ЦСКА-Ливърпул!!!
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
boost написа:krika написа:Левски е един от най-Българските отбори създаден от няколко приятели обичащи футболаИмали са една топка и две греди между които са връзвали канап за врата но сичко е било непринудено и от любов.:
Забрави да добавиш,че действието се е развивало в циганската махала.![]()
![]()
![]()
![]()
Ехоооо, грух, грух.. първия стадион на ЛЕВСКИ е ст. Васил Левски.. така, че си траЙ там у кочинката..

- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Обичам споровете между левски-цска.
Особено като погледнеш нивото на българското "първенство" и бързото издигане в международните турнири.
(бързото издигане е с самолет след първия кръг)
В крайна сметка спора опира до: ама ние имахме купа 19хх година, а 19ху ви бихме с 7:2.
А в момента нито един български отбор не може да изиграе един мач като хората. Включително националния
Особено като погледнеш нивото на българското "първенство" и бързото издигане в международните турнири.
(бързото издигане е с самолет след първия кръг)
В крайна сметка спора опира до: ама ние имахме купа 19хх година, а 19ху ви бихме с 7:2.
А в момента нито един български отбор не може да изиграе един мач като хората. Включително националния

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Простотията не ходи по гората...
Не можах да разбера как Левски влезе в тая тема, която май е ЦСКА - Ливърпуул... Тва е - дайте да си покажем п*****е, та да ги премерим. Кой бил турчин, кой еврей... ми нека бе, тва е БГ футбол - като не ви кефи, не го гледайте - аз така правя. Гледам само интернационални мачове - български клуб срещу чужд. Заради такива като вас по стадионите вече не ходят истински запалянковци... за мачовете на националния да не говорим... Предпоследния път като бях на В.Левски бях във В сектор. Точно на средата. Първото полувреме се чуваше "Българи юнаци", а след средата на второто, точно когато започват смените в отбора - "Фуй за Левски", "Два за ЦСКА"... е немам думи... Та това ми беше мисълта, никъде в заглавието на темата нямаше Левски, от къде дойде и какво стана...
Много ме е яд като става така 
Не можах да разбера как Левски влезе в тая тема, която май е ЦСКА - Ливърпуул... Тва е - дайте да си покажем п*****е, та да ги премерим. Кой бил турчин, кой еврей... ми нека бе, тва е БГ футбол - като не ви кефи, не го гледайте - аз така правя. Гледам само интернационални мачове - български клуб срещу чужд. Заради такива като вас по стадионите вече не ходят истински запалянковци... за мачовете на националния да не говорим... Предпоследния път като бях на В.Левски бях във В сектор. Точно на средата. Първото полувреме се чуваше "Българи юнаци", а след средата на второто, точно когато започват смените в отбора - "Фуй за Левски", "Два за ЦСКА"... е немам думи... Та това ми беше мисълта, никъде в заглавието на темата нямаше Левски, от къде дойде и какво стана...

krika написа::OT: От коя държава е бе НастиЯ се стегни малко
Левски е един от най-Българските отбори създаден от няколко приятели обичащи футбола
Имали са една топка и две греди между които са връзвали канап за врата но сичко е било непринудено и от любов.А същото не може да се каже за оново отборче на армията създадено с указ на БКП и започнал да се състезава направо от "А" група
Та същите палячовци и до днес носят чевената петолъчка до сърцата си същата която би била срам за всеки НОРМАЛЕН Българин
Добре бе за кво трябва да си показвваш тука къв фен си на Говедата...Темата е ЗА ЦСКА-ри и за мача ЦСКА - Ливерпул...а утре т.е. днес може да дойдеш на Васил Левски и видиме кой крив кой прая ааа?Тоя "off topic" не те извинява....И Левски и ЦСКА нямат нищо общо с Английския футбол за да водим смислени спорове "Кой е по- по- най-"И докато има такива селяни от Левски ,които се наричат фенове и ходят да бият футболистите пред блоковете им-няма кво да се хвалите,в това число не изключвам че има и такива от червените фенове.То си е до манталитет..Да се надяваме да се преставим добре пред Англичаните

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Иво написа:Говедчовците да мълчат

Не случайно жертвата е с червена фланелка

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
err0r написа:Простотията не ходи по гората...
Не можах да разбера как Левски влезе в тая тема, която май е ЦСКА - Ливърпуул...
Аз намесих Левски в темата, ама идеята ми беше друга - исках да призова всички фенове, независимо от клубните си предпочитания да подкрепят ЦСКА. Исках поне веднъж да покажем, че сме единни щом става дума за национална чест.
Аз ли грешно се молих, те ли грешно ме разбраха...

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
А добре Боце щом "темата е само за цскари" си грухтете и квичете спокойно няма да се намесвам.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5