. Така като ти гледам изсраните мнения сигурно едва си завършил средното в някоя квартална гимназиика нали?
А какъв баровец си, не знам, та гледай първо себе си... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 16 Дек 2009, 17:20

///peter написа:
Е.Димитров написа:Дете си,а към децата не трябва да се отнасяме лошо,просто ти си следващата смяна голи и боси седесари,хора като теб пълнят митингите и се радват на депутатите,жалкото е че и на 50 ще си същия,в панелка и старо половерче

Ау, ма ти за седесар ли ме имаш ве Господи. Живей си измисления гъзарски живот и не се занимавай много много с другите. Така като ти гледам изсраните мнения сигурно едва си завършил средното в някоя квартална гимназиика нали?
А какъв баровец си, не знам, та гледай първо себе си... ;)

Не бе приятелю,безразличен си ми,не казвам че си седесар,ами че едно време седесарите те така се пенеха по разни митинги и беха най-големите мухльовци,проблема е че не такива като теб плащат данъците,а е такива като мен,дето са си намерили дипломата в некой кенеф плащат и заради теб,някакво дете на демокрацията крива,а иначе имаше една песничка на НЛО-"живота е у нас у вас е проза"разбира се без продължението,нищо,"Блаженни са вярващите,защото тяхно е царството господне".
Лошо е когато даден индивид е "облъчен" от медии и тн. и няма собствено мнение,а слуша мама и тати,както и на разни митинги какви глупости бръщолевят.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 16 Дек 2009, 17:33

За отвличане смъртна никва доживотна!!! :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Дек 2009, 17:55

///peter - човекоподобни приятелю, мненията ти изглеждат отстрани като на дървен философ без собствено мнение, хората ти го казаха, ама ти не се усещаш, спирачка нямаш много си забавен :) нищо лично

само мога се надявам някои горни постове да са изпълнени с параноя, иначе аз искам

1-во, да можеме да се пуцаме с пищови като в уилд уилд уест
2-ро, от 30г нагоре за отвличане
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 16 Дек 2009, 18:01

Я ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ПРОТЕСТИ ДА ИМАШЕ КРИМИ БУМ- НЕ и после видяяяхмеее.... :ok:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Дек 2009, 18:09

EBEEMVACIA написа:Я ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ПРОТЕСТИ ДА ИМАШЕ КРИМИ БУМ- НЕ и после видяяяхмеее.... :ok:
Е какъв крими бум,той от 20 години насам не е спирал... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 16 Дек 2009, 18:23

Toneloker написа:За отвличане смъртна никва доживотна!!! :banghead:

Няма начин, у нас смъртната отдавна не се изпълнява. В същност, ако върнат смъртната присъда ще се поразчисти територията и от изверги убийци и от педофили, блудствали жестоко с деца и прочие, ама тази тема никой дори и не помисля да я пипа, щото от ЕС веднага ще ни врътнат кранчето по някоя линия и пак ще се реве.

Сега друго...

Снощи гледах новините по БНТ с приятели. Почна се от невъзможното да хванат крадците на 2-та млн. на Фантастико, после пробата за обир в Райфайзен, минаха за 500 лева в магазина за цигари /а тия не ги мисля, за 500 лева да лежиш 10 години е голяма тъпня/ и ... като за капак ИЗЛЪЧИХА обир в Ирландия, в Белфаст, ако не се лъжа, на който всички се посмяхме, но и дълго коментирахме. Ако някой е пропуснал... групичка въоръжени с багер директно с лопатата хоп и банкомата в един камион. Беше шумно, та не разбрах 1 или наистина 4 думнаха посред бял ден. Пуснаха и видеозапис от камери на съседен магазин.
И както всички снощи единодушно споделихме, така и аз днес с вас... Не бих се учудила, ако осъмнем някоя сутрин с разбити по този начин стени и откраднати банкомати. Телевизията и кината са достъпни, а чрез тях - идеи за решения много. :) Въпроса е, че нито Правителство, нито МВР могат да се справят с проблемите накуп. И съвсем логично.
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 16 Дек 2009, 18:37

Което е доста странно полиция и прокуратура да не могат да се справят с каквато и да е престъпност,всеизвестни са бандитите,някой малки момченца им произнасят имената с благоговение и като имената на велики |Българи,както ние произнасяхме имената на Вазов,Ботев и Левски,само че господа милиционерите всъщност не ги познават тези другари,прекалено малка държавица сме за да има скрито-покрито и да не се знаят нещата,ама няма кяр от тая работа,ей ся искат да подслушват телефоните(не че не го правят) да подслушват интернет и ония ден,некаква женица видиш ли в дарик радио на сайта им написала по повод някакъв прокурор от банско,за който се знае че е измамник ,та написала женицата"ше ти падне некоя керемида на главата у банско",е фанаха я женицата за има -няма 10 часа...ужас,обществен враг номер 1,за това разследване са дали поне 10000 лева,пък магистратите щели да си раздадат незнам си колко милиона-щото са супер,пък на пенсионерите-25 лева...и то на тея дето пенсията им е до 200 лева...

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 16 Дек 2009, 19:00

Ето че някой вече се усещат за какво иде реч.
Всички тия прояви са инсценировки,за да може общественото мнение да се нагласи за други,още по-ограничаващи свободата промени в законодателството.
ще дойде време никой няма да смее да гъкне и да си каже гласно мнението по общественозначими теми.
Първите сто дни минаха на сегашния кабинет.
Аз не видях нито едно конкретно обвинение срещу бивш управляващ от предишното правителство.За присъда дори и не намеквам.За какво бяха големите приказки?????
Къде са ´´осъдените´´ за финансовите си престъпления така говорени и плЮти Овчаров,Велчев,Масларова,Вальо Топлото,Галеви,Маргините,Вълка,Доган.............Последния даже така и не стана ясно мистериозното самоубийство на лакея му за какво беше.
Цецко МВР-то пък тотално загуби доверието на полицаите.
Въобще стилът на ББ малко ми напомня свалката на пъпчив младеж към неопитна девойка с думите ´´Много ми е голям,дълго ебъ,доволна ша останиш´´,а след почване на самия акт се оказва че истината е съвсем друга,но тогава младежа си мисли ´´Кво ми пука,нали я вкарах в леглото си;важното е на мен да е добре´´,а девойката си казва ´´Абе така и така съм се съблякла,давай´´Само че тая девойка се казва България,а на мен не ми харесва отношението към нея.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата