Престъпността и тенденции...!
Модератор: Общи модератори
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Престъпността и тенденции...!
///peter написа:Тогава не виждам какво коментираш, след като нямаш контакт с въпросния, дори и косвен.
Че някакси да коментираш вероятности от блог създаден от червените.....
И кое му куца? Пуснаха ли еврофондовете, пуснаха ги... Притиснахме ли Русия за неблагоприятните договори? Ще има ли компенсации за АЕЦ-а. Еми майка му стара кво искате, да дойде некой да ти удари пачките у челото че си мноо готин ли? Трябваше да остане станишката, че той си беше много добър
Ами позволявам си да коментирам,защото сигурно има защо.
Бойко е обществена фигура и не е важно да го познавам лично,за да коментирам работата му на руля на кораба наречен България.
защото аз и мои познати с фирми са потърпевши от ´´добрите промени´´ на новия прайм министър.
За Русия не ми се коментира,важното е че отървахме шанса важен газопровод да минава през БГ,кйто щеше да носи 500 милиона евро на година от транзитни такси.
за земеделието пак не ми се говори,виждам те че си бос в тая област щом твърдиш,че са пуснсали пари от еврофондовете,няма да ти обяснявам кой и как взима пари от там.
За АЕЦ компенсации не ни требват бе готиния,трябва ни АЕЦ Белене да заработи най-скоро,щот готовите пари най-бързо свършват,а една нова АЕЦ ще ни носи пари десетки години.
Какво да коментирам--Бойко и лЮбовницата му ще въртят стотици милиони европари в дадена банка,тоест НАШИ на целия народ дадени пари,Румяна Желева я разнищиха тея дни в БрЮксел и Страсбург заради връзките на съпруга и със сенчестия бизнес който МухоБойко ще бие,застрахователния бизнес в БГ се връща на позиции от преди 10 години,пак заради хора на ББ,кво ми го хвалиш бее.
Въпроса не е сега някой да ми каже важната фраза ´´Еми ако не е Бойко,кой да е´´.Въпроса е всички да спрат да се мислят за работници на тая държава.Не,ние сме клиенти на фирма ´´Правителство´´ и фондация ´´Народно събрание´´ и като такива,трябва всеки ден те да бъдат натискани за ад се работи както трябва.
Иначе не сме дори овце,а оная дума с пет букви използвана за вулгарното наречие на женски полов орган.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Те това имам в предвид... не съм работил с него, нямам преки наблюденич към него... но не става, че така пише в блога на бсп-то 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Това не е частна фирма, та да се налага да си бълбукаме на 4 очи!
България все още не е частна, а власта е народна, поне така пише в конституцията! И ние, народа, като работодатели на правителството имаме право да коментираме, да изискваме и да сипем хвалебствия при необходимост!

Без страх, без спирачка!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
bum_bum написа:На път са да приемат много строг закон за отвличанията заради големите случаи с които не могат да се справят и скоро няма да е безнаказано за хванатите. Не знам, аз лично не мисля, че тук има почва за подобна дейност. А наскорошните събития са може би по-скоро с политически, отколкото с криминален корен.
http://dnes.dir.bg/2009/12/16/news5559464.html, борят се нещо ама с какво не се знае.
А от наскорошните събития се оказа, че едния от братята земноводни бил в Германия. И на тва правителстово, хич не им отива Вежди Рашидов, който преди години счупи носа на полицай / който видиш ли му е направил забележка за неправилно паркиране /, а ся е министър

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
///peter написа:[
Аййй, ще ми помогне. Ти верно ли се мислиш за толко големЧак ми ставаш комичен вече с мнението ти за себе си... Та по въпроса с банките, искам да ми назовеш начина по който държавния апарат в Европа и САЩ са накарали банките да свалят лихвените проценти. Защото май си доста бос по този въпрос
Ма нищо де важното е да си кибер батка.
А за Дянков, изказваш мнението на медиите, нищо по-различно от посредствените читатели. Някакси да води група за антикризисни мерки в Световната банка... Абе може и да си прав, в никакъв случай не е по-добър от теб![]()
Нещо за фанатиците не те разбрах, повтори го ма по-кротко
Дете си,а към децата не трябва да се отнасяме лошо,просто ти си следващата смяна голи и боси седесари,хора като теб пълнят митингите и се радват на депутатите,жалкото е че и на 50 ще си същия,в панелка и старо половерче
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Е.Димитров написа:Дете си,а към децата не трябва да се отнасяме лошо,просто ти си следващата смяна голи и боси седесари,хора като теб пълнят митингите и се радват на депутатите,жалкото е че и на 50 ще си същия,в панелка и старо половерче
Ау, ма ти за седесар ли ме имаш ве Господи. Живей си измисления гъзарски живот и не се занимавай много много с другите. Така като ти гледам изсраните мнения сигурно едва си завършил средното в някоя квартална гимназиика нали?
А какъв баровец си, не знам, та гледай първо себе си...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Е.Димитров написа:Дете си,а към децата не трябва да се отнасяме лошо,просто ти си следващата смяна голи и боси седесари,хора като теб пълнят митингите и се радват на депутатите,жалкото е че и на 50 ще си същия,в панелка и старо половерче
Ау, ма ти за седесар ли ме имаш ве Господи. Живей си измисления гъзарски живот и не се занимавай много много с другите. Така като ти гледам изсраните мнения сигурно едва си завършил средното в някоя квартална гимназиика нали?
А какъв баровец си, не знам, та гледай първо себе си...
Не бе приятелю,безразличен си ми,не казвам че си седесар,ами че едно време седесарите те така се пенеха по разни митинги и беха най-големите мухльовци,проблема е че не такива като теб плащат данъците,а е такива като мен,дето са си намерили дипломата в некой кенеф плащат и заради теб,някакво дете на демокрацията крива,а иначе имаше една песничка на НЛО-"живота е у нас у вас е проза"разбира се без продължението,нищо,"Блаженни са вярващите,защото тяхно е царството господне".
Лошо е когато даден индивид е "облъчен" от медии и тн. и няма собствено мнение,а слуша мама и тати,както и на разни митинги какви глупости бръщолевят.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
///peter - човекоподобни приятелю, мненията ти изглеждат отстрани като на дървен философ без собствено мнение, хората ти го казаха, ама ти не се усещаш, спирачка нямаш много си забавен
нищо лично
само мога се надявам някои горни постове да са изпълнени с параноя, иначе аз искам
1-во, да можеме да се пуцаме с пищови като в уилд уилд уест
2-ро, от 30г нагоре за отвличане

само мога се надявам някои горни постове да са изпълнени с параноя, иначе аз искам
1-во, да можеме да се пуцаме с пищови като в уилд уилд уест
2-ро, от 30г нагоре за отвличане
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Я ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ПРОТЕСТИ ДА ИМАШЕ КРИМИ БУМ- НЕ и после видяяяхмеее.... 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е какъв крими бум,той от 20 години насам не е спирал...EBEEMVACIA написа:Я ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ПРОТЕСТИ ДА ИМАШЕ КРИМИ БУМ- НЕ и после видяяяхмеее....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Toneloker написа:За отвличане смъртна никва доживотна!!!
Няма начин, у нас смъртната отдавна не се изпълнява. В същност, ако върнат смъртната присъда ще се поразчисти територията и от изверги убийци и от педофили, блудствали жестоко с деца и прочие, ама тази тема никой дори и не помисля да я пипа, щото от ЕС веднага ще ни врътнат кранчето по някоя линия и пак ще се реве.
Сега друго...
Снощи гледах новините по БНТ с приятели. Почна се от невъзможното да хванат крадците на 2-та млн. на Фантастико, после пробата за обир в Райфайзен, минаха за 500 лева в магазина за цигари /а тия не ги мисля, за 500 лева да лежиш 10 години е голяма тъпня/ и ... като за капак ИЗЛЪЧИХА обир в Ирландия, в Белфаст, ако не се лъжа, на който всички се посмяхме, но и дълго коментирахме. Ако някой е пропуснал... групичка въоръжени с багер директно с лопатата хоп и банкомата в един камион. Беше шумно, та не разбрах 1 или наистина 4 думнаха посред бял ден. Пуснаха и видеозапис от камери на съседен магазин.
И както всички снощи единодушно споделихме, така и аз днес с вас... Не бих се учудила, ако осъмнем някоя сутрин с разбити по този начин стени и откраднати банкомати. Телевизията и кината са достъпни, а чрез тях - идеи за решения много.

Да караш Peugeot е страст!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Което е доста странно полиция и прокуратура да не могат да се справят с каквато и да е престъпност,всеизвестни са бандитите,някой малки момченца им произнасят имената с благоговение и като имената на велики |Българи,както ние произнасяхме имената на Вазов,Ботев и Левски,само че господа милиционерите всъщност не ги познават тези другари,прекалено малка държавица сме за да има скрито-покрито и да не се знаят нещата,ама няма кяр от тая работа,ей ся искат да подслушват телефоните(не че не го правят) да подслушват интернет и ония ден,некаква женица видиш ли в дарик радио на сайта им написала по повод някакъв прокурор от банско,за който се знае че е измамник ,та написала женицата"ше ти падне некоя керемида на главата у банско",е фанаха я женицата за има -няма 10 часа...ужас,обществен враг номер 1,за това разследване са дали поне 10000 лева,пък магистратите щели да си раздадат незнам си колко милиона-щото са супер,пък на пенсионерите-25 лева...и то на тея дето пенсията им е до 200 лева...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Ето че някой вече се усещат за какво иде реч.
Всички тия прояви са инсценировки,за да може общественото мнение да се нагласи за други,още по-ограничаващи свободата промени в законодателството.
ще дойде време никой няма да смее да гъкне и да си каже гласно мнението по общественозначими теми.
Първите сто дни минаха на сегашния кабинет.
Аз не видях нито едно конкретно обвинение срещу бивш управляващ от предишното правителство.За присъда дори и не намеквам.За какво бяха големите приказки?????
Къде са ´´осъдените´´ за финансовите си престъпления така говорени и плЮти Овчаров,Велчев,Масларова,Вальо Топлото,Галеви,Маргините,Вълка,Доган.............Последния даже така и не стана ясно мистериозното самоубийство на лакея му за какво беше.
Цецко МВР-то пък тотално загуби доверието на полицаите.
Въобще стилът на ББ малко ми напомня свалката на пъпчив младеж към неопитна девойка с думите ´´Много ми е голям,дълго ебъ,доволна ша останиш´´,а след почване на самия акт се оказва че истината е съвсем друга,но тогава младежа си мисли ´´Кво ми пука,нали я вкарах в леглото си;важното е на мен да е добре´´,а девойката си казва ´´Абе така и така съм се съблякла,давай´´Само че тая девойка се казва България,а на мен не ми харесва отношението към нея.
Всички тия прояви са инсценировки,за да може общественото мнение да се нагласи за други,още по-ограничаващи свободата промени в законодателството.
ще дойде време никой няма да смее да гъкне и да си каже гласно мнението по общественозначими теми.
Първите сто дни минаха на сегашния кабинет.
Аз не видях нито едно конкретно обвинение срещу бивш управляващ от предишното правителство.За присъда дори и не намеквам.За какво бяха големите приказки?????
Къде са ´´осъдените´´ за финансовите си престъпления така говорени и плЮти Овчаров,Велчев,Масларова,Вальо Топлото,Галеви,Маргините,Вълка,Доган.............Последния даже така и не стана ясно мистериозното самоубийство на лакея му за какво беше.
Цецко МВР-то пък тотално загуби доверието на полицаите.
Въобще стилът на ББ малко ми напомня свалката на пъпчив младеж към неопитна девойка с думите ´´Много ми е голям,дълго ебъ,доволна ша останиш´´,а след почване на самия акт се оказва че истината е съвсем друга,но тогава младежа си мисли ´´Кво ми пука,нали я вкарах в леглото си;важното е на мен да е добре´´,а девойката си казва ´´Абе така и така съм се съблякла,давай´´Само че тая девойка се казва България,а на мен не ми харесва отношението към нея.